Рецептів: 12
Густий сметанний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Торти

Крем-чіз з кефіру і сметани – простий рецепт з покроковими фото

Крем-чіз кондитери активно використовують у приготуванні чізкейків, тортів і капкейків. З ним зручно працювати, крем має однорідну консистенцію і ідеально тримає форму. У цьому рецепті ви освоїте, напевно, самий бюджетний варіант приготування крем чиза з кефіру і сметани.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта з сирним сиром Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-масляний крем для торта

Крем-чіз на олії для вирівнювання торта – простий рецепт з покроковими фото

Для того, щоб крему були більш пластичними і добре тримали форму, в них додають звичайне вершкове масло. Рецепт цього крему чіз на олії підійде для тих, хто хоче прокачатися у своїх вміннях з декорування тортів.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта

Крем для торта з вершкового сиру, згущеного молока і масла – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо ви в пошуку ніжного вершкового крему, який не розтікається, добре тримає форму і дозволяє виконати якісне вирівнювання поверхонь, зверніть увагу на цей рецепт. В складі всього три інгредієнти: вершкове масло, згущене молоко і вершковий сир. Баланс смаку виходить ідеальний: крем в міру солодкий, вершковий, просто тане в роті. Також потрібно потужний міксер і трохи вашого часу.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.

Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти

Крем-чіз на вершках, щоб не вийшов рідким рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати надзвичайно повітряний крем-чіз на основі вершків, який виходить густим, щільним і відмінно тримає форму. Такий крем можна використовувати не тільки для прикраси десертів, але і для прошарку тортів та іншої випічки, а також фруктових і ягідних десертів.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем-чіз для вирівнювання торта на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Крем для торта можна приготувати практично з усіх кисломолочних продуктів. Питання полягає в тому, який консистенції крем ви хочете отримати. Сьогодні я пропоную приготувати крем-чіз на основі вершків для вирівнювання торта. Консистенція такого крему виходить щільною і добре тримає форму.

Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для торта з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри – рецепт з покроковими фото

Знайома якось раз поділилася рецептом неймовірно смачного і ніжного крему. Тепер я постійно користуюся цим рецептом і сьогодні хочу поділитися ним з вами. Крем-чіз на основі кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри має неймовірну текстуру, яка надає десертів запаморочливий смак.