Рецептів: 42
Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем-чіз з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем на вершках для торта

Заварний крем чіз для квітів – простий рецепт з покроковими фото

Десерти люблять не тільки за їх смакові якості, але і за оригінальність оформлення. Адже чим красивіше десерт, тим швидше він зникає зі столу. Тому господині вічно перебувають у пошуку свого ідеального крему. Таким кремом може стати заварний крем-чіз, про приготуванні якого ми вам зараз розповімо.

Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта

Ідеальний крем-чіз для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Крем-чіз має щільну і пластичну структуру, завдяки чому він ідеально підходить для оформлення тортів. До того ж, він має приємний вершковий смак і відмінно поєднується з багатьма видами начинок і коржів.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем з сиром рікотта для торта – простий рецепт з покроковими фото

Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 20% жирності для торта Масляний крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Торти

Вершково-білковий заварний крем з маслом – рецепт з покроковими фото

Ідеальним доповненням для домашніх десертів стане вершково-білковий заварний крем з маслом. Приготувати її не складно, солодка заготівля здивує рідних своїм ніжним і в міру солодким смаком.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта

Крем для торта з 10% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

Любителі домашньої кондитерки часто стикаються з ситуацією, коли хороші вершки з високим відсотком жирності в магазині знайти складно. А саме такі й потрібні, щоб домогтися густий і стійкої консистенції крему. Пропонуємо альтернативу жирних вершків: взяти доступні 10-відсоткові вершки і додати вершкове масло. Таким чином жирність і щільність вершків збільшується. Важливо добре охолодити отриману суміш і якісно збити її потужним міксером. Для вирівнювання поверхні тортів і виконання декорацій маса не підійде, оскільки недостатньо стійка, а ось для начинки і прошарування коржів згодиться ідеально.

Крем для торта з вершків Крем для торта з вершків і цукрової пудри Торти

Крем для торта з 20% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

Стандартно для збивання використовуються вершки жирністю не менше 30%. Однак деколи такий продукт складно знайти. Пропонуємо спосіб збивання вершків з жирністю 20% , які завжди доступні і, до того ж, коштують дешевше. Суть процесу полягає в тому, щоб підвищити наявну жирність, видаливши частину сироватки з вершків, а потім збити отриману масу до густої піни. Найважливішим моментом у цьому є охолодження. Звільняйте місце в морозилці, діставайте міксер, і за справу!

Вершковий крем для торта Крем для медовика Крем для медовика без сметани Крем для медовика з вареним згущеним молоком Крем для торта з вершків Медовик з вареним згущеним молоком Медовик з вершками Торти

Крем для медовика зі згущеним молоком і вершками – простий і смачний рецепт з фото

Для отримання пишного і ніжного крему для медовика використовуйте вершки та згущене молоко. Простий рецепт дозволить приготувати яскравий і смачний продукт, який відмінно просочить коржі.

Вершково-сметанний крем для медовика Крем для медовика з магазинної сметани Крем для торта Крем для торта з вершків Медовик без яєць Медовик зі сметанним кремом

Сметанно-вершковий крем для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Якщо хочете, щоб домашній медовик вийшов більш ніжним і легким за смаком, то приготуйте для нього крем зі сметани і вершків. Продукт вийде повітряним і в міру солодким.

Вершковий крем для медовика Крем для медовика Крем для торта Крем для торта з вершків ПП медовик

Вершковий крем для торта медовик – простий і смачний рецепт з фото

Особливо ніжний крем з медовика виходить з жирних і пишних вершків. Оцініть простий і смачний рецепт ласощів, який порадує вас своїм зовнішнім виглядом і приємним смаком.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта

Крем на молоці Пломбір для торта – простий і смачний рецепт з фото

За смаком крем, пломбір своїми вершковими нотками схожий на однойменний морозиво. Він має ніжну текстуру, стабільний і походить вирівнювання та декору тортів. Готується крем в 2 етапи. Спочатку робиться заварний крем, потім після охолодження змішується зі збитими вершками. Для хорошого крему важливі якісні продукти.

Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з маскарпоне і вершків для торта – простий і смачний рецепт з фото

Торт і будь-яка ваша випічка з кремом з маскарпоне і вершків буде ошатною і святковою. Ніжна і шовковиста текстура такого крему робить десерт білосніжним і легким. Крем добре зберігає форму, не розпливається і їм можна вкривати торт. Додамо в крем трохи цукрової пудри.

Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Торти

Крем з вершків, маскарпоне і цукрової пудри для торта – простий і смачний рецепт з фото

Білий і легкий крем з маскарпоне з вершками і цукровою пудрою чудово прикрасить ваш торт і будь-яку випічку. Крем готується просто і швидко. Важливо вершки перед приготуванням крему добре охолодити. Цукрової пудри додається трохи, так крем не буде приторно солодким.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, Пломбір для торта

Крем, Пломбір для торта в домашніх умовах – простий і смачний рецепт з фото

Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта

Крем для торта з вершків і рікотти – рецепт з покроковими фото

Зараз особливо популярні крему на основі сирних сирів. Крем з вершків і рікотти виходить особливо смачною! Ніжний, легкий, в міру солодкий, це просто незамінна начинка для десертів!

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Йогуртовий крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Смачний, ніжний крем з йогурту стане чудовою прикрасою для будь-якого торта. Декоративні елементи з такого крему добре тримають форму і роблять десерт ще апетитніше. Просто смакота!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта зі згущеним молоком

Йогуртовий крем для торта Молочна дівчинка – рецепт з покроковими фото

Смачний, легкий, дієтичний крем з йогурту, вершків і згущеного молока. Десерт з такою начинкою виходить дуже ніжним і м’яким. Даний ласощі для святкового столу!

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Вершково-шоколадний крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото

Ще один варіант крем з шоколаду з вершками. Готуємо масу за принципом ганаша і в кінці збиваємо її до легкості. Окремо варто згадати про використовуваний шоколад. По-перше, він повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. По-друге, краще використовувати продукт з відсотком вмісту какао близько 60%. Якщо відсоток буде вище, крем вийде щільніше, і навпаки. У будь-якому випадку, одержувану щільність можна регулювати кількістю вершків, додаючи їх при необхідності у більшій чи меншій кількості.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем з маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Шоколадний крем по даному рецепту має дуже ніжним смаком і вираженою вершковою ноткою. Все завдяки вершків і маскарпоне. Приємно, що крем виходить досить густим і тримає форму, але при цьому нежирним. Але для вищевказаних характеристик крему важливо дотримуватися умова при виборі шоколаду – він повинен мати відсоток вмісту какао не менше 60%. У цьому випадку консистенція крему буде ідеальною для прошарування коржів, так і для виконання якісного покриття випічки.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Шоколадний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Мало кому не подобається шоколадний крем – він додає смаку випічки і, звичайно, додає «характер» будь торту. За даним рецептом готуємо крем, яким можна не тільки змащувати коржі, але і виконувати різні прикраси на поверхні виробів: маса відмінно тримає форму, виходить хоч і повітряної, але стійкою. Рекомендуємо використовувати шоколад з відсотковим вмістом какао 50-60%. Справа в тому, що якщо вміст какао вище або нижче вказаного інтервалу, то потрібно міняти кількість вершків, щоб вийшла потрібна консистенція. Якщо немає бажання «грати» з пропорціями у процесі приготування, варто вибрати шоколад із зазначеними характеристиками.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем для торта без масла – рецепт приготування з покроковими фото

Рецептів шоколадного крему величезна безліч. Властивість шоколаду застигати і забезпечувати густоту і щільність дозволяє творити з нього нескінченна кількість десертів. Звичайно, важливо дотримуватися певні моменти при роботі з шоколадом, щоб підсумковий результат не розчарував. В рецепті покроково розказано і показано, як приготувати універсальний шоколадний крем без вершкового масла. Маса виходить повітрям, що тане в роті і дуже зручною в роботі. Її стійка консистенція дозволяє легко виконувати не тільки прошарок, але і поверхневе декорування торта.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Торти

Крем Ганаш з шоколадом і вершками – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш дуже універсальний у своєму застосуванні. Його можна використовувати і для прошарку коржів тортів, для начинки тістечок, і для відсадження декорацій на кондитерських виробах. І, звичайно, в якості шоколадної пасти для млинців або тостів він ідеально підійде. Для приготування такого крему не потрібно ні мати майстерним майстерністю, ні шукати важкодоступні інгредієнти. Всього-то й потрібно, що вершки, шоколад і вершкове масло. До речі, шоколад повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. Це ж стосується і вершкового масла. У процесі приготування важливо змішати всі інгредієнти до повної однорідності. Якщо залишаються грудочки, може допомогти занурювальний блендер.

Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для торта

Крем Ганаш на молочному шоколаді – покроковий рецепт приготування з фото

Крем ганаш на молочному шоколаді виходить більш податливим по консистенції і трохи м’якше за смаком, ніж варіант на темному шоколаді. В цілому, густоту і відтінок смаку можна регулювати кількістю доданих вершків і використовувати при цьому шоколад з будь-яким відсотком вмісту какао. У даному рецепті наводимо конкретний пропорції, які дають вдалий результат – не доведеться гадати і губитися в процесі готування.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для торта

Крем ганаш для прошарку торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем ганаш готується на диво просто, а кінцевий результат здатний задовольнити навіть самого вимогливого ласуна. Цікавий і той факт, що немає чіткого правила, в якій пропорції змішувати шоколад і вершки. Все залежить від того, яку саме консистенцію необхідно отримати, і для якої мети потрібно використовувати отриманий ганаш. Даний рецепт вказує співвідношення інгредієнтів для приготування прошарку торта. А це означає, що шоколадна маса вийде м’якою і нетугий. Також в кінці приготування є етап збивання, щоб додати ганашу легкості.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з вершків і цукрової пудри Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для торта з вершками – рецепт приготування з покроковими фото

Для того, щоб крем вийшов густим і смачним, шоколад повинен бути якісним. Можна використовувати молочний або гіркий, але варто пам’ятати, що чим вище відсоток вмісту какао в продукті, тим більш щільним вийде готовий крем. Що стосується вершків, то потрібно вибирати ті, у яких відсоток жирності не менше 30% – вони легко збиваються і добре тримають текстуру. Краще, якщо вершки перед збиванням будуть добре охолоджені.

Вершковий крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем Ганаш з темного шоколаду – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – це стійкий крем на основі шоколаду. Він був придуманий у Франції і швидко завоював любов кондитерів і шокоголиков всього світу. Працювати з цим кремом – одне задоволення, адже він податливий і слухняний. Щоб ганаш вийшов дійсно вдалим, шоколад для нього потрібен якісний. Неприпустимі плитки з дешевими замінниками какао-масла. Вершкове масло також не повинно містити нічого, крім вершків. Спреди та маргарин використовувати не можна. Уважно вибравши продукти для крему і дотримуючись зазначені пропорції, ви точно зможете приготувати цей чарівний крем.

Крем Ганаш для вирівнювання торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем Ганаш для торта під мастику – покроковий рецепт приготування з фото

Кондитери часто використовують ганаш для покриття торта перед укладанням мастики. Все тому, що ганаш володіє ідеальною консистенцією і щільністю, щоб бездоганно вирівняти поверхню кондитерського виробу. На рівний гладкий торт мастика лягає безпроблемно і поверхня десерту в підсумку виглядає бездоганно. В рецепт такого ганаша входять вершки, шоколад і вершкове масло. Всі етапи приготування супроводжуються покроковими фото.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Ще одним фаворитом серед кремів для просочення і прошарку тортів є крем з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока. Процес приготування крему до неподобства простий. Крем має неймовірно ніжну текстуру і підійде до будь-якого десерту і випічки.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта

Крем для торта з сирного сиру і 20% вершків – рецепт приготування з покроковими фото

Відомо, що креми, приготовані на основі вершків та кисломолочного сиру, виходять неймовірно повітряними, чудово тримає форму і можуть служити не тільки в якості прошарку тортів, але й самостійного десерту. Я хочу поділитися улюбленим рецептом крему, приготованого на основі кисломолочного сиру і 20 процентних вершків.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем зі сметани, масла і цукру для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Крем сметанний з цукром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами, якими прослаиваю торти або прикрашаю улюблені десерти. Сьогодні хочу поділитися надзвичайно вдалим, на мій погляд, рецептом сметанного крему з цукром. Такий крем я часто використовую для просочення улюбленої випічки.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта з вершків Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти

Вершково-сметанний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Серед моїх фаворитів різних кремів є крем, приготований на основі сметани та вершків. Таким кремом добре просочувати торти, а також прикрашати улюблені десерти, приготовані з тіста, а також фруктів і ягід.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта з вершків Сметанний крем з 20% сметани для торта

Крем зі сметани, вершків і цукрової пудри для торта – рецепт приготування з покроковими фото

З великим задоволенням хочу поділитися рецептом крему, приготованого на основі сметани, вершків і цукрової пудри. Такий крем використовують для прошарку улюблених тортів або десертів з тіста. Крем, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно ніжним і повітряним, чудово просочує як бісквітні коржі, так і пісочний.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з сирного сиру і 33% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

З великим задоволенням і неймовірним бажанням хочу поділитися чудовим рецептом крему, приготованого з сирного сиру і 33-процентних вершків. Такий крем чудово підійде для просочення будь-якого торта, а також іншої домашньої випічки. Крем виходить з неймовірно ніжною і повітряної текстурою.

Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем з кисломолочного сиру маскарпоне і вершків для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Для любителів ніжних легких кремів для десертів і домашньої випічки хочу порекомендувати один з найулюбленіших рецептів крему, приготованого на основі кисломолочного сиру «Маскарпоне» і вершків. Крем виходить неймовірно легким, ніжним і повітряним, надає десертів незабутній смак.

Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти

Крем-чіз на вершках, щоб не вийшов рідким рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати надзвичайно повітряний крем-чіз на основі вершків, який виходить густим, щільним і відмінно тримає форму. Такий крем можна використовувати не тільки для прикраси десертів, але і для прошарку тортів та іншої випічки, а також фруктових і ягідних десертів.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем на вершках для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем-чіз на вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Настійно рекомендую приготувати шоколадний крем-чіз на основі вершків, яким можна прикрасити не тільки торт, але і будь-яку іншу випічку, а також використовувати його в якості прошарку десертів. Крем виходить з неймовірною повітряної і ніжною текстурою і надзвичайно насиченим шоколадним смаком.

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з вершків Крем для торта з желатином Торти

Вершково-йогуртовий крем для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото

Вершково-йогуртовий крем відмінно підходить для бісквітного торта. Він виходить легким і ніжним, тому він чудово поєднується з бісквітними коржами. Вершково-йогуртовий крем дозволяє зробити повітряний, освіжаючий і ніжний торт. Такий крем часто використовується для приготування дитячих тортів.

Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти

Вершковий крем для млинцевого торта – рецепт приготування з покроковими фото

Вершковий крем – ніжна начинка, яка зробить млинцевий торт чудовим смаком! Такий крем зазвичай використовують у приготуванні кондитерських виробів, його використання в якості начинки для млинцевого торта є незвичайним. Проте спробувати варто! Від приготованого десерту – млинцевого торта з вершковим кремом – в захваті будуть всі!