Рецептів: 5
Вершковий крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на олії для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-масляний крем для торта

Крем з мяким сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото

Так! З сиру можна приготувати дуже смачний крем-чіз для торта. Але сир підійде не будь, а м’який сирний сир. Такий крем дуже легко і швидко приготувати, а у зверненні він досить невибагливий.

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для вирівнювання торта Шоколадний крем для торта

Крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Вишуканий і ніжний крем-чіз можна приготувати з м’якого вершкового сиру і білого шоколаду. Він ідеальний для капкейків, добре поєднується з мастикою на тортах і може стати альтернативою масляного крему у створенні квітів для тортів.

Вершковий крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на олії для торта Торти

Крем-чіз на олії з маскарпоне – простий рецепт з покроковими фото

Маскарпоне – м’який вершковий сир, який крім усього іншого використовується в приготуванні пишного крему чіз. Цей крем володіє приємним вершковим ароматом і чудовим ніжним смаком. Готувати і є десерти з ним – одне задоволення.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з вершкового сиру і вареного згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Густий, стабільний крем для тортів і не тільки. Маса відмінно тримає форму і не тече, що дозволяє використовувати її для оформлення поверхонь різних кондитерських виробів. Можна швидко і якісно відсаджувати шапочки на капкейки, різні декоративні фігури на торти і тістечка. Також крем ідеально підходить для наповнення еклерів та іншої порожнистої випічки.