Сметанно-шоколадний крем дуже просто і легко приготувати вдома. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вона добре просочує коржі, робить їх м’якими і приголомшливо смачними! Найкращі ласощі для ваших рідних!
Сметанно-шоколадний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Крем сметанний для бісквітного торта з желатином – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з желатином виходить дуже смачним і ароматним. По текстурі він схожий на дуже ніжне і м’яке суфле. Це ідеальна начинка для ваших кулінарних ідей! Такий десерт точно не залишиться не поміченим!
Густий сметанний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Завдяки особливому способу приготування сметанний крем виходить приголомшливо густим і ніжним! Такий крем зробить ваш десерт ще апетитніше. А на смак його не відрізнити від шедеврів із кондитерських!
Сметанний крем для бісквітного торта з цукровою пудрою – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з цукровою пудрою – чудова начинка для бісквітного торта. Завдяки цукровій пудрі крем виходить більш ніжним і м’яким на смак. А щіпка ваніліну додасть йому особливий аромат. Будь ласощі з таким кремом виходить по-справжньому апетитним! Порада: для приготування крему краще всього вибирати густу, жирну сметану від 20 %, так він вийде більш пишним і повітряним.
Сирно-сметанний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото
Сирно-сметанний крем – це проста і швидка в приготуванні начинка для тортів. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вони добре просочуються кремом і стають дуже ніжними і соковитими! Ласощі!
Заварний крем без яєць на молоці для торта – покроковий рецепт з фото
Заварний крем без яєць виходить не гірше класичного рецепту. Відмінна начинка для тортів, пиріжків, вафельних трубочок і інших десертів. Домашня випічка з ним дуже швидко зникає зі столу! Неймовірно ніжний смак!
Заварний шоколадний крем для торта з какао – покроковий рецепт з фото
Заварний шоколадний крем дуже просто приготувати вдома. Продукти для нього завжди є під рукою. Для особливого смаку додамо какао-порошок. Так крем вийде ще смачніше й пахучіше. Ніжна і легка, це найкраща начинка для ваших десертів!
Заварний крем для бісквітного рулету – покроковий рецепт з фото
Заварний крем – одна з найпопулярніших начинок для рулетів, тортів, вафельних трубочок і інших солодощів. Жодному виходить дуже густим, ніжним і неймовірно смачним. А приготувати його дуже просто!
Заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком і маслом – покроковий рецепт з фото
Заварний крем – популярна начинка для безлічі десертів. Додати згущене молоко і м’яке вершкове масло отримаємо неймовірне поєднання! Дуже смачний, ніжний і легкий крем зробить ваші витребеньки ще апетитніше!
Крем-чіз для вирівнювання торта з маскарпоне – рецепт приготування з покроковими фото
Сьогодні маскарпоне легко можна знайти в будь-якому продуктовому магазині. Цей факт значно розширює можливості домашніх кулінарних експериментів. З маскарпоне креми виходять більш ніжними і вишуканими.
Крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Вишуканий і ніжний крем-чіз можна приготувати з м’якого вершкового сиру і білого шоколаду. Він ідеальний для капкейків, добре поєднується з мастикою на тортах і може стати альтернативою масляного крему у створенні квітів для тортів.
Крем-чіз на олії для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото
Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.
Сметанний крем з какао для бісквіта – покроковий рецепт з фото
Сметанний крем з какао – дуже смачний крем, який просто приготувати в домашніх умовах. Для цього знадобитися кілька хвилин, а десерт з такою начинкою заграє новими фарбами! Дуже апетитний, насичений смак точно сподобається гостям і вашим близьким!
Заварний крем на водяній бані для торта – покроковий рецепт з фото
Заварний крем на водяній бані – це дуже смачний рецепт домашньої начинки для тортів. Приголомшливий аромат і ніжна текстура стануть прекрасним доповненням м’яким і ароматним коржам. Просто пальчики оближеш!
Крем з сиром рікотта для торта – простий рецепт з покроковими фото
Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.
Крем-чіз з білим шоколадом – рецепт приготування з покроковими фото
Крем-чіз об’єднує в собі всі найкращі властивості крему: універсальність, легкість, стійкість, приємну текстуру і вершковий смак. До того ж, його дуже просто готувати.
Крем-чіз для бісквітного торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз просто незамінний для створення красивих бісквітних тортів. Їм можна промащувати коржі, вирівнювати краю і робити красиві прикраси на торти.
Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото
Не дивлячись на свою легкість, крем-чіз на вершках виходить досить щільним і не осідає, що робить його ідеальним для оформлення тортів та інших домашніх десертів. Хитрощами його приготування ми поділимося в цьому рецепті.
Крем-чіз на олії з білим шоколадом – простий рецепт з покроковими фото
Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.
Крем-чіз на вершках для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото
Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.
Крем з плавленим сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем з плавленого сиру виходить дуже смачним, без нудотно солодощі з легкої солонуватою ноткою. Його зазвичай використовують для промазування коржів.
Вершково-білковий заварний крем з маслом – рецепт з покроковими фото
Ідеальним доповненням для домашніх десертів стане вершково-білковий заварний крем з маслом. Приготувати її не складно, солодка заготівля здивує рідних своїм ніжним і в міру солодким смаком.
Смачний заварний крем для бісквітних коржів – рецепт з покроковими фото
Для бісквітних коржів можна приготувати смачний і ароматний заварний крем за оригінальним рецептом. Домашня випічка стане ще більш апетитною і привабливою. Здивуйте своїх гостей!
Заварний крем для Наполеона на 0.5 літра молока – рецепт з покроковими фото
Густий і солодкий заварний крем ідеально підійде для домашнього наполеона. Приготуйте ніжне ласощі на молоці. Проста у виконанні заготівля стане вашим улюбленим рішенням для кондитерських завдань.
Заварний сметанний крем для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Заварний крем на сметані виходить більш легким і повітряним, а найголовніше – в міру солодким. Приготуйте універсальне додаток до вашого бисквитному торту.
Заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!
Заварний крем з вершками для Наполеона – рецепт з покроковими фото
Заварний крем з вершками виходить дуже ніжним і повітряним. Ласощі добре просочить коржі домашнього наполеона і зробить його смак особливим. Здивуйте своїх рідних незабутнім десертом!
Заварний крем для Наполеона без яєць – рецепт з покроковими фото
Заварний крем без використання яєць виходить ніжним і повітряним. Якщо молочні продукти замінити рослинними аналогами, то рецепт підійде навіть для пісного і веганского «Наполеона».
Заварний крем без масла для торта – рецепт з покроковими фото
Заварний крем для домашнього торта можна приготувати з мінімального набору інгредієнтів і без використання масла. Готовий продукт по простому і швидкому рецептом вийде смачним, легким і повітряним.
Заварний крем для торта без молока – рецепт з покроковими фото
Є багато варіацій приготування заварного крему. Спробуйте для вашого домашнього торта простий рецепт без додавання молока. Продукт не вимагає хитромудрих кулінарних навичок, ви заощадите час і отримаєте смачне оригінальне ласощі.
Заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком і маслом – рецепт з покроковими фото
Серед величезного розмаїття кремів і просочень кондитери часто зупиняють свою увагу на заварному кремі. Ласощі ідеально доповнює багато десерти, в тому числі і знаменитий торт «наполеон». Зробіть вашу заготівлю ще оригінальніше, додавши вершкове масло і згущене молоко.
Заварний крем з молока і масла для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото
Один з найпопулярніших кремів для домашніх тортів – заварний з масла і молока. Ласощі доповнить будь коржі і зробить ваш десерт ще смачніше і красивіше.
Заварний крем для Наполеона з молоком і крохмалем – рецепт з покроковими фото
Домашній заварний крем з крохмалем і молоком виходить дуже густим і пишним. Ідеально доповнює багато десерти, особливо добре заготівля просочить шари наполеона.
Заварний крем для Наполеона на 1 літр молока – рецепт з покроковими фото
Заварний крем для наполеона, розрахований на літр молока, стане універсальним доповненням до вашого десерту. Пишне ласощі просте у приготуванні. Здивуйте своїх домашніх і гостей.
Крем для Наполеона заварний з маслом і крохмалем – рецепт з покроковими фото
Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.
Крем для Наполеона заварний з маслом і згущеним молоком – рецепт з покроковими фото
Оригінальний заварний крем для домашнього наполеона виходить з додаванням вершкового масла і згущеного молока. Ласощі виходить солодким і насиченим смаком, ідеально просочує шари десерту і робить його ще більш апетитним.
Заварний крем для медового торта з молока з борошном і яйцями – рецепт з покроковими фото
Ніжний і повітряний заварний крем легко приготувати з молока, борошна та яєць. Ласощі доповнить ваш домашній медовий торт, а на процес готування не піде багато часу.
Білково-заварний крем на 4 білка – простий рецепт з покроковими фото
Ту красу, яку ми постійно бачимо в кондитерських відділах в магазинах, можна повторити вдома. Головний секрет – це правильний крем, який буде слухняним в роботі і добре збереже свою форму. Білково-заварний крем як раз підходить для цих цілей.
Білково-заварний крем на 2 білка – простий рецепт з покроковими фото
Цей рецепт білково-заварного крему повинен бути в ужитку у кожної господині. Він легко готується, виглядає на десертах дуже красиво і урочисто. До того ж, він легкий і приємний на смак, без нудотно солодощі.
Білково-заварний крем на 3 білка – простий рецепт з покроковими фото
Білково-заварний крем – дуже смачна і поживна начинка для тістечок, трубочок і кошиків. Завдяки своїй легкості і красі він додасть краси і урочистості будь-яких десертів.
Шоколадний білково-заварний крем для торта – простий рецепт з покроковими фото
Шоколад, як відомо, піднімає настрій і дарує відчуття щастя. Тому десерти і торти з шоколадним кремом користуються великою популярністю. Ми пропонуємо приготувати дуже смачний шоколадний білково-заварний крем для торта.
Білково-олійної заварний крем для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото
Крім того, що цей крем відмінно підходить для прикраси тортів, він має дуже приємний смак і аромат. Готувати його нескладно, тому ви завжди можете бути впевнені в гарному результаті.
Крем для торта з 10% вершків – покроковий рецепт приготування з фото
Любителі домашньої кондитерки часто стикаються з ситуацією, коли хороші вершки з високим відсотком жирності в магазині знайти складно. А саме такі й потрібні, щоб домогтися густий і стійкої консистенції крему. Пропонуємо альтернативу жирних вершків: взяти доступні 10-відсоткові вершки і додати вершкове масло. Таким чином жирність і щільність вершків збільшується. Важливо добре охолодити отриману суміш і якісно збити її потужним міксером. Для вирівнювання поверхні тортів і виконання декорацій маса не підійде, оскільки недостатньо стійка, а ось для начинки і прошарування коржів згодиться ідеально.
Крем для вирівнювання торта, який не тане – простий і смачний рецепт з фото
Смачний заварний крем, який відмінно тримає форму. Їм легко і зручно вирівнювати торт. Крем не тане, добре лягати і має густу текстуру. Торти з них виходять просто смакота!
Заварний крем на молоці з маслом для медовика – простий і смачний рецепт з фото
Заварний крем на молоці має дуже ніжну текстуру і тому ідеально підходить для прошарку багатошарового «Медовика». Готувати його можна на основі і магазинного молока, і домашнього, і навіть топленого, що додасть випічці смакові нотки. Вершкове масло робить крем стійким і насиченим. Для приготування крему ваша посуд повинна бути сухою і чистою. Всі продукти деякий час витримайте при домашньої температурі.
Заварний крем на молоці для медовика – простий і смачний рецепт з фото
Заварний крем на молоці є найбільш поширеним для прошарку багатошарових тортів, в тому числі і медовика. Щоб коржі добре просочилися, його готують не дуже густим і олію додають у невеликій кількості для стійкості крему.
Крем-чіз з шоколадом на вершках для торта – простий і смачний рецепт з фото
Щільний і ніжний шоколадний крем-чіз можна приготувати на густих вершках. Ласощі ідеально використовувати для домашніх тортів. Продукт не тільки прикрасить ваш десерт, але і добре просочить його.
Сирний крем для прикраси торта – простий і смачний рецепт з фото
Приготувати крем для прикраси домашніх тортів можна з ніжного сиру. Продукт виходить неймовірно легким і повітряним, тому він не тільки додасть яскравості вашого десерту, але і додасть особливий смак і аромат.
Вершковий крем для торта медовик – простий і смачний рецепт з фото
Особливо ніжний крем з медовика виходить з жирних і пишних вершків. Оцініть простий і смачний рецепт ласощів, який порадує вас своїм зовнішнім виглядом і приємним смаком.
Класичний крем для медовика зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото
Простий в приготуванні і бездоганний за смаком крем для медовика можна приготувати з додаванням згущеного молока за відомим класичним рецептом. Домашнє ласощі добре просочить навіть самі щільні коржі. Спробуйте!
Крем для медовика зі згущеним молоком і маслом – простий і смачний рецепт з фото
Для приготування пишного і солодкого крему знадобиться лише вершкове масло і згущене молоко. Продукт ідеально просочить коржі і зробить ваш домашній медівник ще більш смачним і привабливим.
Сметанно-вершковий крем для медовика – простий і смачний рецепт з фото
Якщо хочете, щоб домашній медовик вийшов більш ніжним і легким за смаком, то приготуйте для нього крем зі сметани і вершків. Продукт вийде повітряним і в міру солодким.
Заварний крем без яєць для медовика – простий і смачний рецепт з фото
Густий і ніжний заварний крем можна приготувати без використання яєць. Ласощі порадує своїм смаком, а також його зручно наносити на коржі. Спробуйте для вашого домашнього медівника!
Заварний крем з маслом для медовика – простий і смачний рецепт з фото
З вершкового масла і яєць можна приготувати насичений, густий домашній крем. Ласощі ідеально підійде для обмазування коржів медовика. Порадуйте близьких смачним і яскравим десертом.
Масляний крем для прикраси торта, який добре тримає форму – простий і смачний рецепт з фото
Масляні креми для торта мало хто любить, але саме з такого крему деталі декору торта будуть чіткими, красивими і добре тримати свою форму. Готується крем з масла і згущеного молока завжди в співвідношенні 1:1. Доповнити крем можна шоколадом або кондитерськими барвниками.
Крем Ганаш для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото
Для додання торту респектабельного вигляду застосовується крем «ганаш». Він добре виправляє шорсткості коржів і надає торту вишуканий шоколадний смак. Готується крем завжди з шоколаду і масла або вершків і гарантією хорошої якості є правильна пропорція і якість інгредієнтів.
Крем на молоці Пломбір для торта – простий і смачний рецепт з фото
За смаком крем, пломбір своїми вершковими нотками схожий на однойменний морозиво. Він має ніжну текстуру, стабільний і походить вирівнювання та декору тортів. Готується крем в 2 етапи. Спочатку робиться заварний крем, потім після охолодження змішується зі збитими вершками. Для хорошого крему важливі якісні продукти.
Крем для торта з яєць, молока, масла, борошна і цукру – простий і смачний рецепт з фото
Щоб приготувати смачний і з правильною консистенцією крем з яєць, масла, молока, борошна і цукру, потрібно досконально знати рецептуру і тонкощі його приготування. Крем потрібно в процесі готування постійно перемішувати і витримати на вогні до загусання. Важливі також свіжі та якісні інгредієнти.
Крем для торта з яєць, молока і цукру – простий і смачний рецепт з фото
Крем для торта, приготований на основі молока, яєць і цукру, відноситься до заварним кремів і є класикою кулінарії. Крем виходить досить рідким, він широко застосовується для просочення коржів для торта, особливо «Наполеона» та інших десертів. Продукти для крему повинні бути свіжими і якісними.
Крем з сиру маскарпоне зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото
Для прошарку бісквітних коржів і декору будь-яких тортів готують крем з маскарпоне зі згущеним молоком, адже саме вона добре просочує. Цей крем добре тримає форму, не пливе і намазується на коржі рівним шаром. Рецепт простий і швидкий. Якщо хочете, що крем не був білим, згущене молоко попередньо зваріть, що зробить крем більш густим.
Крем з маскарпоне і масла для торта – простий і смачний рецепт з фото
Хоча сир маскарпоне і містить до 75% жиру, але в тандемі з вершковим маслом буде хорошим кремом для декору і змазування коржів для торта. Такий крем не потрібно довго збивати, тільки до однорідної текстури, інакше він може розшаруватися. У крем додається цукрова пудра замість цукру, що робить крем гладким.
Масляний крем без згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото
Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.
Крем з молока, какао-порошку і масла для торта – простий і смачний рецепт з фото
Крем з молока, какао-порошку і масла для торта приготувати нескладно. Такий крем дуже добре просочує коржі і густоту його можете регулювати кількістю молока. Шоколадний крем є варіантом звичайного заварного крему.
Крем, Пломбір з маскарпоне для торта – простий і смачний рецепт з фото
Крем, пломбір ідеально підходить для домашніх тортів. Зробіть заготовку ще оригінальніше, додавши в неї сир маскрапоне. Це додасть ласощів більш ніжний і легкий смак.
Крем, Пломбір на молоці і крохмалі для торта – простий і смачний рецепт з фото
Смачний і простий у приготуванні крем, пломбір ідеально доповнює домашні торти та інші десерти. Ніжне ласощі додасть незабутній смак вашої страви. Рідні і гості не залишаться байдужими.
Крем, Пломбір на кукурудзяному крохмалі для торта – простий і смачний рецепт з фото
Кукурудзяний крохмаль зробить знаменитий крем, пломбір ще більш пишним і повітряним. Приготуйте ласощі по простому рецептом і доповніть ваш домашній десерт.
Крем, Пломбір зі згущеним молоком для торта – простий і смачний рецепт з фото
Смачний і солодкий крем, пломбір для домашніх тортів можна приготувати на згущеному молоці. Просте в приготуванні ласощі зробить ваш десерт оригінальніше і привабливіше.
Крем, Пломбір для торта в домашніх умовах – простий і смачний рецепт з фото
Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.
Крем, Пломбір без вершків для торта – простий і смачний рецепт з фото
Смачний і ніжний крем, пломбір можна приготувати без додавання вершків. Їх можна замінити сметаною. Продукт вийде більш легким і в міру солодким. Приготуйте ласощі для ваших кондитерських задумів.
Йогуртовий крем для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото
Йогуртний крем один з найбільш смачних і простих у приготуванні. Його можна зробити всього за кілька хвилин! Крем виходить дуже повітряним, ніжним і при цьому низькокалорійним. Справжні ласощі для ласунів!
Йогуртовий крем для бісквітного торта з вершками – рецепт з покроковими фото
Смачний, легкий крем з йогурту і вершків. Текстура виходить щільною і густий, крем добре просочуємо коржі і робить їх соковитими і м’якими. Відмінне рішення для апетитних десертів в домашніх умовах! Порада: такий крем можна урізноманітнити по-своєму смаку. Додасть в нього улюблене варення, какао, ягоди або фрукти. Так ваш десерт придбає особливу родзинку і точно запам’ятатися гостям!
Йогуртовий крем з желатином для торта – рецепт з покроковими фото
Смачний, густий і неймовірно ніжний крем з йогурту, вершків і желатину. Він стане чудовою начинкою, а також прикрасою для будь-якого десерту. Справжня смакота!
Йогуртовий крем з желатином для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Легкий, дієтичний крем з йогурту і желатину має ніжну суфлейную текстуру. Він чудово лягати на коржі, добре їх просочуємо і робить десерт неймовірно смачним. Справжню насолоду!
Йогуртовий крем з фруктами для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Ніжний, легкий йогуртний крем з фруктами – це дуже смачна начинка для бісквітного торта. Проста в приготуванні, вона зробить десерт по-справжньому неповторним.
Йогуртовий крем без вершків для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Ніжний, суфлейный крем виходить на основі йогурту і желатину. Він досить низькокалорійний і не такий жирний, як крем з вершків або згущеного молока. Дуже легка, повітряна маса, добре просочує коржі і робить десерт по-справжньому смачним!
Крем із згущеним молоком для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото
Крем із згущеним молоком – самий простий, швидкий у приготуванні і дуже смачний крем для бісквітної випічки. Він добре просочуємо коржі і робить їх ніжними і ароматними.
Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масла – покроковий рецепт приготування з фото
Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масло – це одна з найпопулярніших начинок. А все тому, що такий крем завжди виходить смачним, ніжним і ароматним. Його можна використовувати не тільки для торта, але також в якості начинок для млинців, вафельних трубочок і кексів.
Крем для торта з вареного згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото
Крем з вареного згущеного молока дуже проста і смачна начинка для тортів і тістечок. М’який, ніжний і в міру солодкий, він добре просочує шкіри і робить десерт по-справжньому апетитним!
Крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото
Крем Шарлотт дуже просто приготувати в домашніх умовах. З найпростіших продуктів виходить чудова начинка для тортів, тістечок та вафельних трубочок. М’який, ніжний і ароматний, з ним будь-який десерт стане ще смачніше!
Крем Шарлотт для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Крем шарлотт – приголомшливо смачна начинка для бісквітного торта. Ніжний, повітряний, з неймовірним ароматом, він добре просочує коржі і робить десерт вишуканий і неповторний!
Крем для бісквітного торта з рікотти – рецепт з покроковими фото
З італійського крему рікотти виходить приголомшлива начинка для торта. Смак рікотти відмінно доповнює бісквітні коржі. Десерт виходить дуже ніжним, м’яким і апетитним. Справжню насолоду!
Крем для торта з рікотти і маскарпоне – рецепт з покроковими фото
Сири рікотта та маскарпоне набувають все більшу популярність. І не випадково, адже з них можна приготувати безліч приголомшливий десертів. Так крем з цих продуктів виходить по-справжньому чудовим. Ніжний, м’який, повітряний – така начинка точно сподобатися всім!
Крем з рікотти для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото
Крем з сирного крему рікотти виходить приголомшливою ніжним, повітряним і неймовірно смачним. Густа, м’яка текстура, відмінно підходить для вирівнювання торта. Також крем можна використовувати як начинку. Десерт з нею просто смакота!
Крем з рікотти без вершків для торта – рецепт з покроковими фото
Приголомшливо смачний крем їх сирного сиру рікотти, з маскопоне і ванільним екстрактом! Дуже ароматний, ніжний, повітряний і апетитний. Десерт з такою начинкою перетворюється на справжній делікатес! Просто смакота!
Крем Шарлотт для прикраси торта – рецепт з покроковими фото
Крем шарлотт – дуже ніжний, оксамитовий і повітряний, з приголомшливим смаком і ароматом. Такий крем можна використовувати як для прикраси торта, так і для просочення коржів. Готувати його досить просто, з цим впорається навіть починаюча господиня!
Шоколадний крем для торта зі згущеним молоком – рецепт приготування з покроковими фото
Дуже смачний крем з вираженою шоколадної насиченістю і вершковим смаком згущеного молока. Збивання не вимагає – його можна приготувати, маючи в арсеналі лише віночок. Крем можна використовувати для покриття торта, але вирівнюючого щільного шару він не дасть. Зате в якості прошарку коржів або начинки для пирожный підійде на ура. В кінці рецепта пропонуємо додати у готовий крем січені горішки. Це необов’язково, але любителям такого поєднання може сподобається.
Вершково-шоколадний крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото
Ще один варіант крем з шоколаду з вершками. Готуємо масу за принципом ганаша і в кінці збиваємо її до легкості. Окремо варто згадати про використовуваний шоколад. По-перше, він повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. По-друге, краще використовувати продукт з відсотком вмісту какао близько 60%. Якщо відсоток буде вище, крем вийде щільніше, і навпаки. У будь-якому випадку, одержувану щільність можна регулювати кількістю вершків, додаючи їх при необхідності у більшій чи меншій кількості.
Шоколадний крем для торта без масла – рецепт приготування з покроковими фото
Рецептів шоколадного крему величезна безліч. Властивість шоколаду застигати і забезпечувати густоту і щільність дозволяє творити з нього нескінченна кількість десертів. Звичайно, важливо дотримуватися певні моменти при роботі з шоколадом, щоб підсумковий результат не розчарував. В рецепті покроково розказано і показано, як приготувати універсальний шоколадний крем без вершкового масла. Маса виходить повітрям, що тане в роті і дуже зручною в роботі. Її стійка консистенція дозволяє легко виконувати не тільки прошарок, але і поверхневе декорування торта.
Шоколадний крем для торта з какао порошку – рецепт приготування з покроковими фото
Крем для любителів шоколадних десертів. Використовуючи для його приготування какао порошок, отримуємо характерний насичений смак і «зручну» для роботи з тортом консистенцію. Додатково для загущення використовуємо крохмаль – це гарантія того, що крем не вийде рідким. Цікаво, що крем можна приготувати як на плиті, так і в мікрохвильовці – це може заощадити час. Важливо гарненько вимішувати масу віночком, щоб текстура крему вийшла однорідною.
Білковий крем з агар-агаром для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Якщо потрібно просто й швидко приготувати густий крем для торта, то це ідеальний варіант. Білки збиваються в густу, щільну піну дуже швидко – достатньо п’яти хвилин роботи потужного міксера. Варіння сиропу забирає приблизно десять хвилин. Змішати ці маси в єдине займе ще пару хвилин. В цілому, поки печуться коржі для торта, можна оперативно зробити повітряний, ніжний, чимось нагадує суфле, крем. Він ідеально доповнює пористе бісквітне тісто. Спробувавши готовий десерт з таким кремом, ніколи не скажеш, що готується він, фактично, на швидку руку.
Білковий крем з желатином для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото
Щоб якісно виконати прикраса торта, крем повинен бути досить густим, щільним і тримає форму. Також важливо, щоб зберігалася стійкість відлучених декорацій при кімнатній температурі. Всім цим вимогам повністю відповідає білковий крем з желатином. Сама по собі білкова маса щільна і досить стабільна, а в поєднанні з желатином вона стає набагато стійкіше і щільніше, чимось нагадуючи суфле. Що важливо – крем некапризный в приготуванні і завжди виходить, якщо слідувати рецептурою.
Білково-вершковий крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Для тих, хто не проти поворожити над домашніми тортами, такий крем має всі шанси стати улюбленцем. Він просто готується, не вимагає багато часу і досить бюджетний. При цьому він ідеальний за своїми характеристиками: щільний, густий, відмінно тримає форму, стабільний навіть при кімнатній температурі. Смак – солодкий з вершковою ноткою. Масу можна використовувати для прошарування коржів, для прикраси поверхні торта, для наповнення тістечок і декорування капкейків. Це базовий універсальний варіант крему, який підходить чи не до всіх кондитерським виробам.
Густий білковий крем для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото
Білки відмінно збиваються в щільну густу піну. Щоб зробити її стійкою і тримає форму, використовуємо гарячий цукровий сироп –заварюємо білкову масу за принципом меренги. Також вважається, що за такої технології крем безпечний навіть для дітей, оскільки сирі білки все ж піддаються термічній обробці на стадії введення киплячого сиропу. Важливо, що приготувати густий білковий крем можна на будь-якій кухні – всі інгредієнти для нього абсолютно доступні. Навіть початківці господині зможуть приготувати такий крем – процес детально описано у даному покроковому рецепті.
Білковий крем для прошарку торта – рецепт приготування з покроковими фото
Якщо для вашого торта потрібен крем, який утворив би повітряну стійку прошарок – це підходящий варіант. Завдяки щільною текстурою і наявності стабілізатора у вигляді агар-агару, крем формує високий шар і тримає свій розмір навіть незважаючи на вагу покладеного зверху коржа. Смак і вигляд такого крему відразу навіває думки про суфле, зефір і маршмеллоу, при тому, що мало хто їх дегустаторів одразу здогадується, що це всього лише білки. Цікавий варіант прошарку, чи не правда?
Шоколадний крем для прошарку торта – рецепт приготування з покроковими фото
Пропонуємо рецепт шоколадного крему для прошарку тортів. Він готується на основі заварний маси з яєць і молока, завдяки чому текстура виходить дуже гладкою і «шовкової». Шоколад для крему рекомендуємо використовувати темний, з відсотковим вмістом какао-масла близько 80%. В цьому випадку крем має достатню товщину і щільність, і прошарок тримає задану висоту між коржами.
Крем Ганаш з шоколадом і вершками – покроковий рецепт приготування з фото
Ганаш дуже універсальний у своєму застосуванні. Його можна використовувати і для прошарку коржів тортів, для начинки тістечок, і для відсадження декорацій на кондитерських виробах. І, звичайно, в якості шоколадної пасти для млинців або тостів він ідеально підійде. Для приготування такого крему не потрібно ні мати майстерним майстерністю, ні шукати важкодоступні інгредієнти. Всього-то й потрібно, що вершки, шоколад і вершкове масло. До речі, шоколад повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. Це ж стосується і вершкового масла. У процесі приготування важливо змішати всі інгредієнти до повної однорідності. Якщо залишаються грудочки, може допомогти занурювальний блендер.
Крем Ганаш на молочному шоколаді – покроковий рецепт приготування з фото
Крем ганаш на молочному шоколаді виходить більш податливим по консистенції і трохи м’якше за смаком, ніж варіант на темному шоколаді. В цілому, густоту і відтінок смаку можна регулювати кількістю доданих вершків і використовувати при цьому шоколад з будь-яким відсотком вмісту какао. У даному рецепті наводимо конкретний пропорції, які дають вдалий результат – не доведеться гадати і губитися в процесі готування.
Крем ганаш на білому шоколаді для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото
Ганаш – це мікс білого шоколаду, вершків та вершкового масла в різних пропорціях. Така маса має щільну текстуру і чудово тримає форму, а це відмінні якості для крему, коли мова йде про вирівнювання торта. Як правило, після складання коржів фінальний вигляд торта має похибки, а з допомогою ганаша можна довести виріб до ідеальної форми. Шар такого крему зберігає задану товщину і не тече.
Крем ганаш для прошарку торта – покроковий рецепт приготування з фото
Крем ганаш готується на диво просто, а кінцевий результат здатний задовольнити навіть самого вимогливого ласуна. Цікавий і той факт, що немає чіткого правила, в якій пропорції змішувати шоколад і вершки. Все залежить від того, яку саме консистенцію необхідно отримати, і для якої мети потрібно використовувати отриманий ганаш. Даний рецепт вказує співвідношення інгредієнтів для приготування прошарку торта. А це означає, що шоколадна маса вийде м’якою і нетугий. Також в кінці приготування є етап збивання, щоб додати ганашу легкості.
Шоколадний крем ганаш для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Ганаш – дуже «зручний» крем для торта. Він володіє прекрасним властивістю за рахунок входить до складу шоколаду – стійко тримати форму. Ще одна цікава особливість – це можливість регулювати щільність ганаша шляхом додавання різної кількості вершків. Для вирівнювання торта, як правило, потрібен більш щільний крем. Саме на цей варіант розраховані зазначені в рецепті пропорції. Якщо ж потрібен ганаш «легше», для прошарку коржів, можна збільшити кількість вершків і отримати менш щільну текстуру.
Крем Ганаш на білому шоколаді для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Такий крем ганаш відмінно підходить для покриття торта. Він щільний, густий і дуже добре тримає форму. Важливо знати, що перед використанням такого крему потрібно охолоджувати його досить довго – близько семи годин. За цей час він стабілізується до потрібної консистенції. Зручно зробити заготовку на ніч, а вранці продовжити приготування з вже охолодженим кремом.
Крем ганаш з крем-чізом – покроковий рецепт приготування з фото
На приготування такого крему не потрібно багато часу. Рецепт нескладний, і з ним впорається навіть початківець кулінар. Важливо серйозно поставитися до вибору продуктів: всі інгредієнти повинні бути якісними. Шоколад не повинен включати в себе замінники какао-масла. У складі вершкового сиру шукаємо тільки вершки – ніяких рослинних аналогів. Вершкове масло не можна замінювати на маргарин або спред. Ось і всі правила, інші подробиці приготування вказані в рецепті.
Крем ганаш для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото
Пропонуємо простий рецепт шоколадного ганаша для вирівнювання торта. Шоколад розтоплюємо на плиті прямо в вершках – це виключає проблему перегріву і розшарування шоколадної маси, якщо робити нагрів компонентів окремо. А на результат таке «спрощення» ніяк не впливає. Перед використанням у роботу ганаш потрібно витримати в холодильнику кілька годин, щоб він оформився в густу масу. До речі, якщо відсоток вмісту какао-масла у використовуваному шоколаді був високий, то ганаш швидше стабілізується і буде щільніше. Рекомендується брати темний шоколад з 60-70% вмісту какао.
пломбір Шоколадний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Такий крем не даремно названий на честь знаменитого морозива. Поєднання інгредієнтів в його складі і справді дає смак, дуже нагадує вершковий пломбір. Крім відмінних смакових якостей, крем володіє і приємною гладкістю, і хорошою густотою, і досить щільною сумішей. Він ідеальний для начинки і оздоблення кондитерських виробів і дуже зручний в роботі. Готуємо крем поетапно, оскільки потрібно проміжне охолодження суміші.
Крем з кисломолочного сиру, вершків і масла для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Хочу поділитися чудовим рецептом крему для тортів і будь-якої іншої випічки з кисломолочного сиру, вершків та вершкового масла. Такий крем має неймовірно ніжну і повітряну текстуру і підійде не тільки для прошарку тортів, а також для прикраси десертів.
Крем для торта з вершків, кисломолочного сиру і цукрової пудри – покроковий рецепт приготування з фото
З великим задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим кремом, який часто використовую при приготуванні тортів і різних десертів. Крем виходить густої консистенції, відмінно тримає свою форму і чудово підійде як для бісквітних, так і для пісочних тортів.
Крем з сільської сметани для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Сметанний крем, на мій погляд, самий простий в приготуванні і надзвичайно смачний. Процес приготування не вимагає багато часу. Крем виходить ніжним і підійде для просочення будь-яких тортів і десертів. Я пропоную приготувати сметанний крем з сільської сметани.
Крем з кисломолочного сиру для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото
Якщо при приготуванні улюблених тортів і десертів у вас виникає проблема вирівнювання випічки, тоді цей рецепт, безумовно, для вас. Я хочу поділитися простим і найбільш вдалим, на мій погляд, рецепт крему з кисломолочного сиру для вирівнювання тортів.
Крем з кисломолочного сиру для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото
Любителям бісквітної випічки рекомендую приготувати неймовірно ніжний, повітряний і вершковий крем з кисломолочного сиру, який готується буквально за лічені хвилини. Крем з кисломолочного сиру добре тримає форму, і мають густу, щільну консистенцію.
Крем з кисломолочного сиру Хохланд для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Я люблю і часто готую всілякі десерти і випічку. Для прошарку тортів часто готую крем, рецептом якого хочу поділитися сьогодні з вами. Крем з кисломолочного сиру «Hochland» виходить неймовірно ніжним, легким і повітряним, чудово підійде як для прошарку, так і для прикраси ваших улюблених десертів.
Крем-чіз для капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото
Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.
Крем для торта з сирного сиру і 20% вершків – рецепт приготування з покроковими фото
Відомо, що креми, приготовані на основі вершків та кисломолочного сиру, виходять неймовірно повітряними, чудово тримає форму і можуть служити не тільки в якості прошарку тортів, але й самостійного десерту. Я хочу поділитися улюбленим рецептом крему, приготованого на основі кисломолочного сиру і 20 процентних вершків.
Сметанний крем для торта з 15% сметаною – рецепт приготування з покроковими фото
Хочу поділитися рецептом простого і недорогостоящего крему, приготовленого на основі сметани 15 відсоткової жирності. Такий крем можна приготувати не тільки з цукровою пудрою, але і з цукровим піском. Крем виходить ніжним і досить апетитним.
Сметанний крем з цукровою пудрою для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Я часто використовую для приготування домашніх десертів сметанний крем. В моїй кулінарній книзі мається велика кількість варіацій кремів, приготованих на основі сметани. Сьогодні хочу поділитися одним з рецептів, який часто використовую для прошарку тортів, приготованих в домашніх умовах.
Крем сметанний з цукром для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Я часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами, якими прослаиваю торти або прикрашаю улюблені десерти. Сьогодні хочу поділитися надзвичайно вдалим, на мій погляд, рецептом сметанного крему з цукром. Такий крем я часто використовую для просочення улюбленої випічки.
Сметанно-сирний крем для бісквіта – рецепт приготування з покроковими фото
З неймовірним задоволенням хочу поділитися рецептом надзвичайно ніжного, смачного і ароматного крему, приготованого на основі сметани та сиру. Таким кремом можна не тільки просочувати бісквіт або коржі з пісочного тіста, але й подавати його в якості самостійного десерту.
Сметанний крем для шоколадного бісквіта – рецепт приготування з покроковими фото
Любителям шоколаду і всім іншим ласунам рекомендую приготувати крем на основі сметани для просочення шоколадного бісквіта. Приготовлений крем за таким рецептом можна використовувати не тільки для просочення і прошарку тортів, а також для прикраси інших десертів.
Сметанно-банановий крем для бісквіта – рецепт приготування з покроковими фото
Пропоную приготувати крем на основі сметани і бананів для просочення бісквітних тортів та іншої домашньої випічки. Процес приготування такого крему займе буквально 5-10 хвилин. Крем, приготований таким способом, надає десертів неймовірно ніжний смак, легкість і легкість. Такий крем можна використовувати в якості самостійного десерту або прикрашати будь-яку домашню випічку.
Крем зі сметани і маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Я люблю і часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами для прикраси і просочення смачних десертів. Сьогодні з великим задоволенням хочу поділитися кремом, приготовленим на основі сметани та сиру «Маскарпоне», який часто використовую для прошарку улюблених тортів.
Крем з магазинної сметани для медовика – рецепт приготування з покроковими фото
Медовик один з найулюбленіших тортів в нашій родині. Для того, щоб просочити «Медовик» в моїй кулінарній книзі є кілька рецептів кремів, як на масляній, так і на сметанною основі. Я сьогодні хочу поділитися рецептом крему, приготованого на основі магазинної сметани. Такий крем чудово просочує торт і він, немов, тане в роті.
Крем з сирного сиру і сметани для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Для просочення домашньої випічки, тортів і різних десертів з великим задоволенням хочу порекомендувати крем, приготований на основі кисломолочного сиру і сметани. Неймовірно смачний крем, приготований з такого простого рецепту, відмінно тримає форму і виходить неймовірно ніжним і повітряним.
Крем для торта зі сметани, згущеного молока і масла – покроковий рецепт приготування з фото
Господиня, які часто готують і люблять домашню випічку, хочу порекомендувати незвичайно смачний і простий у приготуванні крем для торта, приготований на основі сметани, згущеного молока і вершкового масла.
Сметанний крем для торта Медовик – рецепт приготування з покроковими фото
Пропоную приготувати сметанний крем для медового торта. Крем, приготований за цим рецептом, виходить досить густим, ніжним і з щільною консистенцією. Таким кремом найчастіше я пропитываю «Медовик» на бисквитном тесті. Повітряний крем надає торту неймовірний вишуканий смак.