Сметанно-шоколадний крем дуже просто і легко приготувати вдома. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вона добре просочує коржі, робить їх м’якими і приголомшливо смачними! Найкращі ласощі для ваших рідних!
Сметанно-шоколадний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з маслом для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з м’яким вершковим маслом виходить ще смачніше і апетитніше. Неймовірно ніжна, повітряна текстура відмінно просочуємо коржі і просто тане в роті! Від такого десерту неможливо відірватися!
Крем сметанний для бісквітного торта з желатином – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з желатином виходить дуже смачним і ароматним. По текстурі він схожий на дуже ніжне і м’яке суфле. Це ідеальна начинка для ваших кулінарних ідей! Такий десерт точно не залишиться не поміченим!
Шоколадний заварний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Шоколадний заварний крем – просто неймовірна насолода для ласунів! Бісквітні торти з них виходять дуже смачними, соковитими і ніжними. Трохи терпіння – і найкращий десерт готовий!
Сметанний крем для бісквітного торта з цукром – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з цукром просто ідеальна начинка для домашніх бісквітних тортів! Такий крем швидко просочує коржі, робить їх м’якими і соковитими. Кращою начинки не придумати!
Заварний крем на молоці для бісквіта – покроковий рецепт з фото
Заварний крем на молоці – неймовірно ніжний і смачний домашній крем! Будь бісквіт стане з ним ще апетитніше і придбає особливий аромат. Гості точно оцінять ваші кулінарні шедеври!
Заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком – покроковий рецепт з фото
Заварний крем можна приготувати по-різному, вибрати класичний рецепт або трохи поекспериментувати. Додавши в крем згущене молоко, отримаємо просто приголомшливий результат. Смачний, ніжний, в міру солодкий і густий заварний крем стане чудовою начинкою для домашньої випічки!
Заварний лимонний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Заварний крем на лимонному соці – справжні ласощі для гурманів! Ніжний, ароматний, дуже смачний крем доповнить будь-який домашній десерт. Гості і рідні точно будуть в захваті!
Заварний сирний крем для торта – покроковий рецепт з фото
Заварний крем на основі сиру – дуже апетитний рецепт начинок для домашніх тортів. Простий у приготуванні, він зробить десерт приголомшливо смачним і ароматним. Ніжна, м’яка текстура просто тане в роті!
Заварний крем з желатином для торта – покроковий рецепт з фото
Якщо ви ще не пробували готувати заварний крем з желатином, саме час це виправити. Такий крем виходить ще ніжніше і апетитніше. А начинка в тортах ставати схоже на суфле. Буде по-справжньому смачно!
Заварний крем без яєць на молоці для торта – покроковий рецепт з фото
Заварний крем без яєць виходить не гірше класичного рецепту. Відмінна начинка для тортів, пиріжків, вафельних трубочок і інших десертів. Домашня випічка з ним дуже швидко зникає зі столу! Неймовірно ніжний смак!
Заварний крем для бісквітного торта на молоці – покроковий рецепт з фото
Заварний торт на молоці виходить особливо смачною. Це неймовірно ніжний, м’який і повітряний крем! Бісквітні торти з такою начинкою просто тануть у роті!
Густий сметанний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Завдяки особливому способу приготування сметанний крем виходить приголомшливо густим і ніжним! Такий крем зробить ваш десерт ще апетитніше. А на смак його не відрізнити від шедеврів із кондитерських!
Заварний крем для бісквітного рулету – покроковий рецепт з фото
Заварний крем – одна з найпопулярніших начинок для рулетів, тортів, вафельних трубочок і інших солодощів. Жодному виходить дуже густим, ніжним і неймовірно смачним. А приготувати його дуже просто!
Сметанний крем для бісквітного торта з цукровою пудрою – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з цукровою пудрою – чудова начинка для бісквітного торта. Завдяки цукровій пудрі крем виходить більш ніжним і м’яким на смак. А щіпка ваніліну додасть йому особливий аромат. Будь ласощі з таким кремом виходить по-справжньому апетитним! Порада: для приготування крему краще всього вибирати густу, жирну сметану від 20 %, так він вийде більш пишним і повітряним.
Сметанний крем із згущеним молоком для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем із згущеним молоком – приголомшлива начинка для ваших кулінарних шедеврів! Крем виходить чудовим! Ніжний, густий, ароматний, так і хочеться його спробувати! Порада: якщо у вас під рукою немає вареної згущенки, її досить просто приготувати самостійно. Для цього візьміть дві каструлі, одну більшого діаметру, а другу поменше. У каструлю поменше перекладіть згущене молоко, а в більш велику налийте воду. Відварюйте згущене молоко протягом 1,5 години, поки вона не потемніє і не стане схожою на карамель.
Заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком і маслом – покроковий рецепт з фото
Заварний крем – популярна начинка для безлічі десертів. Додати згущене молоко і м’яке вершкове масло отримаємо неймовірне поєднання! Дуже смачний, ніжний і легкий крем зробить ваші витребеньки ще апетитніше!
Сирно-сметанний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Сирно-сметанний крем – це проста і швидка в приготуванні начинка для тортів. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вони добре просочуються кремом і стають дуже ніжними і соковитими! Ласощі!
заварний Крем для бісквітного торта з крохмалем – покроковий рецепт з фото
Заварний крем з крохмалем виходить дуже густим, з насиченим смаком і ніжною текстурою. Такий крем просто тане в роті! А будь-яке блюдо з ним ставати в сто разів апетитніше!
Заварний крем з вареним згущеним молоком для бісквіта – покроковий рецепт з фото
Серед безлічі варіантів заварного крему, рецепт з вареним згущеним молоком по-справжньому особливе ласощі. Ніжна текстура і неймовірний аромат ідеально доповнять будь-яку страву. Бісквітні торти з них виходять приголомшливими!
Заварний шоколадний крем для торта з какао – покроковий рецепт з фото
Заварний шоколадний крем дуже просто приготувати вдома. Продукти для нього завжди є під рукою. Для особливого смаку додамо какао-порошок. Так крем вийде ще смачніше й пахучіше. Ніжна і легка, це найкраща начинка для ваших десертів!
Сметанний крем з какао для бісквіта – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з какао – дуже смачний крем, який просто приготувати в домашніх умовах. Для цього знадобитися кілька хвилин, а десерт з такою начинкою заграє новими фарбами! Дуже апетитний, насичений смак точно сподобається гостям і вашим близьким!
Заварний крем на водяній бані для торта – покроковий рецепт з фото
Заварний крем на водяній бані – це дуже смачний рецепт домашньої начинки для тортів. Приголомшливий аромат і ніжна текстура стануть прекрасним доповненням м’яким і ароматним коржам. Просто пальчики оближеш!
Крем з мяким сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото
Так! З сиру можна приготувати дуже смачний крем-чіз для торта. Але сир підійде не будь, а м’який сирний сир. Такий крем дуже легко і швидко приготувати, а у зверненні він досить невибагливий.
Сметанно-масляний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Сметанно-масляної крем для бісквітних тортів – дуже простий, але дуже смачний рецепт домашньої начинки. Торти з нею виходять неймовірно смачними, ароматними і сочними. Так і проситися, щоб її спробували!
Крем-чіз для 12 капкейків на олії – рецепт приготування з покроковими фото
Основна перевага кремів на основі вершкового масла полягає в тому, що вони дуже пластичні і добре тримають форму. Тому з крему чіз на основі олії дуже зручно робити прикраси від капкейків та інших десертах.
Крем-чіз для 12 капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото
Капкейки, прикрашені ароматними шапочками з крему чіз, можуть стати відмінним солодким доповненням до будь-якого святкового столу. Цей порційний десерт можна доповнити будь-якими фруктами і ягодами.
Крем-чіз для шапочок капкейків – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз часто використовують для прикраси десертів, тому що він дуже добре тримає форму. Особливо ефектно і апетитно виглядають кремові шапочки від капкейків.
Крем-чіз з білим шоколадом – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз об’єднує в собі всі найкращі властивості крему: універсальність, легкість, стійкість, приємну текстуру і вершковий смак. До того ж, його дуже просто готувати.
Крем-чіз для капкейків, який тримає форму – рецепт приготування з покроковими фото
Для прикраси святкового столу ідеально підходять домашні капкейки, оздоблені кремом чіз. Щоб зробити десерт більш яскравим, можна додати в крем харчовий барвник на свій смак.
Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Не дивлячись на свою легкість, крем-чіз на вершках виходить досить щільним і не осідає, що робить його ідеальним для оформлення тортів та інших домашніх десертів. Хитрощами його приготування ми поділимося в цьому рецепті.
Шоколадний крем-чіз для капкейків – рецепт приготування з покроковими фото
Як же красиво і апетитно виглядають на столі пишні капкейки з дуже смачною шапочкою з шоколадного крему чіз. За цим рецептом ви легко приготуєте повітряний і неймовірно смачний крем-чіз.
Крем-чіз для вирівнювання торта з маскарпоне – рецепт приготування з покроковими фото
Сьогодні маскарпоне легко можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Цей факт значно розширює можливості домашніх кулінарних експериментів. З маскарпоне креми виходять більш ніжними і вишуканими.
Крем-чіз для капкейків з сирного сиру – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз сьогодні досить популярний, від частини з-за доступності інгредієнтів і простоту приготування. Він особливо добре виглядає в оформленні повітряних шапочок від капкейків.
Крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Вишуканий і ніжний крем-чіз можна приготувати з м’якого вершкового сиру і білого шоколаду. Він ідеальний для капкейків, добре поєднується з мастикою на тортах і може стати альтернативою масляного крему у створенні квітів для тортів.
Крем-чіз зі сметаною і сирним сиром рецепт приготування з покроковими фото
В домашніх умовах приготувати крем-чіз можливо, причому декількома способами і з різним набором інгредієнтів. Один з найбільш доступних варіантів – це крем-чіз на основі сметани.
Ідеальний крем-чіз для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз має щільну і пластичну структуру, завдяки чому він ідеально підходить для оформлення тортів. До того ж, він має приємний вершковий смак і відмінно поєднується з багатьма видами начинок і коржів.
Крем-чіз з рікотти для торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз знаменитий не тільки серед професійних кондитерів. Господині повсюдно використовують цей крем в приготуванні своїх домашніх десертів. Це м’який, злегка зернистий і дуже ніжний крем.
Крем з сиром рікотта для торта – простий рецепт з покроковими фото
Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.
Шоколадний крем-чіз для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Кожен любитель шоколаду намагається додати його скрізь, де тільки можна. І звичайно домашні ласощі не виняток. Пропонуємо вам спробувати варіант крем чиза з шоколадним смаком, яким можна вирівняти краю і прикрасити ваш святковий торт.
Крем-чіз з кефіру і сметани – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз кондитери активно використовують у приготуванні чізкейків, тортів і капкейків. З ним зручно працювати, крем має однорідну консистенцію і ідеально тримає форму. У цьому рецепті ви освоїте, напевно, самий бюджетний варіант приготування крем чиза з кефіру і сметани.
Крем-чіз для бісквітного торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз просто незамінний для створення красивих бісквітних тортів. Їм можна промащувати коржі, вирівнювати краю і робити красиві прикраси на торти.
Крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Повз такого смачного крему пройти неможливо. І кожна господиня рано чи пізно пробує приготувати десерт і прикрасити його кремом чіз. Виглядає він красиво і на смак просто смакота.
Заварний крем чіз для квітів – простий рецепт з покроковими фото
Десерти люблять не тільки за їх смакові якості, але і за оригінальність оформлення. Адже чим красивіше десерт, тим швидше він зникає зі столу. Тому господині вічно перебувають у пошуку свого ідеального крему. Таким кремом може стати заварний крем-чіз, про приготуванні якого ми вам зараз розповімо.
Крем-чіз для вирівнювання торта з вершковим маслом – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз з вершковим маслом – це універсальний крем, який підходить для вирівнювання тортів, прошарку бісквітних коржів і створення повітряних шапочок від капкейків. Готувати такий крем просто і швидко, радимо спробувати.
Крем-чіз на олії для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото
Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.
Торт з печива будиночком без випічки з сиром – рецепт з покроковими фото
Торт «Будиночок» дуже презентабельно виглядає, що подобається маленьким ласунам. Рецепт цього торта перевірений часом і є базовим для десертів даного виду. Для цього торта підходить пісочне печиво прямокутної або квадратної форми, нежидкий сир, сметана та масло різної жирності. Готуємо торт з бананом, але можна взяти будь-які ягоди або родзинки.
Крем з плавленим сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем з плавленого сиру виходить дуже смачним, без нудотно солодощі з легкої солонуватою ноткою. Його зазвичай використовують для промазування коржів.
Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока для торта – простий рецепт з покроковими фото
Який торт обходиться без смачного і ароматного крему. Крім цукру для надання солодкого смаку крему можна використовувати згущене молоко. А ким чіз зі згущеним молоком заслуговує особливої уваги.
Торт з печива без випічки з сиром і бананом – рецепт з покроковими фото
З простих і доступних продуктів ви за цим рецептом можете приготувати гарний і апетитний десерт без випічки. Такий десерт буде корисним і сподобається дітям. Готуємо тортик із щільного печива з кремом на основі сиру. Додамо до тортику банан, хоча його можна замінити іншими фруктами, цукатами або горіхами.
Торт з печива без випічки з сиром і желатином – рецепт з покроковими фото
Торт з печива з сиром і желатином буде у вас альтернативою класичної домашньої випічки. Такий чудовий десерт для святкового столу можна приготувати і без духовки і екзотичних продуктів.
Торт з печива без випічки з сиром і згущеним молоком – рецепт з покроковими фото
Перевагою тортика з печива з сиром і згущеним молоком є швидкість його приготування, так як не треба випікати коржі. Це ласощі не вимагає багато інгредієнтів, тільки важливо, щоб згущене молоко була якісною і сир не рідким. Сирна паста для торта не підходить. Додамо для особливого аромату до торту банани.
Крем-чіз на маслі і згущеному молоці для торта – простий рецепт з покроковими фото
З сирного крему, згущеного молока і жирних вершків за лічені хвилини можна приготувати ідеальний крем-чіз для торта. Завдяки своїй пишній текстурою і ніжному смаку він зробить ваш десерт вишуканими ласощами.
Торт з печива без випічки з сиром і сметаною – рецепт з покроковими фото
З печива, сиру і сметани за цим рецептом ви можете швидко приготувати легкий сирний десерт без випічки. Печиво для цього тортика підійде будь-яке. Сир краще візьміть сухий, зайва волога для торта не потрібна. По своєму смаку можете прикрасити торт горіхами або фруктами.
Крем-чіз на олії з маскарпоне – простий рецепт з покроковими фото
Маскарпоне – м’який вершковий сир, який крім усього іншого використовується в приготуванні пишного крему чіз. Цей крем володіє приємним вершковим ароматом і чудовим ніжним смаком. Готувати і є десерти з ним – одне задоволення.
Крем-чіз на олії для вирівнювання торта – простий рецепт з покроковими фото
Для того, щоб крему були більш пластичними і добре тримали форму, в них додають звичайне вершкове масло. Рецепт цього крему чіз на олії підійде для тих, хто хоче прокачатися у своїх вміннях з декорування тортів.
Шоколадний крем-чіз на олії – простий рецепт з покроковими фото
Любителі шоколаду завдяки цьому нехитрому рецептом зможуть побалувати себе найніжнішим шоколадним кремом чіз. Такий крем підходить для всіляких десертів: кошичків, торти, тістечка, еклерів і капкейків.
Крем-чіз на олії з білим шоколадом – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.
Крем-чіз на вершках для прошарку торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз готується на основі м’якого вершкового сиру, він має чудовий аромат і ніжний смак. Такий крем ідеально підходить для прошарку торта.
Крем з сиром філадельфія для торта – простий рецепт з покроковими фото
Вершковий крем-чіз можна віднести до класики кондитерського справи. Він заслужив це звання завдяки своїй універсальності і піддатливості в роботі.
Крем-чіз на сирному сир і масло – простий рецепт з покроковими фото
У побуті будь-якого кондитера є кілька перевірених рецептів ідеального крему чіз, він просто незамінний в приготуванні домашніх тортів і тістечок. Одним з таких простих рецептів ми і хочемо з вами поділитися.
Крем-чіз для капкейків на олії – простий рецепт з покроковими фото
Повітряні капкейки самі по собі є чудовим ласощами. Однак, можна додати одне невелике доповнення і вони стануть ідеальним десертом, а саме зробити на них пухку шапочку з крему чіз.
Крем-чіз на вершках 20 відсотків для торта – простий рецепт з покроковими фото
Вершки – один з найпоширеніших продуктів для приготування різних кремів. Майте на увазі, що краще для цього підходять дуже жирні вершки, однак, знаючи одну хитрість, і з 20-відсотковими вершками можна приготувати пишний крем-чіз.
Торт з печива без випічки зі згущеним молоком і маслом – рецепт з покроковими фото
Для молодих господинь і підлітків, охочих приготувати для мами смачний десерт, пропонується рецепт торта з печива зі згущеним молоком і маслом. Торт можна доповнити горіхами, фруктами або родзинками. Процес приготування простий і швидкий. Подрібнене печиво змішується з кремом, і торт залишається на кілька годин для просочення. Згущене молоко зварити треба заздалегідь.
Крем-чіз на вершках для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото
Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.
Торт з печива без випічки із сиром, сметаною і желатином – рецепт з покроковими фото
Цей торт є домашнім чізкейк. Він складається з тонкого шару подрібненого пісочного печива та товстого шару кремоподібної маси, приготовленої на основі сиру, сметани і желатину. Щоб сирний шар був ніжним і шовковистим, береться співвідношення сметани до сиру 1:1. Фруктовим доповненням до торту будуть банани і апельсин.
Крем-чіз на вершках і вершковому маслі для торта – простий рецепт з покроковими фото
Серед любителів солодкого особливою популярністю користується легкий вершковий крем-чіз. У нього приємний смак, він пластичний і зручний в роботі над прикрасами, він також підходить і для прошарку тортів.
Заварний сметанний крем для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Заварний крем на сметані виходить більш легким і повітряним, а найголовніше – в міру солодким. Приготуйте універсальне додаток до вашого бисквитному торту.
Торт з печива Ювілейне зі згущеним молоком без випічки – рецепт з покроковими фото
Для торта зі згущеним молоком без випічки ідеально підходить печиво «Ювілейне». Воно має прямокутну форму, жовтий колір, що надає десерту апетитний вигляд і чудовий смак. Крем для торта готується зі згущеного і концентрованого молока. До крему додається лимонний сік або будь-яке варення з кислинкою.
Заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!
Заварний крем на жовтках для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Заварний крем, замішаний на жовтках, виходить насиченим і з приємним яскравим відтінком. Заготівля ідеально просочить і прикрасить ваш домашній «Наполеон». Спробуйте просте і смачне ласощі для ваших кулінарних шедеврів.
Торт з печива «Рибки» зі сметаною і згущеним молоком без випічки – рецепт з покроковими фото
Десерти на основі печива «Рибки» користуються популярністю серед багатьох господинь, адже готуються вони просто і відрізняються особливим смаком. Крем для торта робимо на основі згущеного молока і сметани. Такий тортик може приготувати і дитина.
Заварний крем з вершками для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Заварний крем з вершками виходить дуже ніжним і повітряним. Ласощі добре просочить коржі домашнього наполеона і зробить його смак особливим. Здивуйте своїх рідних незабутнім десертом!
ПП заварний крем для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Заварний крем, приготований з принципів правильного харчування, не відрізняється за смаком від звичних класичних варіантів. Ваш домашній «наполеон» вийде легким і в міру солодким. Спробуйте оригінальний і простий у виконанні рецепт.
Торт з печива Рибки зі сметаною і бананом без випічки – рецепт з покроковими фото
З печива «Рибки» ви можете за цим рецептом приготувати дуже красивий тортик. Додамо до нього банани і ківі. Ці фрукти нададуть тортику яскравий свіжий вигляд і насичений смак. Тортиком можете прикрасити святковий стіл.
Заварний крем для Наполеона без яєць – рецепт з покроковими фото
Заварний крем без використання яєць виходить ніжним і повітряним. Якщо молочні продукти замінити рослинними аналогами, то рецепт підійде навіть для пісного і веганского «Наполеона».
Класичний заварний крем для Наполеона на 1 літр молока – рецепт з покроковими фото
Для ідеального домашнього наповнена важливо приготувати правильний заварний жодному. Спробуйте класичний рецепт на 1 літр молока. Ви отримаєте велику кількість ніжного і смачного продукту.
Торт без випічки печива зі згущеним молоком і бананами – рецепт з покроковими фото
Цей десерт з печива, згущеного молока і бананів готується швидко і нескладно, тільки треба час для просочення торта. Печиво для торта підходить будь-яке, а банани візьміть перестиглі, адже їх аромат більш виражений. Декорувати торт можете тертим шоколадом, ягодами, фруктами або мармеладом
Торт Мурашник без випічки печива і згущеного молока – рецепт з покроковими фото
Коли вам потрібно швидко приготувати або дуже захотілося смачного десерту, то торт «Мурашник» без випічки печива і згущеного молока буде кращим варіантом. Готується за 10 хвилин і продукти для нього є у кожної господині. У цьому рецепті пропонується доповнити торт сухофруктами і горіхами, що зробить його більш цікавим і смачним.
Класичний заварний крем для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Заварний крем відрізняється особливим ніжним смаком і текстурою, він ідеально доповнить бісквітні торти. Приготуйте ласощі в домашніх умовах по простому класичному рецепту.
Торт з печива зі сметаною і згущеним молоком без випічки – рецепт з покроковими фото
Цей чудовий торт, нагадує за смаком «Медовик», ви можете приготувати своїм близьким, коли часу і сил на складні десерти зовсім немає. Коржем для торта буде печиво. Крем зробимо зі згущеного молока і сметани з додаванням желатину.
Смачний заварний крем для бісквітних коржів – рецепт з покроковими фото
Для бісквітних коржів можна приготувати смачний і ароматний заварний крем за оригінальним рецептом. Домашня випічка стане ще більш апетитною і привабливою. Здивуйте своїх гостей!
Торт без випічки печива з сирним кремом – рецепт з покроковими фото
З безлічі варіантів тортів з печива без випічки в цьому рецепті вам пропонується приготувати торт з сирним кремом та свіжими ягодами полуниці. Полуниця надасть торту неповторний смак, і у вас вийде чудовий десерт для спекотних літніх днів. Для цього торта потрібні свіжі продукти і хорошої якості.
Заварний крем для Наполеона на 0.5 літра молока – рецепт з покроковими фото
Густий і солодкий заварний крем ідеально підійде для домашнього наполеона. Приготуйте ніжне ласощі на молоці. Проста у виконанні заготівля стане вашим улюбленим рішенням для кондитерських завдань.
Сирний торт з печива з фруктами без випічки – рецепт з покроковими фото
Цей ніжний і сонячний десерт із сиру, печива і апельсина порадує вас і ваших близьких. Він буде альтернативою домашньої випічки в духовці, та й до того ж і корисним, так як сир залишається свіжим. Рецепт простий і швидкий і основний час витрачається на застигання торта.
Білково-заварний крем по ГОСТу СРСР – рецепт з покроковими фото
Бездоганний білково-заварний крем за радянським гостом легко приготувати в домашніх умовах. Ніжна солодка заготівля доповнить вашу домашню випічку і будь-які інші десерти.
Рулет з печива з сиром без випічки – рецепт з покроковими фото
Ідеальним десертом до чаю або кави у вас буде рулет з печива з сиром без випічки. Його можна приготувати і для повсякденного меню, і для святкового столу. Рецепт простий і швидкий.
Торт з печива з сиром, згущеним молоком і бананом без випічки – рецепт з покроковими фото
Цей не надто солодкий і смачний десерт готується просто, швидко і з доступних продуктів. В сирний крем додамо згущене молоко і вершкове масло. Банани додадуть десерту насичений аромат і смак.
Торт з печива з сиром, фруктами і желатином без випічки – рецепт з покроковими фото
Торт з печива з сиром, фруктами і желатином без випічки простий у приготуванні і сподобається більшості домочадців! Сирні торти без випічки користуються великою популярністю серед багатьох господинь, так як час і зусилля для їх приготування мінімальні, продукти недорогі і доступні, а в результаті виходить десерт з приголомшливим смаком. Сирну прошарок зробимо з сиру, йогурту і желатину. Додамо в торт банани і ківі.
Заварний крем, пломбір для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Хочете здивувати гостей і домашніх оригінальним смаком домашнього «наполеона»? Приготуйте до нього особливий крем, пломбір. Заготівля додасть вашому десерту приємний аромат, а на процес приготування не піде багато часу.
Торт з печива без випічки з бананом, сметаною і сиром – рецепт з покроковими фото
Домашні десерти завжди виходять смачними і корисними порівняно з ласощами з магазину, але часто у господині просто не вистачає часу для їх приготування. Для таких випадків добре підходить тортик без випічки з бананом, сметаною і сиром. Рецепт простий і вважається базовим для такого виду десертів.
Торт з печива без випічки зі сметаною і фруктами – рецепт з покроковими фото
Ідеальним варіантом швидкого приготування домашнього десерту буде у вас торт без випічки зі сметаною і фруктами. Продуктів для цього ніжного і соковитого ласощі потрібно небагато. Фрукти можете вибрати по своєму смаку, а сметану можна замінити згущеним молоком.
Вершково-білковий заварний крем з маслом – рецепт з покроковими фото
Ідеальним доповненням для домашніх десертів стане вершково-білковий заварний крем з маслом. Приготувати її не складно, солодка заготівля здивує рідних своїм ніжним і в міру солодким смаком.
Заварний крем для бісквітного торта з маслом – рецепт з покроковими фото
Заварний крем з вершковим маслом виходить більш легким і зручним у застосуванні. Заготівля не тільки прикрасить ваш бісквітний торт, але і зробить його ще смачніше і насиченішим.
Крем для Наполеона заварний з маслом і згущеним молоком – рецепт з покроковими фото
Оригінальний заварний крем для домашнього наполеона виходить з додаванням вершкового масла і згущеного молока. Ласощі виходить солодким і насиченим смаком, ідеально просочує шари десерту і робить його ще більш апетитним.
Заварний крем для Наполеона з молоком, вершковим маслом, цукром і борошном – рецепт з покроковими фото
Густий і пишний заварний крем не складно приготувати в домашніх умовах. Солодка заготівля ідеально підходить для Наполеона. Торт вийде ніжним і повітряним.
Заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком – рецепт з покроковими фото
Заварні креми знамениті своїм насиченим солодким смаком. Зробіть ваше ласощі ще більш смачним і запам’ятовується за допомогою згущенки. Простий рецепт зможе стати вашим улюбленим доповненням до домашнього наполеону.
Заварний крем для медового торта класичний рецепт з покроковими фото
Солодкий заварний крем за класичним рецептом ідеально доповнить домашній медовий торт. Вас порадує не тільки смак готового десерту, але і простий процес його приготування.
Заварний крем для торта без молока – рецепт з покроковими фото
Є багато варіацій приготування заварного крему. Спробуйте для вашого домашнього торта простий рецепт без додавання молока. Продукт не вимагає хитромудрих кулінарних навичок, ви заощадите час і отримаєте смачне оригінальне ласощі.
Заварний крем для торта без яєць на молоці – рецепт з покроковими фото
Приготувати багато заварного крему можна з молока без використання яєць. Солодкий універсальний продукт доповнить будь-які ваші домашні десерти. Підходить для тортів і тістечок, можна використовувати в якості прикраси.
Заварний крем для Наполеона на 1 літр молока з мукою – рецепт з покроковими фото
Велика кількість солодкого заварного крему виходить за рецептом з використанням літра молока. Додавання борошна зробить продукт ще більш густим і зручним у застосуванні. Підходить для домашнього Наполеона і не тільки.
Заварний крем для медового торта з молока з борошном і яйцями – рецепт з покроковими фото
Ніжний і повітряний заварний крем легко приготувати з молока, борошна та яєць. Ласощі доповнить ваш домашній медовий торт, а на процес готування не піде багато часу.
Заварний крем на молоці без масла для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Заварний крем на молоці без використання масла виходить більш легким смаком. Доповніть ласощами ваш домашній наполеон. Порадуйте близьких приємним повітряним десертом.
Заварний крем для Наполеона на молоці з яйцями і маслом – рецепт з покроковими фото
Солодкий і насичений заварний крем вийде з використанням яєць, молока і масла. Ніжний продукт не тільки доповнить ніжним смаком ваш домашній наполеон, але і прикрасить його.
Торт з печива зі сметаною, ківі і бананом без випічки – рецепт з покроковими фото
По цьому рецепту ви зможете приготувати без особливих зусиль чудовий соковитий торт. Так як торту необхідно час для просочення, то краще всього робити його ввечері напередодні свята.
Білковий заварний крем з сиропом – рецепт з покроковими фото
білковий Заварний крем з сиропом дуже простий і швидкий у приготуванні. Заготівля виходить солодкої і повітряної, вона прекрасно доповнить тістечка і торти своїм смаком, а також стане їстівним прикрасою.
Заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком і маслом – рецепт з покроковими фото
Серед величезного розмаїття кремів і просочень кондитери часто зупиняють свою увагу на заварному кремі. Ласощі ідеально доповнює багато десерти, в тому числі і знаменитий торт «наполеон». Зробіть вашу заготівлю ще оригінальніше, додавши вершкове масло і згущене молоко.
Заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком, маслом і молоком – рецепт з покроковими фото
Насичений заварний крем для наполеона виходить ще більш яскравим смаком з додаванням згущеного молока. Молоко і масло в рецепті додадуть особливу ніжність і м’якість популярного десерту.
Заварний крем з молока і масла для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото
Один з найпопулярніших кремів для домашніх тортів – заварний з масла і молока. Ласощі доповнить будь коржі і зробить ваш десерт ще смачніше і красивіше.
Класичний заварний крем для Наполеона з маслом і молоком – рецепт з покроковими фото
На основі класичного заварного крему готують багато десерти. Ідеальним застосуванням домашнього ласощі стане ніжний Наполеон. Порадуйте рідних частуванням з бездоганним кремом.
Заварний крем для Наполеона з молоком і крохмалем – рецепт з покроковими фото
Домашній заварний крем з крохмалем і молоком виходить дуже густим і пишним. Ідеально доповнює багато десерти, особливо добре заготівля просочить шари наполеона.
Заварний крем для Наполеона з маслом на літр молока – рецепт з покроковими фото
Велика кількість смачного і солодкого заварного крему виходить з вершкового масла і літра молока. Ніжне ласощі ідеально доповнить домашній наполеон.
Крем для Наполеона заварний з молоком, маслом і згущеним молоком – рецепт з покроковими фото
Домашній заварний крем для наполеона можна приготувати з маслом, молоком і згущеним молоком. Солодке додаток готується швидко і легко. Ідеальне рішення для ваших десертів.
Заварний крем з молока для медового торта – рецепт з покроковими фото
Заварний крем з молока чудово доповнить і просочить ваш медовий торт. Приготуйте продукт по простому і швидкому рецептом в домашніх умовах. Вас здивує ніжний і не надто солодкий смак готової страви.
Заварний крем без масла для торта – рецепт з покроковими фото
Заварний крем для домашнього торта можна приготувати з мінімального набору інгредієнтів і без використання масла. Готовий продукт по простому і швидкому рецептом вийде смачним, легким і повітряним.
Заварний крем для Наполеона на 1 літр молока – рецепт з покроковими фото
Заварний крем для наполеона, розрахований на літр молока, стане універсальним доповненням до вашого десерту. Пишне ласощі просте у приготуванні. Здивуйте своїх домашніх і гостей.
Крем для Наполеона заварний з маслом і крохмалем – рецепт з покроковими фото
Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.
Білково-заварний крем для прикраси торта, який тримає форму – простий рецепт з покроковими фото
Прикраса святкового торта можна віднести до окремого виду мистецтва. Скільки всього гарного можна зробити за допомогою кондитерського мішка і правильно приготовленого білково-заварного крему.
Торт «Панчо» без випічки з печивом і ананасами – простий рецепт з покроковими фото
Приготувати торт на свято можна навіть без духовки. Особливо багато рецептів з використанням печива, сметани і фруктів. Пропонуємо спробувати альтернативу всім відомого торт «Панчо», приготовану більш простим способом.
Желейний торт без випічки з печивом і сметаною – рецепт з покроковими фото
В жаркий літній час вибираючи десерт для святкового столу перевагу краще віддати легким желейным тортам, які готуються без випічки. Такі рецепти дуже прості, ніжні і соковиті.
Торт «Пломбір» з печива без випічки – простий рецепт з покроковими фото
Для приготування торта з печива «Пломбір» вам потрібно приготувати заварний крем – це найскладніша частина цього рецепта. В іншому це дуже просто десерт, який ви точно захочете повторити ще багато разів.
Торт з вівсяного печива без випічки зі сметаною і бананом – рецепт з покроковими фото
Навіть без допомоги духовки можна приготувати смачний святковий торт, а головне з невеликого і доступного набору продуктів. Для цього рецепта вам знадобиться вівсяне печиво, сметана і банани.
Торт з печива «Пряжене молоко» без випічки – простий рецепт з покроковими фото
Смак знайомий з дитинства – торт з печива Топлене молоко. Дуже просте і смачне ласощі, яке можна приготувати в домашніх умовах без особливих клопотів. Подобається воно дорослим і дітям.