Рецептів: 12
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз для торта Крем-чіз на вершках для торта

Крем з плавленим сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото

Крем з плавленого сиру виходить дуже смачним, без нудотно солодощі з легкої солонуватою ноткою. Його зазвичай використовують для промазування коржів.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти

Крем з сиром філадельфія для торта – простий рецепт з покроковими фото

Вершковий крем-чіз можна віднести до класики кондитерського справи. Він заслужив це звання завдяки своїй універсальності і піддатливості в роботі.

Крем для торта з вершків Крем для торта з вершків і цукрової пудри Торти

Крем для торта з 20% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

Стандартно для збивання використовуються вершки жирністю не менше 30%. Однак деколи такий продукт складно знайти. Пропонуємо спосіб збивання вершків з жирністю 20% , які завжди доступні і, до того ж, коштують дешевше. Суть процесу полягає в тому, щоб підвищити наявну жирність, видаливши частину сироватки з вершків, а потім збити отриману масу до густої піни. Найважливішим моментом у цьому є охолодження. Звільняйте місце в морозилці, діставайте міксер, і за справу!

Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри

Йогуртовий крем з фруктами для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Ніжний, легкий йогуртний крем з фруктами – це дуже смачна начинка для бісквітного торта. Проста в приготуванні, вона зробить десерт по-справжньому неповторним.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта

Сирний крем з рікотти для торта – рецепт з покроковими фото

Крем з кисломолочного сиру рікотта – одна з найбільш смачних начинок не тільки для торта, але і для інших десертів. Ніжний, повітряних і неймовірно смачний, він добре просочує коржі і пом’якшує коржі. Справжня насолода для ласунів!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри

Йогуртовий крем для бісквітного торта з вершками – рецепт з покроковими фото

Смачний, легкий крем з йогурту і вершків. Текстура виходить щільною і густий, крем добре просочуємо коржі і робить їх соковитими і м’якими. Відмінне рішення для апетитних десертів в домашніх умовах! Порада: такий крем можна урізноманітнити по-своєму смаку. Додасть в нього улюблене варення, какао, ягоди або фрукти. Так ваш десерт придбає особливу родзинку і точно запам’ятатися гостям!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем для торта з желатином Торти

Йогуртовий крем з желатином для торта – рецепт з покроковими фото

Смачний, густий і неймовірно ніжний крем з йогурту, вершків і желатину. Він стане чудовою начинкою, а також прикрасою для будь-якого десерту. Справжня смакота!

Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Масляний крем для торта

Шоколадний крем ганаш для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – дуже «зручний» крем для торта. Він володіє прекрасним властивістю за рахунок входить до складу шоколаду – стійко тримати форму. Ще одна цікава особливість – це можливість регулювати щільність ганаша шляхом додавання різної кількості вершків. Для вирівнювання торта, як правило, потрібен більш щільний крем. Саме на цей варіант розраховані зазначені в рецепті пропорції. Якщо ж потрібен ганаш «легше», для прошарку коржів, можна збільшити кількість вершків і отримати менш щільну текстуру.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з вершків і цукрової пудри Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для торта з вершками – рецепт приготування з покроковими фото

Для того, щоб крем вийшов густим і смачним, шоколад повинен бути якісним. Можна використовувати молочний або гіркий, але варто пам’ятати, що чим вище відсоток вмісту какао в продукті, тим більш щільним вийде готовий крем. Що стосується вершків, то потрібно вибирати ті, у яких відсоток жирності не менше 30% – вони легко збиваються і добре тримають текстуру. Краще, якщо вершки перед збиванням будуть добре охолоджені.

Вершковий крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем для млинцевого торта з маскарпоне – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем відмінно підійде для млинцевого торта, зробивши його неймовірно смачним! Приготувати в домашніх умовах крем з маскарпоне нескладно. Ніжний і повітряний вершковий крем просто тане у роті. Домашній десерт – млинцевий торт з кремом з маскарпоне – безсумнівно викличе захват і подарує гастрономічне задоволення!