Рецептів: 14
Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта

Заварний шоколадний крем для торта з какао – покроковий рецепт з фото

Заварний шоколадний крем дуже просто приготувати вдома. Продукти для нього завжди є під рукою. Для особливого смаку додамо какао-порошок. Так крем вийде ще смачніше й пахучіше. Ніжна і легка, це найкраща начинка для ваших десертів!

Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком – покроковий рецепт з фото

Заварний крем можна приготувати по-різному, вибрати класичний рецепт або трохи поекспериментувати. Додавши в крем згущене молоко, отримаємо просто приголомшливий результат. Смачний, ніжний, в міру солодкий і густий заварний крем стане чудовою начинкою для домашньої випічки!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для бісквітного торта Класичний заварний крем для Наполеона Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта

ПП заварний крем для Наполеона – рецепт з покроковими фото

Заварний крем, приготований з принципів правильного харчування, не відрізняється за смаком від звичних класичних варіантів. Ваш домашній «наполеон» вийде легким і в міру солодким. Спробуйте оригінальний і простий у виконанні рецепт.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для торта Медовик Медовик без масла

Заварний крем на молоці для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Заварний крем на молоці є найбільш поширеним для прошарку багатошарових тортів, в тому числі і медовика. Щоб коржі добре просочилися, його готують не дуже густим і олію додають у невеликій кількості для стійкості крему.

Бісквітний медовик Вершковий крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру

Класичний заварний крем для Медівника, Наполеона, еклерів – простий і смачний рецепт з фото

Класичний рецепт заварного крему простий, швидкий так і найсмачніший. Він ідеально підходить для прошарку медівника, «Наполеона» та для наповнення еклерів. В класиці можна, підключивши фантазію, трохи змінити інгредієнти і приготувати щось нове і незвичайне. Готуємо заварний крем на молоці, яйцях і маслі.

Заварний крем для медовика на молоці Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Класичний заварний крем для медовика Крем для медовика з крохмалем Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта

Заварний крем з крохмалем для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Для домашнього медовика зручно використовувати солодкий і густий заварний крем. Для того, щоб отримати такий продукт, використовуйте простий рецепт з додаванням крохмалю. Готовий десерт вийде ніжним і апетитним.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру

Крем для торта з яєць, молока, масла і цукру – простий і смачний рецепт з фото

Крем на основі яєць, молока, масла і борошна готується в основному для просочення коржів, обмазування стінок і декору торта. При правильному виконанні рецептури крем легкий і повітряний, а жидковатая текстура крему зробить коржі торта дуже м’якими. В якості стабілізатора додамо в крем трохи борошна і додамо ваніліном ароматні нотки. Кількість інгредієнтів в рецепті багато, адже торт не маленьке виріб.

Вершковий крем для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Торти

Заварний крем, Пломбір на вершках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Заварний крем для торта, приготований на вершках за даним рецептом, за смаком нагадує морозиво пломбір. Звідси і така назва крему. Приємний вершковий смак, ніжна текстура – саме так можна описати даний крем. Готується такий заварний крем у два етапу – приготування заварний основи, потім її з’єднання зі збитими вершками.