Рецептів: 14
Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта

Ідеальний крем-чіз для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Крем-чіз має щільну і пластичну структуру, завдяки чому він ідеально підходить для оформлення тортів. До того ж, він має приємний вершковий смак і відмінно поєднується з багатьма видами начинок і коржів.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Крем-чіз на олії з білим шоколадом – простий рецепт з покроковими фото

Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.

Вершковий крем для прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Масляний крем для прикраси торта

Крем для прикраси торта з кондитерського мішка – простий і смачний рецепт з фото

Спекти коржі для торта – це тільки половина справи, ще потрібно цей торт прикрасити. Для прикраси домашніх тортів вам потрібно густий крем на основі маскарпоне, кондитерський мішок і трохи фантазії.

Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з маскарпоне і вершків для торта – простий і смачний рецепт з фото

Торт і будь-яка ваша випічка з кремом з маскарпоне і вершків буде ошатною і святковою. Ніжна і шовковиста текстура такого крему робить десерт білосніжним і легким. Крем добре зберігає форму, не розпливається і їм можна вкривати торт. Додамо в крем трохи цукрової пудри.

Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем, пломбір для медовика Торти

Крем, Пломбір з маскарпоне для торта – простий і смачний рецепт з фото

Крем, пломбір ідеально підходить для домашніх тортів. Зробіть заготовку ще оригінальніше, додавши в неї сир маскрапоне. Це додасть ласощів більш ніжний і легкий смак.

Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти

Крем з рікотти без вершків для торта – рецепт з покроковими фото

Приголомшливо смачний крем їх сирного сиру рікотти, з маскопоне і ванільним екстрактом! Дуже ароматний, ніжний, повітряний і апетитний. Десерт з такою начинкою перетворюється на справжній делікатес! Просто смакота!

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем з маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Шоколадний крем по даному рецепту має дуже ніжним смаком і вираженою вершковою ноткою. Все завдяки вершків і маскарпоне. Приємно, що крем виходить досить густим і тримає форму, але при цьому нежирним. Але для вищевказаних характеристик крему важливо дотримуватися умова при виборі шоколаду – він повинен мати відсоток вмісту какао не менше 60%. У цьому випадку консистенція крему буде ідеальною для прошарування коржів, так і для виконання якісного покриття випічки.

Вершково-сирний крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Шоколадний крем-чіз для торта

Крем ганаш з крем-чізом – покроковий рецепт приготування з фото

На приготування такого крему не потрібно багато часу. Рецепт нескладний, і з ним впорається навіть початківець кулінар. Важливо серйозно поставитися до вибору продуктів: всі інгредієнти повинні бути якісними. Шоколад не повинен включати в себе замінники какао-масла. У складі вершкового сиру шукаємо тільки вершки – ніяких рослинних аналогів. Вершкове масло не можна замінювати на маргарин або спред. Ось і всі правила, інші подробиці приготування вказані в рецепті.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і сметани для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта

Крем зі сметани і маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я люблю і часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами для прикраси і просочення смачних десертів. Сьогодні з великим задоволенням хочу поділитися кремом, приготовленим на основі сметани та сиру «Маскарпоне», який часто використовую для прошарку улюблених тортів.

Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем з кисломолочного сиру маскарпоне і вершків для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Для любителів ніжних легких кремів для десертів і домашньої випічки хочу порекомендувати один з найулюбленіших рецептів крему, приготованого на основі кисломолочного сиру «Маскарпоне» і вершків. Крем виходить неймовірно легким, ніжним і повітряним, надає десертів незабутній смак.

Вершковий крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем для млинцевого торта з маскарпоне – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем відмінно підійде для млинцевого торта, зробивши його неймовірно смачним! Приготувати в домашніх умовах крем з маскарпоне нескладно. Ніжний і повітряний вершковий крем просто тане у роті. Домашній десерт – млинцевий торт з кремом з маскарпоне – безсумнівно викличе захват і подарує гастрономічне задоволення!