Рецептів: 29
Заварний крем для торта Крем для торта з желатином Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта Торти

Заварний крем з желатином для торта – покроковий рецепт з фото

Якщо ви ще не пробували готувати заварний крем з желатином, саме час це виправити. Такий крем виходить ще ніжніше і апетитніше. А начинка в тортах ставати схоже на суфле. Буде по-справжньому смачно!

Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Торти

Заварний крем без яєць на молоці для торта – покроковий рецепт з фото

Заварний крем без яєць виходить не гірше класичного рецепту. Відмінна начинка для тортів, пиріжків, вафельних трубочок і інших десертів. Домашня випічка з ним дуже швидко зникає зі столу! Неймовірно ніжний смак!

Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком – покроковий рецепт з фото

Заварний крем можна приготувати по-різному, вибрати класичний рецепт або трохи поекспериментувати. Додавши в крем згущене молоко, отримаємо просто приголомшливий результат. Смачний, ніжний, в міру солодкий і густий заварний крем стане чудовою начинкою для домашньої випічки!

Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем з масла для бісквітного торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Торти

Заварний крем з вареним згущеним молоком для бісквіта – покроковий рецепт з фото

Серед безлічі варіантів заварного крему, рецепт з вареним згущеним молоком по-справжньому особливе ласощі. Ніжна текстура і неймовірний аромат ідеально доповнять будь-яку страву. Бісквітні торти з них виходять приголомшливими!

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта з молока, масла і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта

Заварний крем для торта без яєць на молоці – рецепт з покроковими фото

Приготувати багато заварного крему можна з молока без використання яєць. Солодкий універсальний продукт доповнить будь-які ваші домашні десерти. Підходить для тортів і тістечок, можна використовувати в якості прикраси.

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру

Заварний крем для Наполеона на 1 літр молока з мукою – рецепт з покроковими фото

Велика кількість солодкого заварного крему виходить за рецептом з використанням літра молока. Додавання борошна зробить продукт ще більш густим і зручним у застосуванні. Підходить для домашнього Наполеона і не тільки.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для торта Наполеон

Крем для Наполеона заварний з маслом і крохмалем – рецепт з покроковими фото

Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.

Білковий заварний крем для торта Вершковий крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта

Заварний крем на молоці з маслом та цукром для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Заварний крем відмінно підходить для просочення коржів, наповнення трубочок, еклерів або слойок, його навіть можна їсти ложкою з чаєм. А медовик з цим кремом виходить просто чудовим, в міру солодким і дуже соковитим.

Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Крем для медовика без сметани Крем для торта Крем для торта з молока, масла і цукру Медовик Торти

Заварний крем на молоці з маслом для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Заварний крем на молоці має дуже ніжну текстуру і тому ідеально підходить для прошарку багатошарового «Медовика». Готувати його можна на основі і магазинного молока, і домашнього, і навіть топленого, що додасть випічці смакові нотки. Вершкове масло робить крем стійким і насиченим. Для приготування крему ваша посуд повинна бути сухою і чистою. Всі продукти деякий час витримайте при домашньої температурі.

Бісквітний медовик Вершковий крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру

Класичний заварний крем для Медівника, Наполеона, еклерів – простий і смачний рецепт з фото

Класичний рецепт заварного крему простий, швидкий так і найсмачніший. Він ідеально підходить для прошарку медівника, «Наполеона» та для наповнення еклерів. В класиці можна, підключивши фантазію, трохи змінити інгредієнти і приготувати щось нове і незвичайне. Готуємо заварний крем на молоці, яйцях і маслі.

Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем з масла для бісквітного торта Масляний крем для торта Торти

Крем на молоці і маслі для бісквітного торта – простий і смачний рецепт з фото

Для бісквітного торта ідеально підходить крем з молока і масла. Важливою умовою його приготування є тривале збивання міксером до білосніжної маси. По консистенції і смаку такий крем схожий на радянський крем, але він ніжніший і вираженого масляного смаку в ньому немає, адже готуємо з допомогою сучасних кухонних гаджетів.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта

Крем на молоці Пломбір для торта – простий і смачний рецепт з фото

За смаком крем, пломбір своїми вершковими нотками схожий на однойменний морозиво. Він має ніжну текстуру, стабільний і походить вирівнювання та декору тортів. Готується крем в 2 етапи. Спочатку робиться заварний крем, потім після охолодження змішується зі збитими вершками. Для хорошого крему важливі якісні продукти.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру

Крем для торта з яєць, молока, масла і цукру – простий і смачний рецепт з фото

Крем на основі яєць, молока, масла і борошна готується в основному для просочення коржів, обмазування стінок і декору торта. При правильному виконанні рецептури крем легкий і повітряний, а жидковатая текстура крему зробить коржі торта дуже м’якими. В якості стабілізатора додамо в крем трохи борошна і додамо ваніліном ароматні нотки. Кількість інгредієнтів в рецепті багато, адже торт не маленьке виріб.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти

Крем, Пломбір на молоці і крохмалі для торта – простий і смачний рецепт з фото

Смачний і простий у приготуванні крем, пломбір ідеально доповнює домашні торти та інші десерти. Ніжне ласощі додасть незабутній смак вашої страви. Рідні і гості не залишаться байдужими.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, Пломбір для торта

Крем, Пломбір для торта в домашніх умовах – простий і смачний рецепт з фото

Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Крем Шарлотт класичний рецепт в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Смачний і ніжний класичний крем Шарлот чудово доповнить будь-який десерт. Ароматний крем підійде для прошарку коржів, наповнення трубочок або шапочок на панкейкі. Дуже простий у приготуванні, це справжні ласощі для любителів солодкого!

Вершковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Готуємо крем на базі заварний суміші з яєць і молока. Також до складу входить шоколад і вершкове масло – це забезпечує характерну щільну консистенцію готової маси. Крем виходить густим і податливим, а після охолодження стабілізується і дає стійку текстуру – це дозволяє використовувати його не тільки для прошарку коржів, але і для якісного вирівнювання поверхні тортів.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру

Крем, Пломбір для торта «Молочна дівчинка» – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, пломбір відмінно підходить для різного типу тортів, в тому числі і для торта «Молочна дівчинка». Смачні коржі на основі згущеного молока чудово поєднуються з кремом пломбір. Такий крем виходить дуже смачним і ніжним, роблячи торт «Молочна дівчинка» ідеальним смаком!

Вершковий крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта

Крем, Пломбір на вершках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, пломбір для торта, приготований на вершках, відрізняється повітряної текстурою, ніжним і приємним смаком, що нагадує морозиво пломбір. М’який, вершковий і солодкий крем чудово підійде для прошарку тортів. У приготуванні такого крему немає нічого складного, все інгредієнти доступні.

Вершковий крем для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Торти

Заварний крем, Пломбір на вершках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Заварний крем для торта, приготований на вершках за даним рецептом, за смаком нагадує морозиво пломбір. Звідси і така назва крему. Приємний вершковий смак, ніжна текстура – саме так можна описати даний крем. Готується такий заварний крем у два етапу – приготування заварний основи, потім її з’єднання зі збитими вершками.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру

Заварний крем, Пломбір на молоці для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Приготувати заварний крем, пломбір на молоці нескладно, завдяки покроковому рецептом з цим завданням впорається навіть початківець кулінар. Крем пломбір – дуже смачна, ніжна і повітряна начинка для тортів, а також для еклерів і тістечок. За смаком крем, приготований за цим рецептом, дійсно нагадує морозиво пломбір.

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для торта Торти

Крем Шарлотт на молоці для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Переваги крему Шарлот, приготованого на молоці, в тому, що він не розтікається і відмінно тримає форму. Саме тому такий крем прекрасно підходить не тільки в якості начинки для тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Знаючи всі секрети приготування крему Шарлот на молоці, результат гарантований!

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Масляний крем для торта

Крем Шарлотт за рецептом бабусі Емми – рецепт приготування з покроковими фото

Крем Шарлотт – ніжний масляний крем, який часто використовується в якості начинки і для прикраси різних тортів і тістечок. Крем Шарлотт, зроблений за рецептом бабусі Емми, має звичайну рецептуру, однак правильне кількісне співвідношення інгредієнтів дозволяє в підсумку отримати просто неймовірно смачний і ніжний крем!