Рецептів: 6
Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Крем-чіз на олії з білим шоколадом – простий рецепт з покроковими фото

Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта з сирним сиром Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-масляний крем для торта

Крем-чіз на олії для вирівнювання торта – простий рецепт з покроковими фото

Для того, щоб крему були більш пластичними і добре тримали форму, в них додають звичайне вершкове масло. Рецепт цього крему чіз на олії підійде для тих, хто хоче прокачатися у своїх вміннях з декорування тортів.

Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти

Крем-чіз на вершках, щоб не вийшов рідким рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати надзвичайно повітряний крем-чіз на основі вершків, який виходить густим, щільним і відмінно тримає форму. Такий крем можна використовувати не тільки для прикраси десертів, але і для прошарку тортів та іншої випічки, а також фруктових і ягідних десертів.

Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для торта з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри – рецепт з покроковими фото

Знайома якось раз поділилася рецептом неймовірно смачного і ніжного крему. Тепер я постійно користуюся цим рецептом і сьогодні хочу поділитися ним з вами. Крем-чіз на основі кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри має неймовірну текстуру, яка надає десертів запаморочливий смак.