Рецептів: 20
Вершковий крем для прикраси торта Вершково-сирний крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем-чіз для медовика Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем-чіз на олії для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.

Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем з вершків 33% жирності для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Сирний крем на вершках для торта

Крем-чіз на вершках для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото

Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.

Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для трояндочок для прикраси торта

Білковий заварний крем з сиропом – рецепт з покроковими фото

білковий Заварний крем з сиропом дуже простий і швидкий у приготуванні. Заготівля виходить солодкої і повітряної, вона прекрасно доповнить тістечка і торти своїм смаком, а також стане їстівним прикрасою.

Білковий крем для торта Заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта

Шоколадний білково-заварний крем для торта – простий рецепт з покроковими фото

Шоколад, як відомо, піднімає настрій і дарує відчуття щастя. Тому десерти і торти з шоколадним кремом користуються великою популярністю. Ми пропонуємо приготувати дуже смачний шоколадний білково-заварний крем для торта.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта

Крем для торта з вершкового сиру, згущеного молока і масла – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо ви в пошуку ніжного вершкового крему, який не розтікається, добре тримає форму і дозволяє виконати якісне вирівнювання поверхонь, зверніть увагу на цей рецепт. В складі всього три інгредієнти: вершкове масло, згущене молоко і вершковий сир. Баланс смаку виходить ідеальний: крем в міру солодкий, вершковий, просто тане в роті. Також потрібно потужний міксер і трохи вашого часу.

Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти

Масляний крем для прикраси торта, який добре тримає форму – простий і смачний рецепт з фото

Масляні креми для торта мало хто любить, але саме з такого крему деталі декору торта будуть чіткими, красивими і добре тримати свою форму. Готується крем з масла і згущеного молока завжди в співвідношенні 1:1. Доповнити крем можна шоколадом або кондитерськими барвниками.

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для трояндочок для прикраси торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти

Масляний крем для торта зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото

Красиво прикрасити домашню випічку не менш важливо, ніж спекти смачний торт. Масляний крем із згущеним молоком буде самим простим і швидким. Для хорошої якості цього крему масло і згущене молоко повинні бути однакової кімнатної температури, масло повинне бути 82,5% жирності, а згущене молоко не менше 8,5% жирності.

Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Торти

Крем з вершків, маскарпоне і цукрової пудри для торта – простий і смачний рецепт з фото

Білий і легкий крем з маскарпоне з вершками і цукровою пудрою чудово прикрасить ваш торт і будь-яку випічку. Крем готується просто і швидко. Важливо вершки перед приготуванням крему добре охолодити. Цукрової пудри додається трохи, так крем не буде приторно солодким.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Торти

Масляний крем без згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото

Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Шоколадний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Мало кому не подобається шоколадний крем – він додає смаку випічки і, звичайно, додає «характер» будь торту. За даним рецептом готуємо крем, яким можна не тільки змащувати коржі, але і виконувати різні прикраси на поверхні виробів: маса відмінно тримає форму, виходить хоч і повітряної, але стійкою. Рекомендуємо використовувати шоколад з відсотковим вмістом какао 50-60%. Справа в тому, що якщо вміст какао вище або нижче вказаного інтервалу, то потрібно міняти кількість вершків, щоб вийшла потрібна консистенція. Якщо немає бажання «грати» з пропорціями у процесі приготування, варто вибрати шоколад із зазначеними характеристиками.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Торти

Білковий крем з агар-агаром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Якщо потрібно просто й швидко приготувати густий крем для торта, то це ідеальний варіант. Білки збиваються в густу, щільну піну дуже швидко – достатньо п’яти хвилин роботи потужного міксера. Варіння сиропу забирає приблизно десять хвилин. Змішати ці маси в єдине займе ще пару хвилин. В цілому, поки печуться коржі для торта, можна оперативно зробити повітряний, ніжний, чимось нагадує суфле, крем. Він ідеально доповнює пористе бісквітне тісто. Спробувавши готовий десерт з таким кремом, ніколи не скажеш, що готується він, фактично, на швидку руку.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Вершковий крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта квітами Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для прикраси торта

Білковий крем для покриття торта – рецепт приготування з покроковими фото

Щоб білковий крем можна було використовувати для покриття торта, його консистенція повинна бути досить густою і щільною. Крім того, маса повинна бути стабільною і не змінювати своєї текстури протягом усього терміну придатності десерту. Ці цілі успішно досягаються, якщо ввести білки вершкове масло. А спочатку крем потрібно збивати на водяній бані – так білки піддаються термічному впливу і помітно густішають. Приготування такого крему не забирає багато часу, але дуже важливо мати потужний міксер.

Білковий крем для торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Торти

Білково-вершковий крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Для тих, хто не проти поворожити над домашніми тортами, такий крем має всі шанси стати улюбленцем. Він просто готується, не вимагає багато часу і досить бюджетний. При цьому він ідеальний за своїми характеристиками: щільний, густий, відмінно тримає форму, стабільний навіть при кімнатній температурі. Смак – солодкий з вершковою ноткою. Масу можна використовувати для прошарування коржів, для прикраси поверхні торта, для наповнення тістечок і декорування капкейків. Це базовий універсальний варіант крему, який підходить чи не до всіх кондитерським виробам.

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для торта Торти

Крем Шарлотт на молоці для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Переваги крему Шарлот, приготованого на молоці, в тому, що він не розтікається і відмінно тримає форму. Саме тому такий крем прекрасно підходить не тільки в якості начинки для тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Знаючи всі секрети приготування крему Шарлот на молоці, результат гарантований!

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта

Крем Шарлотт на жовтках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем Шарлотт – м’який, ніжний і дуже смачний крем, який підійде для прикраси або прошарку будь-яких десертів. Серед безліч варіантів приготування такого масляного крему можна виділити спосіб, який передбачає використання жовтків. Готується крем досить легко і швидко.

Вершковий крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем Шарлотт для торта Масляний крем для торта

Заварний крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт приготування з покроковими фото

Вирішили приготувати торт і перебуваєте в пошуках смачного крему для нього? Крем Шарлотт стане відмінним рішенням! З його приготуванням впорається навіть початківець кулінар, так як зробити його зовсім нескладно. Уважно читайте рецепт і дотримуйтесь описаним кроків.