Десерти люблять не тільки за їх смакові якості, але і за оригінальність оформлення. Адже чим красивіше десерт, тим швидше він зникає зі столу. Тому господині вічно перебувають у пошуку свого ідеального крему. Таким кремом може стати заварний крем-чіз, про приготуванні якого ми вам зараз розповімо.
Заварний крем чіз для квітів – простий рецепт з покроковими фото
Ідеальний крем-чіз для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз має щільну і пластичну структуру, завдяки чому він ідеально підходить для оформлення тортів. До того ж, він має приємний вершковий смак і відмінно поєднується з багатьма видами начинок і коржів.
Крем з сиром рікотта для торта – простий рецепт з покроковими фото
Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.
Крем-чіз з білим шоколадом – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз об’єднує в собі всі найкращі властивості крему: універсальність, легкість, стійкість, приємну текстуру і вершковий смак. До того ж, його дуже просто готувати.
Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока для торта – простий рецепт з покроковими фото
Який торт обходиться без смачного і ароматного крему. Крім цукру для надання солодкого смаку крему можна використовувати згущене молоко. А ким чіз зі згущеним молоком заслуговує особливої уваги.
Вершково-білковий заварний крем з маслом – рецепт з покроковими фото
Ідеальним доповненням для домашніх десертів стане вершково-білковий заварний крем з маслом. Приготувати її не складно, солодка заготівля здивує рідних своїм ніжним і в міру солодким смаком.
Заварний крем, пломбір для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Хочете здивувати гостей і домашніх оригінальним смаком домашнього «наполеона»? Приготуйте до нього особливий крем, пломбір. Заготівля додасть вашому десерту приємний аромат, а на процес приготування не піде багато часу.
Крем для торта з 10% вершків – покроковий рецепт приготування з фото
Любителі домашньої кондитерки часто стикаються з ситуацією, коли хороші вершки з високим відсотком жирності в магазині знайти складно. А саме такі й потрібні, щоб домогтися густий і стійкої консистенції крему. Пропонуємо альтернативу жирних вершків: взяти доступні 10-відсоткові вершки і додати вершкове масло. Таким чином жирність і щільність вершків збільшується. Важливо добре охолодити отриману суміш і якісно збити її потужним міксером. Для вирівнювання поверхні тортів і виконання декорацій маса не підійде, оскільки недостатньо стійка, а ось для начинки і прошарування коржів згодиться ідеально.
Крем для торта з 20% вершків – покроковий рецепт приготування з фото
Стандартно для збивання використовуються вершки жирністю не менше 30%. Однак деколи такий продукт складно знайти. Пропонуємо спосіб збивання вершків з жирністю 20% , які завжди доступні і, до того ж, коштують дешевше. Суть процесу полягає в тому, щоб підвищити наявну жирність, видаливши частину сироватки з вершків, а потім збити отриману масу до густої піни. Найважливішим моментом у цьому є охолодження. Звільняйте місце в морозилці, діставайте міксер, і за справу!
Шоколадний крем-чіз на вершках для вирівнювання торта – простий і смачний рецепт з фото
Для вирівнюючи торта можна приготувати ніжний шоколадний крем-чіз з вершків. Ласощі не тільки прикрасить ваш домашній десерт, але і додасть йому оригінальний і яскравий смак.
Крем для медовика зі згущеним молоком і вершками – простий і смачний рецепт з фото
Для отримання пишного і ніжного крему для медовика використовуйте вершки та згущене молоко. Простий рецепт дозволить приготувати яскравий і смачний продукт, який відмінно просочить коржі.
Сметанно-вершковий крем для медовика – простий і смачний рецепт з фото
Якщо хочете, щоб домашній медовик вийшов більш ніжним і легким за смаком, то приготуйте для нього крем зі сметани і вершків. Продукт вийде повітряним і в міру солодким.
Вершковий крем для торта медовик – простий і смачний рецепт з фото
Особливо ніжний крем з медовика виходить з жирних і пишних вершків. Оцініть простий і смачний рецепт ласощів, який порадує вас своїм зовнішнім виглядом і приємним смаком.
Крем на молоці Пломбір для торта – простий і смачний рецепт з фото
За смаком крем, пломбір своїми вершковими нотками схожий на однойменний морозиво. Він має ніжну текстуру, стабільний і походить вирівнювання та декору тортів. Готується крем в 2 етапи. Спочатку робиться заварний крем, потім після охолодження змішується зі збитими вершками. Для хорошого крему важливі якісні продукти.
Крем з маскарпоне і вершків для торта – простий і смачний рецепт з фото
Торт і будь-яка ваша випічка з кремом з маскарпоне і вершків буде ошатною і святковою. Ніжна і шовковиста текстура такого крему робить десерт білосніжним і легким. Крем добре зберігає форму, не розпливається і їм можна вкривати торт. Додамо в крем трохи цукрової пудри.
Крем з вершків, маскарпоне і цукрової пудри для торта – простий і смачний рецепт з фото
Білий і легкий крем з маскарпоне з вершками і цукровою пудрою чудово прикрасить ваш торт і будь-яку випічку. Крем готується просто і швидко. Важливо вершки перед приготуванням крему добре охолодити. Цукрової пудри додається трохи, так крем не буде приторно солодким.
Крем, Пломбір для торта в домашніх умовах – простий і смачний рецепт з фото
Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.
Крем для торта з вершків і рікотти – рецепт з покроковими фото
Зараз особливо популярні крему на основі сирних сирів. Крем з вершків і рікотти виходить особливо смачною! Ніжний, легкий, в міру солодкий, це просто незамінна начинка для десертів!
Йогуртовий крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото
Смачний, ніжний крем з йогурту стане чудовою прикрасою для будь-якого торта. Декоративні елементи з такого крему добре тримають форму і роблять десерт ще апетитніше. Просто смакота!
Йогуртовий крем для торта Молочна дівчинка – рецепт з покроковими фото
Смачний, легкий, дієтичний крем з йогурту, вершків і згущеного молока. Десерт з такою начинкою виходить дуже ніжним і м’яким. Даний ласощі для святкового столу!
Вершково-шоколадний крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото
Ще один варіант крем з шоколаду з вершками. Готуємо масу за принципом ганаша і в кінці збиваємо її до легкості. Окремо варто згадати про використовуваний шоколад. По-перше, він повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. По-друге, краще використовувати продукт з відсотком вмісту какао близько 60%. Якщо відсоток буде вище, крем вийде щільніше, і навпаки. У будь-якому випадку, одержувану щільність можна регулювати кількістю вершків, додаючи їх при необхідності у більшій чи меншій кількості.
Шоколадний крем з маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Шоколадний крем по даному рецепту має дуже ніжним смаком і вираженою вершковою ноткою. Все завдяки вершків і маскарпоне. Приємно, що крем виходить досить густим і тримає форму, але при цьому нежирним. Але для вищевказаних характеристик крему важливо дотримуватися умова при виборі шоколаду – він повинен мати відсоток вмісту какао не менше 60%. У цьому випадку консистенція крему буде ідеальною для прошарування коржів, так і для виконання якісного покриття випічки.
Шоколадний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото
Мало кому не подобається шоколадний крем – він додає смаку випічки і, звичайно, додає «характер» будь торту. За даним рецептом готуємо крем, яким можна не тільки змащувати коржі, але і виконувати різні прикраси на поверхні виробів: маса відмінно тримає форму, виходить хоч і повітряної, але стійкою. Рекомендуємо використовувати шоколад з відсотковим вмістом какао 50-60%. Справа в тому, що якщо вміст какао вище або нижче вказаного інтервалу, то потрібно міняти кількість вершків, щоб вийшла потрібна консистенція. Якщо немає бажання «грати» з пропорціями у процесі приготування, варто вибрати шоколад із зазначеними характеристиками.
Шоколадний крем для торта без масла – рецепт приготування з покроковими фото
Рецептів шоколадного крему величезна безліч. Властивість шоколаду застигати і забезпечувати густоту і щільність дозволяє творити з нього нескінченна кількість десертів. Звичайно, важливо дотримуватися певні моменти при роботі з шоколадом, щоб підсумковий результат не розчарував. В рецепті покроково розказано і показано, як приготувати універсальний шоколадний крем без вершкового масла. Маса виходить повітрям, що тане в роті і дуже зручною в роботі. Її стійка консистенція дозволяє легко виконувати не тільки прошарок, але і поверхневе декорування торта.
Крем Ганаш з шоколадом і вершками – покроковий рецепт приготування з фото
Ганаш дуже універсальний у своєму застосуванні. Його можна використовувати і для прошарку коржів тортів, для начинки тістечок, і для відсадження декорацій на кондитерських виробах. І, звичайно, в якості шоколадної пасти для млинців або тостів він ідеально підійде. Для приготування такого крему не потрібно ні мати майстерним майстерністю, ні шукати важкодоступні інгредієнти. Всього-то й потрібно, що вершки, шоколад і вершкове масло. До речі, шоколад повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. Це ж стосується і вершкового масла. У процесі приготування важливо змішати всі інгредієнти до повної однорідності. Якщо залишаються грудочки, може допомогти занурювальний блендер.
Крем Ганаш на молочному шоколаді – покроковий рецепт приготування з фото
Крем ганаш на молочному шоколаді виходить більш податливим по консистенції і трохи м’якше за смаком, ніж варіант на темному шоколаді. В цілому, густоту і відтінок смаку можна регулювати кількістю доданих вершків і використовувати при цьому шоколад з будь-яким відсотком вмісту какао. У даному рецепті наводимо конкретний пропорції, які дають вдалий результат – не доведеться гадати і губитися в процесі готування.
Крем ганаш для прошарку торта – покроковий рецепт приготування з фото
Крем ганаш готується на диво просто, а кінцевий результат здатний задовольнити навіть самого вимогливого ласуна. Цікавий і той факт, що немає чіткого правила, в якій пропорції змішувати шоколад і вершки. Все залежить від того, яку саме консистенцію необхідно отримати, і для якої мети потрібно використовувати отриманий ганаш. Даний рецепт вказує співвідношення інгредієнтів для приготування прошарку торта. А це означає, що шоколадна маса вийде м’якою і нетугий. Також в кінці приготування є етап збивання, щоб додати ганашу легкості.
Шоколадний крем для торта з вершками – рецепт приготування з покроковими фото
Для того, щоб крем вийшов густим і смачним, шоколад повинен бути якісним. Можна використовувати молочний або гіркий, але варто пам’ятати, що чим вище відсоток вмісту какао в продукті, тим більш щільним вийде готовий крем. Що стосується вершків, то потрібно вибирати ті, у яких відсоток жирності не менше 30% – вони легко збиваються і добре тримають текстуру. Краще, якщо вершки перед збиванням будуть добре охолоджені.
Крем Ганаш з темного шоколаду – покроковий рецепт приготування з фото
Ганаш – це стійкий крем на основі шоколаду. Він був придуманий у Франції і швидко завоював любов кондитерів і шокоголиков всього світу. Працювати з цим кремом – одне задоволення, адже він податливий і слухняний. Щоб ганаш вийшов дійсно вдалим, шоколад для нього потрібен якісний. Неприпустимі плитки з дешевими замінниками какао-масла. Вершкове масло також не повинно містити нічого, крім вершків. Спреди та маргарин використовувати не можна. Уважно вибравши продукти для крему і дотримуючись зазначені пропорції, ви точно зможете приготувати цей чарівний крем.
Крем Ганаш для торта під мастику – покроковий рецепт приготування з фото
Кондитери часто використовують ганаш для покриття торта перед укладанням мастики. Все тому, що ганаш володіє ідеальною консистенцією і щільністю, щоб бездоганно вирівняти поверхню кондитерського виробу. На рівний гладкий торт мастика лягає безпроблемно і поверхня десерту в підсумку виглядає бездоганно. В рецепт такого ганаша входять вершки, шоколад і вершкове масло. Всі етапи приготування супроводжуються покроковими фото.
Крем для торта з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото
Ще одним фаворитом серед кремів для просочення і прошарку тортів є крем з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока. Процес приготування крему до неподобства простий. Крем має неймовірно ніжну текстуру і підійде до будь-якого десерту і випічки.
Крем-чіз для капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото
Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.
Крем для торта з сирного сиру і 20% вершків – рецепт приготування з покроковими фото
Відомо, що креми, приготовані на основі вершків та кисломолочного сиру, виходять неймовірно повітряними, чудово тримає форму і можуть служити не тільки в якості прошарку тортів, але й самостійного десерту. Я хочу поділитися улюбленим рецептом крему, приготованого на основі кисломолочного сиру і 20 процентних вершків.
Крем сметанний з цукром для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Я часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами, якими прослаиваю торти або прикрашаю улюблені десерти. Сьогодні хочу поділитися надзвичайно вдалим, на мій погляд, рецептом сметанного крему з цукром. Такий крем я часто використовую для просочення улюбленої випічки.
Вершково-сметанний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Серед моїх фаворитів різних кремів є крем, приготований на основі сметани та вершків. Таким кремом добре просочувати торти, а також прикрашати улюблені десерти, приготовані з тіста, а також фруктів і ягід.
Крем зі сметани, вершків і цукрової пудри для торта – рецепт приготування з покроковими фото
З великим задоволенням хочу поділитися рецептом крему, приготованого на основі сметани, вершків і цукрової пудри. Такий крем використовують для прошарку улюблених тортів або десертів з тіста. Крем, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно ніжним і повітряним, чудово просочує як бісквітні коржі, так і пісочний.
Крем для торта з сирного сиру і 33% вершків – покроковий рецепт приготування з фото
З великим задоволенням і неймовірним бажанням хочу поділитися чудовим рецептом крему, приготованого з сирного сиру і 33-процентних вершків. Такий крем чудово підійде для просочення будь-якого торта, а також іншої домашньої випічки. Крем виходить з неймовірно ніжною і повітряної текстурою.
Крем з кисломолочного сиру маскарпоне і вершків для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Для любителів ніжних легких кремів для десертів і домашньої випічки хочу порекомендувати один з найулюбленіших рецептів крему, приготованого на основі кисломолочного сиру «Маскарпоне» і вершків. Крем виходить неймовірно легким, ніжним і повітряним, надає десертів незабутній смак.
Крем-чіз на вершках, щоб не вийшов рідким рецепт приготування з покроковими фото
Пропоную приготувати надзвичайно повітряний крем-чіз на основі вершків, який виходить густим, щільним і відмінно тримає форму. Такий крем можна використовувати не тільки для прикраси десертів, але і для прошарку тортів та іншої випічки, а також фруктових і ягідних десертів.
Шоколадний крем-чіз на вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Настійно рекомендую приготувати шоколадний крем-чіз на основі вершків, яким можна прикрасити не тільки торт, але і будь-яку іншу випічку, а також використовувати його в якості прошарку десертів. Крем виходить з неймовірною повітряної і ніжною текстурою і надзвичайно насиченим шоколадним смаком.
Вершково-йогуртовий крем для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото
Вершково-йогуртовий крем відмінно підходить для бісквітного торта. Він виходить легким і ніжним, тому він чудово поєднується з бісквітними коржами. Вершково-йогуртовий крем дозволяє зробити повітряний, освіжаючий і ніжний торт. Такий крем часто використовується для приготування дитячих тортів.
Вершковий крем для млинцевого торта – рецепт приготування з покроковими фото
Вершковий крем – ніжна начинка, яка зробить млинцевий торт чудовим смаком! Такий крем зазвичай використовують у приготуванні кондитерських виробів, його використання в якості начинки для млинцевого торта є незвичайним. Проте спробувати варто! Від приготованого десерту – млинцевого торта з вершковим кремом – в захваті будуть всі!