Рецептів: 11
Білковий крем для торта Заварний крем для прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта

Білково-заварний крем на 4 білка – простий рецепт з покроковими фото

Ту красу, яку ми постійно бачимо в кондитерських відділах в магазинах, можна повторити вдома. Головний секрет – це правильний крем, який буде слухняним в роботі і добре збереже свою форму. Білково-заварний крем як раз підходить для цих цілей.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Торти

Сирний крем для прикраси торта – простий і смачний рецепт з фото

Приготувати крем для прикраси домашніх тортів можна з ніжного сиру. Продукт виходить неймовірно легким і повітряним, тому він не тільки додасть яскравості вашого десерту, але і додасть особливий смак і аромат.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вареним згущеним молоком Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта

Масляний крем з вареним згущеним молоком для торта – простий і смачний рецепт з фото

Варена згущене молоко надає масляного крему для торта особливу густоту і стійкість. Такий крем не сідає, не розшаровується і може добре зберігатися в холодильнику. Для смачного крему виберіть якісні продукти, і важливо, щоб вони були однієї температури. Згущене молоко можете самі зварити попередньо, буде смачніше.

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта

Йогуртовий крем з желатином для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Легкий, дієтичний крем з йогурту і желатину має ніжну суфлейную текстуру. Він чудово лягати на коржі, добре їх просочуємо і робить десерт неймовірно смачним. Справжню насолоду!

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Шоколадний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Мало кому не подобається шоколадний крем – він додає смаку випічки і, звичайно, додає «характер» будь торту. За даним рецептом готуємо крем, яким можна не тільки змащувати коржі, але і виконувати різні прикраси на поверхні виробів: маса відмінно тримає форму, виходить хоч і повітряної, але стійкою. Рекомендуємо використовувати шоколад з відсотковим вмістом какао 50-60%. Справа в тому, що якщо вміст какао вище або нижче вказаного інтервалу, то потрібно міняти кількість вершків, щоб вийшла потрібна консистенція. Якщо немає бажання «грати» з пропорціями у процесі приготування, варто вибрати шоколад із зазначеними характеристиками.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Вершковий крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта квітами Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для прикраси торта

Білковий крем для покриття торта – рецепт приготування з покроковими фото

Щоб білковий крем можна було використовувати для покриття торта, його консистенція повинна бути досить густою і щільною. Крім того, маса повинна бути стабільною і не змінювати своєї текстури протягом усього терміну придатності десерту. Ці цілі успішно досягаються, якщо ввести білки вершкове масло. А спочатку крем потрібно збивати на водяній бані – так білки піддаються термічному впливу і помітно густішають. Приготування такого крему не забирає багато часу, але дуже важливо мати потужний міксер.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для прикраси торта, який тримає форму Торти

Білковий крем для прикраси торта, який добре тримає форму – рецепт з покроковими фото

Щоб білковий крем вийшов щільним і добре тримає форму, для збивання використовуємо чистий та абсолютно суху посуд. При розбивання яєць та відділенні білки від жовтків, стежимо, щоб останні не потрапили до білків – це все зіпсує. Також помічено, що білки набагато краще збиваються, якщо яйця не ідеально свіжі і встигли полежати в холодильнику кілька днів. Важлива і технологія приготування крему – а це докладно розписано в рецепті.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з кисломолочного сиру та збитих вершків для торта – рецепт приготування з покроковими фото

На просторах інтернету можна знайти безліч різних рецептів приготування кремів для десертів і різної випічки. Я пропоную приготувати крем на основі кисломолочного сиру та збитих вершків для прошарку торта. Такий крем надає десертів неймовірно ніжний смак і добре тримає форму.

Вершковий крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем Шарлотт для торта Масляний крем для торта

Заварний крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт приготування з покроковими фото

Вирішили приготувати торт і перебуваєте в пошуках смачного крему для нього? Крем Шарлотт стане відмінним рішенням! З його приготуванням впорається навіть початківець кулінар, так як зробити його зовсім нескладно. Уважно читайте рецепт і дотримуйтесь описаним кроків.