Рецептів: 24
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта

Заварний крем на молоці для бісквіта – покроковий рецепт з фото

Заварний крем на молоці – неймовірно ніжний і смачний домашній крем! Будь бісквіт стане з ним ще апетитніше і придбає особливий аромат. Гості точно оцінять ваші кулінарні шедеври!

Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком – покроковий рецепт з фото

Заварний крем можна приготувати по-різному, вибрати класичний рецепт або трохи поекспериментувати. Додавши в крем згущене молоко, отримаємо просто приголомшливий результат. Смачний, ніжний, в міру солодкий і густий заварний крем стане чудовою начинкою для домашньої випічки!

Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем на вершках для торта

Заварний крем чіз для квітів – простий рецепт з покроковими фото

Десерти люблять не тільки за їх смакові якості, але і за оригінальність оформлення. Адже чим красивіше десерт, тим швидше він зникає зі столу. Тому господині вічно перебувають у пошуку свого ідеального крему. Таким кремом може стати заварний крем-чіз, про приготуванні якого ми вам зараз розповімо.

Вершковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру

Заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона – рецепт з покроковими фото

Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!

Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Торти

Заварний крем без масла для торта – рецепт з покроковими фото

Заварний крем для домашнього торта можна приготувати з мінімального набору інгредієнтів і без використання масла. Готовий продукт по простому і швидкому рецептом вийде смачним, легким і повітряним.

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру

Заварний крем для Наполеона на 1 літр молока з мукою – рецепт з покроковими фото

Велика кількість солодкого заварного крему виходить за рецептом з використанням літра молока. Додавання борошна зробить продукт ще більш густим і зручним у застосуванні. Підходить для домашнього Наполеона і не тільки.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для торта Наполеон

Крем для Наполеона заварний з маслом і крохмалем – рецепт з покроковими фото

Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.

Заварний крем для торта Крем для медовика Крем для торта з молока, яєць і цукру Медовик без масла Медовик без сметани Торти

Заварний крем з молока для медового торта – рецепт з покроковими фото

Заварний крем з молока чудово доповнить і просочить ваш медовий торт. Приготуйте продукт по простому і швидкому рецептом в домашніх умовах. Вас здивує ніжний і не надто солодкий смак готової страви.

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з молока для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для торта Наполеон

Крем для торта з яєць, молока і цукру – простий і смачний рецепт з фото

Крем для торта, приготований на основі молока, яєць і цукру, відноситься до заварним кремів і є класикою кулінарії. Крем виходить досить рідким, він широко застосовується для просочення коржів для торта, особливо «Наполеона» та інших десертів. Продукти для крему повинні бути свіжими і якісними.

Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем, пломбір для медовика Торти

Крем, Пломбір з маскарпоне для торта – простий і смачний рецепт з фото

Крем, пломбір ідеально підходить для домашніх тортів. Зробіть заготовку ще оригінальніше, додавши в неї сир маскрапоне. Це додасть ласощів більш ніжний і легкий смак.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, Пломбір для торта

Крем, Пломбір для торта в домашніх умовах – простий і смачний рецепт з фото

Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Крем Шарлотт класичний рецепт в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Смачний і ніжний класичний крем Шарлот чудово доповнить будь-який десерт. Ароматний крем підійде для прошарку коржів, наповнення трубочок або шапочок на панкейкі. Дуже простий у приготуванні, це справжні ласощі для любителів солодкого!

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем Шарлотт для торта

Крем Шарлотт для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Крем шарлотт – дуже ніжний, оксамитовий і повітряний, з приголомшливим смаком і ароматом. Такий крем можна використовувати як для прикраси торта, так і для просочення коржів. Готувати його досить просто, з цим впорається навіть починаюча господиня!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для прошарку торта – рецепт приготування з покроковими фото

Пропонуємо рецепт шоколадного крему для прошарку тортів. Він готується на основі заварний маси з яєць і молока, завдяки чому текстура виходить дуже гладкою і «шовкової». Шоколад для крему рекомендуємо використовувати темний, з відсотковим вмістом какао-масла близько 80%. В цьому випадку крем має достатню товщину і щільність, і прошарок тримає задану висоту між коржами.

Вершковий крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта

Крем, Пломбір на вершках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, пломбір для торта, приготований на вершках, відрізняється повітряної текстурою, ніжним і приємним смаком, що нагадує морозиво пломбір. М’який, вершковий і солодкий крем чудово підійде для прошарку тортів. У приготуванні такого крему немає нічого складного, все інгредієнти доступні.

Вершковий крем для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Торти

Заварний крем, Пломбір на вершках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Заварний крем для торта, приготований на вершках за даним рецептом, за смаком нагадує морозиво пломбір. Звідси і така назва крему. Приємний вершковий смак, ніжна текстура – саме так можна описати даний крем. Готується такий заварний крем у два етапу – приготування заварний основи, потім її з’єднання зі збитими вершками.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру

Заварний крем, Пломбір на молоці для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Приготувати заварний крем, пломбір на молоці нескладно, завдяки покроковому рецептом з цим завданням впорається навіть початківець кулінар. Крем пломбір – дуже смачна, ніжна і повітряна начинка для тортів, а також для еклерів і тістечок. За смаком крем, приготований за цим рецептом, дійсно нагадує морозиво пломбір.

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта

Масляний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Масляний крем Шарлотт – ідеальний крем для тортів. Він чудово тримає форму навіть при кімнатній температурі, тому він також відмінно підходить і для вирівнювання тортів. Межі крему виходять чіткими, таким масляним кремом можна декорувати торт різним чином.