Рецептів: 11
Білковий заварний крем для торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем для бісквітного торта Класичний заварний крем для торта

Білково-заварний крем по ГОСТу СРСР – рецепт з покроковими фото

Бездоганний білково-заварний крем за радянським гостом легко приготувати в домашніх умовах. Ніжна солодка заготівля доповнить вашу домашню випічку і будь-які інші десерти.

Білковий заварний крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем для торта Крем для торта Торти

Білково-заварний крем на 3 білка – простий рецепт з покроковими фото

Білково-заварний крем – дуже смачна і поживна начинка для тістечок, трубочок і кошиків. Завдяки своїй легкості і красі він додасть краси і урочистості будь-яких десертів.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму

Білково-заварний крем з желатином – простий рецепт з покроковими фото

Білково-заварний крем з желатином може стати цікавим доповненням для ваших домашніх тортів і тістечок. За смаком і консистенцією він нагадує знамените ласощі «Пташине молоко».

Білковий заварний крем для торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта, який не тане

Білково-заварний крем для вирівнювання торта – простий рецепт з покроковими фото

Неможливо приготувати смачний торт для свята без крему. Кремом можна вирівняти краї десерту і створити унікальні прикраси. В домашніх умовах простіше всього для цього приготувати білково-заварний крем.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Торти

Білковий крем з агар-агаром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Якщо потрібно просто й швидко приготувати густий крем для торта, то це ідеальний варіант. Білки збиваються в густу, щільну піну дуже швидко – достатньо п’яти хвилин роботи потужного міксера. Варіння сиропу забирає приблизно десять хвилин. Змішати ці маси в єдине займе ще пару хвилин. В цілому, поки печуться коржі для торта, можна оперативно зробити повітряний, ніжний, чимось нагадує суфле, крем. Він ідеально доповнює пористе бісквітне тісто. Спробувавши готовий десерт з таким кремом, ніколи не скажеш, що готується він, фактично, на швидку руку.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Вершковий крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта квітами Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для прикраси торта

Білковий крем для покриття торта – рецепт приготування з покроковими фото

Щоб білковий крем можна було використовувати для покриття торта, його консистенція повинна бути досить густою і щільною. Крім того, маса повинна бути стабільною і не змінювати своєї текстури протягом усього терміну придатності десерту. Ці цілі успішно досягаються, якщо ввести білки вершкове масло. А спочатку крем потрібно збивати на водяній бані – так білки піддаються термічному впливу і помітно густішають. Приготування такого крему не забирає багато часу, але дуже важливо мати потужний міксер.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для торта Торти

Густий білковий крем для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото

Білки відмінно збиваються в щільну густу піну. Щоб зробити її стійкою і тримає форму, використовуємо гарячий цукровий сироп –заварюємо білкову масу за принципом меренги. Також вважається, що за такої технології крем безпечний навіть для дітей, оскільки сирі білки все ж піддаються термічній обробці на стадії введення киплячого сиропу. Важливо, що приготувати густий білковий крем можна на будь-якій кухні – всі інгредієнти для нього абсолютно доступні. Навіть початківці господині зможуть приготувати такий крем – процес детально описано у даному покроковому рецепті.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для торта Торти

Білковий крем для прошарку торта – рецепт приготування з покроковими фото

Якщо для вашого торта потрібен крем, який утворив би повітряну стійку прошарок – це підходящий варіант. Завдяки щільною текстурою і наявності стабілізатора у вигляді агар-агару, крем формує високий шар і тримає свій розмір навіть незважаючи на вагу покладеного зверху коржа. Смак і вигляд такого крему відразу навіває думки про суфле, зефір і маршмеллоу, при тому, що мало хто їх дегустаторів одразу здогадується, що це всього лише білки. Цікавий варіант прошарку, чи не правда?

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для прикраси торта, який тримає форму Торти

Білковий крем для прикраси торта, який добре тримає форму – рецепт з покроковими фото

Щоб білковий крем вийшов щільним і добре тримає форму, для збивання використовуємо чистий та абсолютно суху посуд. При розбивання яєць та відділенні білки від жовтків, стежимо, щоб останні не потрапили до білків – це все зіпсує. Також помічено, що білки набагато краще збиваються, якщо яйця не ідеально свіжі і встигли полежати в холодильнику кілька днів. Важлива і технологія приготування крему – а це докладно розписано в рецепті.