Крем-чіз просто незамінний для створення красивих бісквітних тортів. Їм можна промащувати коржі, вирівнювати краю і робити красиві прикраси на торти.
Крем-чіз для бісквітного торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз на вершках для прошарку торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз готується на основі м’якого вершкового сиру, він має чудовий аромат і ніжний смак. Такий крем ідеально підходить для прошарку торта.
Шоколадний крем-чіз на олії – простий рецепт з покроковими фото
Любителі шоколаду завдяки цьому нехитрому рецептом зможуть побалувати себе найніжнішим шоколадним кремом чіз. Такий крем підходить для всіляких десертів: кошичків, торти, тістечка, еклерів і капкейків.
Крем-чіз для капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото
Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.
Крем-чіз на сирному сирі і вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Від усієї душі і з великим задоволенням хочу поділитися своєю знахідкою. Крем-чіз, приготований на основі кисломолочного сиру та вершків, виходить надзвичайно ніжним і повітряним. Таким кремом можна не тільки вирівняти торт прикрасити випічку, але і подавати його в якості самостійного десерту.