Рецептів: 144
Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Торти Шоколадний крем для торта

Сметанно-шоколадний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото

Сметанно-шоколадний крем дуже просто і легко приготувати вдома. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вона добре просочує коржі, робить їх м’якими і приголомшливо смачними! Найкращі ласощі для ваших рідних!

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта з желатином Сметанний крем з желатином для торта Торти

Крем сметанний для бісквітного торта з желатином – покроковий рецепт з фото

Сметанний крем з желатином виходить дуже смачним і ароматним. По текстурі він схожий на дуже ніжне і м’яке суфле. Це ідеальна начинка для ваших кулінарних ідей! Такий десерт точно не залишиться не поміченим!

Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта

Густий сметанний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото

Завдяки особливому способу приготування сметанний крем виходить приголомшливо густим і ніжним! Такий крем зробить ваш десерт ще апетитніше. А на смак його не відрізнити від шедеврів із кондитерських!

Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта

Сметанний крем для бісквітного торта з цукровою пудрою – покроковий рецепт з фото

Сметанний крем з цукровою пудрою – чудова начинка для бісквітного торта. Завдяки цукровій пудрі крем виходить більш ніжним і м’яким на смак. А щіпка ваніліну додасть йому особливий аромат. Будь ласощі з таким кремом виходить по-справжньому апетитним! Порада: для приготування крему краще всього вибирати густу, жирну сметану від 20 %, так він вийде більш пишним і повітряним.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта

Сирно-сметанний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото

Сирно-сметанний крем – це проста і швидка в приготуванні начинка для тортів. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вони добре просочуються кремом і стають дуже ніжними і соковитими! Ласощі!

Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Торти

Заварний крем без яєць на молоці для торта – покроковий рецепт з фото

Заварний крем без яєць виходить не гірше класичного рецепту. Відмінна начинка для тортів, пиріжків, вафельних трубочок і інших десертів. Домашня випічка з ним дуже швидко зникає зі столу! Неймовірно ніжний смак!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта

Заварний шоколадний крем для торта з какао – покроковий рецепт з фото

Заварний шоколадний крем дуже просто приготувати вдома. Продукти для нього завжди є під рукою. Для особливого смаку додамо какао-порошок. Так крем вийде ще смачніше й пахучіше. Ніжна і легка, це найкраща начинка для ваших десертів!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Торти

Заварний крем для бісквітного рулету – покроковий рецепт з фото

Заварний крем – одна з найпопулярніших начинок для рулетів, тортів, вафельних трубочок і інших солодощів. Жодному виходить дуже густим, ніжним і неймовірно смачним. А приготувати його дуже просто!

Заварний крем з молока і борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем з масла для бісквітного торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Масляний крем для торта Торти

Заварний крем для бісквітного торта зі згущеним молоком і маслом – покроковий рецепт з фото

Заварний крем – популярна начинка для безлічі десертів. Додати згущене молоко і м’яке вершкове масло отримаємо неймовірне поєднання! Дуже смачний, ніжний і легкий крем зробить ваші витребеньки ще апетитніше!

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для вирівнювання торта Шоколадний крем для торта

Крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Вишуканий і ніжний крем-чіз можна приготувати з м’якого вершкового сиру і білого шоколаду. Він ідеальний для капкейків, добре поєднується з мастикою на тортах і може стати альтернативою масляного крему у створенні квітів для тортів.

Вершковий крем для прикраси торта Вершково-сирний крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем-чіз для медовика Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем-чіз на олії для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з масла для бісквітного торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Сметанний крем з какао для бісквіта – покроковий рецепт з фото

Сметанний крем з какао – дуже смачний крем, який просто приготувати в домашніх умовах. Для цього знадобитися кілька хвилин, а десерт з такою начинкою заграє новими фарбами! Дуже апетитний, насичений смак точно сподобається гостям і вашим близьким!

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для торта Крем для торта Торти

Заварний крем на водяній бані для торта – покроковий рецепт з фото

Заварний крем на водяній бані – це дуже смачний рецепт домашньої начинки для тортів. Приголомшливий аромат і ніжна текстура стануть прекрасним доповненням м’яким і ароматним коржам. Просто пальчики оближеш!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем з сиром рікотта для торта – простий рецепт з покроковими фото

Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Крем-чіз на олії з білим шоколадом – простий рецепт з покроковими фото

Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.

Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем з вершків 33% жирності для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Сирний крем на вершках для торта

Крем-чіз на вершках для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото

Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз для торта Крем-чіз на вершках для торта

Крем з плавленим сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото

Крем з плавленого сиру виходить дуже смачним, без нудотно солодощі з легкої солонуватою ноткою. Його зазвичай використовують для промазування коржів.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 20% жирності для торта Масляний крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Торти

Вершково-білковий заварний крем з маслом – рецепт з покроковими фото

Ідеальним доповненням для домашніх десертів стане вершково-білковий заварний крем з маслом. Приготувати її не складно, солодка заготівля здивує рідних своїм ніжним і в міру солодким смаком.

Вершковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру

Заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона – рецепт з покроковими фото

Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!

Заварний крем для торта Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Торти

Заварний крем без масла для торта – рецепт з покроковими фото

Заварний крем для домашнього торта можна приготувати з мінімального набору інгредієнтів і без використання масла. Готовий продукт по простому і швидкому рецептом вийде смачним, легким і повітряним.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта

Заварний крем для торта без молока – рецепт з покроковими фото

Є багато варіацій приготування заварного крему. Спробуйте для вашого домашнього торта простий рецепт без додавання молока. Продукт не вимагає хитромудрих кулінарних навичок, ви заощадите час і отримаєте смачне оригінальне ласощі.

Заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Крем для торта Наполеон Торти

Заварний крем для Наполеона зі згущеним молоком і маслом – рецепт з покроковими фото

Серед величезного розмаїття кремів і просочень кондитери часто зупиняють свою увагу на заварному кремі. Ласощі ідеально доповнює багато десерти, в тому числі і знаменитий торт «наполеон». Зробіть вашу заготівлю ще оригінальніше, додавши вершкове масло і згущене молоко.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для торта Наполеон

Крем для Наполеона заварний з маслом і крохмалем – рецепт з покроковими фото

Перевірений спосіб приготувати пишний і густий крем для Наполеона – додати рецепт крохмаль. З продуктом легше приготувати популярне ласощі, що обов’язково оцінять початківці кулінари.

Білковий крем для торта Заварний крем для прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта

Білково-заварний крем на 4 білка – простий рецепт з покроковими фото

Ту красу, яку ми постійно бачимо в кондитерських відділах в магазинах, можна повторити вдома. Головний секрет – це правильний крем, який буде слухняним в роботі і добре збереже свою форму. Білково-заварний крем як раз підходить для цих цілей.

Білковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Торти

Білково-заварний крем на 2 білка – простий рецепт з покроковими фото

Цей рецепт білково-заварного крему повинен бути в ужитку у кожної господині. Він легко готується, виглядає на десертах дуже красиво і урочисто. До того ж, він легкий і приємний на смак, без нудотно солодощі.

Білковий заварний крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем для торта Крем для торта Торти

Білково-заварний крем на 3 білка – простий рецепт з покроковими фото

Білково-заварний крем – дуже смачна і поживна начинка для тістечок, трубочок і кошиків. Завдяки своїй легкості і красі він додасть краси і урочистості будь-яких десертів.

Білковий крем для торта Заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта

Шоколадний білково-заварний крем для торта – простий рецепт з покроковими фото

Шоколад, як відомо, піднімає настрій і дарує відчуття щастя. Тому десерти і торти з шоколадним кремом користуються великою популярністю. Ми пропонуємо приготувати дуже смачний шоколадний білково-заварний крем для торта.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта

Крем для торта з 10% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

Любителі домашньої кондитерки часто стикаються з ситуацією, коли хороші вершки з високим відсотком жирності в магазині знайти складно. А саме такі й потрібні, щоб домогтися густий і стійкої консистенції крему. Пропонуємо альтернативу жирних вершків: взяти доступні 10-відсоткові вершки і додати вершкове масло. Таким чином жирність і щільність вершків збільшується. Важливо добре охолодити отриману суміш і якісно збити її потужним міксером. Для вирівнювання поверхні тортів і виконання декорацій маса не підійде, оскільки недостатньо стійка, а ось для начинки і прошарування коржів згодиться ідеально.

Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Крем для медовика без сметани Крем для торта Крем для торта з молока, масла і цукру Медовик Торти

Заварний крем на молоці з маслом для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Заварний крем на молоці має дуже ніжну текстуру і тому ідеально підходить для прошарку багатошарового «Медовика». Готувати його можна на основі і магазинного молока, і домашнього, і навіть топленого, що додасть випічці смакові нотки. Вершкове масло робить крем стійким і насиченим. Для приготування крему ваша посуд повинна бути сухою і чистою. Всі продукти деякий час витримайте при домашньої температурі.

Білковий заварний крем для торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для торта Медовик Медовик без масла

Заварний крем на молоці для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Заварний крем на молоці є найбільш поширеним для прошарку багатошарових тортів, в тому числі і медовика. Щоб коржі добре просочилися, його готують не дуже густим і олію додають у невеликій кількості для стійкості крему.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Торти

Сирний крем для прикраси торта – простий і смачний рецепт з фото

Приготувати крем для прикраси домашніх тортів можна з ніжного сиру. Продукт виходить неймовірно легким і повітряним, тому він не тільки додасть яскравості вашого десерту, але і додасть особливий смак і аромат.

Вершковий крем для медовика Крем для медовика Крем для торта Крем для торта з вершків ПП медовик

Вершковий крем для торта медовик – простий і смачний рецепт з фото

Особливо ніжний крем з медовика виходить з жирних і пишних вершків. Оцініть простий і смачний рецепт ласощів, який порадує вас своїм зовнішнім виглядом і приємним смаком.

Вершковий крем для торта Крем для медовика зі згущеним молоком Крем для торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Медовик Медовик зі згущеним молоком класичний Медовик класичний зі згущеним молоком і маслом Торти

Класичний крем для медовика зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото

Простий в приготуванні і бездоганний за смаком крем для медовика можна приготувати з додаванням згущеного молока за відомим класичним рецептом. Домашнє ласощі добре просочить навіть самі щільні коржі. Спробуйте!

Крем для медовика без яєць Крем для торта Крем для торта з молока і масла Медовик Медовик без яєць Медовик зі згущеним молоком класичний

Крем для медовика зі згущеним молоком і маслом – простий і смачний рецепт з фото

Для приготування пишного і солодкого крему знадобиться лише вершкове масло і згущене молоко. Продукт ідеально просочить коржі і зробить ваш домашній медівник ще більш смачним і привабливим.

Вершково-сметанний крем для медовика Крем для медовика з магазинної сметани Крем для торта Крем для торта з вершків Медовик без яєць Медовик зі сметанним кремом

Сметанно-вершковий крем для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Якщо хочете, щоб домашній медовик вийшов більш ніжним і легким за смаком, то приготуйте для нього крем зі сметани і вершків. Продукт вийде повітряним і в міру солодким.

Бісквітний медовик Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем для медовика без сметани Крем для торта Медовик Торти

Заварний крем з маслом для медовика – простий і смачний рецепт з фото

З вершкового масла і яєць можна приготувати насичений, густий домашній крем. Ласощі ідеально підійде для обмазування коржів медовика. Порадуйте близьких смачним і яскравим десертом.

Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти

Масляний крем для прикраси торта, який добре тримає форму – простий і смачний рецепт з фото

Масляні креми для торта мало хто любить, але саме з такого крему деталі декору торта будуть чіткими, красивими і добре тримати свою форму. Готується крем з масла і згущеного молока завжди в співвідношенні 1:1. Доповнити крем можна шоколадом або кондитерськими барвниками.

Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Шоколадний крем для торта

Крем Ганаш для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото

Для додання торту респектабельного вигляду застосовується крем «ганаш». Він добре виправляє шорсткості коржів і надає торту вишуканий шоколадний смак. Готується крем завжди з шоколаду і масла або вершків і гарантією хорошої якості є правильна пропорція і якість інгредієнтів.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта

Крем на молоці Пломбір для торта – простий і смачний рецепт з фото

За смаком крем, пломбір своїми вершковими нотками схожий на однойменний морозиво. Він має ніжну текстуру, стабільний і походить вирівнювання та декору тортів. Готується крем в 2 етапи. Спочатку робиться заварний крем, потім після охолодження змішується зі збитими вершками. Для хорошого крему важливі якісні продукти.

Білковий заварний крем для торта Вершковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Масляний крем для торта Торти

Крем для торта з яєць, молока, масла, борошна і цукру – простий і смачний рецепт з фото

Щоб приготувати смачний і з правильною консистенцією крем з яєць, масла, молока, борошна і цукру, потрібно досконально знати рецептуру і тонкощі його приготування. Крем потрібно в процесі готування постійно перемішувати і витримати на вогні до загусання. Важливі також свіжі та якісні інгредієнти.

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з молока для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для торта Наполеон

Крем для торта з яєць, молока і цукру – простий і смачний рецепт з фото

Крем для торта, приготований на основі молока, яєць і цукру, відноситься до заварним кремів і є класикою кулінарії. Крем виходить досить рідким, він широко застосовується для просочення коржів для торта, особливо «Наполеона» та інших десертів. Продукти для крему повинні бути свіжими і якісними.

Крем для торта Крем для торта зі згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта

Крем з сиру маскарпоне зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото

Для прошарку бісквітних коржів і декору будь-яких тортів готують крем з маскарпоне зі згущеним молоком, адже саме вона добре просочує. Цей крем добре тримає форму, не пливе і намазується на коржі рівним шаром. Рецепт простий і швидкий. Якщо хочете, що крем не був білим, згущене молоко попередньо зваріть, що зробить крем більш густим.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Торти

Крем з маскарпоне і масла для торта – простий і смачний рецепт з фото

Хоча сир маскарпоне і містить до 75% жиру, але в тандемі з вершковим маслом буде хорошим кремом для декору і змазування коржів для торта. Такий крем не потрібно довго збивати, тільки до однорідної текстури, інакше він може розшаруватися. У крем додається цукрова пудра замість цукру, що робить крем гладким.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Торти

Масляний крем без згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото

Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.

Заварний крем з молока для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем з молока, какао-порошку і масла для торта – простий і смачний рецепт з фото

Крем з молока, какао-порошку і масла для торта приготувати нескладно. Такий крем дуже добре просочує коржі і густоту його можете регулювати кількістю молока. Шоколадний крем є варіантом звичайного заварного крему.

Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем, пломбір для медовика Торти

Крем, Пломбір з маскарпоне для торта – простий і смачний рецепт з фото

Крем, пломбір ідеально підходить для домашніх тортів. Зробіть заготовку ще оригінальніше, додавши в неї сир маскрапоне. Це додасть ласощів більш ніжний і легкий смак.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти

Крем, Пломбір на молоці і крохмалі для торта – простий і смачний рецепт з фото

Смачний і простий у приготуванні крем, пломбір ідеально доповнює домашні торти та інші десерти. Ніжне ласощі додасть незабутній смак вашої страви. Рідні і гості не залишаться байдужими.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта Торти

Крем, Пломбір на кукурудзяному крохмалі для торта – простий і смачний рецепт з фото

Кукурудзяний крохмаль зробить знаменитий крем, пломбір ще більш пишним і повітряним. Приготуйте ласощі по простому рецептом і доповніть ваш домашній десерт.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, Пломбір для торта

Крем, Пломбір для торта в домашніх умовах – простий і смачний рецепт з фото

Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.

Крем для торта Крем, Пломбір для торта Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта

Крем, Пломбір без вершків для торта – простий і смачний рецепт з фото

Смачний і ніжний крем, пломбір можна приготувати без додавання вершків. Їх можна замінити сметаною. Продукт вийде більш легким і в міру солодким. Приготуйте ласощі для ваших кондитерських задумів.

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем для торта з желатином

Йогуртовий крем для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото

Йогуртний крем один з найбільш смачних і простих у приготуванні. Його можна зробити всього за кілька хвилин! Крем виходить дуже повітряним, ніжним і при цьому низькокалорійним. Справжні ласощі для ласунів!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри

Йогуртовий крем для бісквітного торта з вершками – рецепт з покроковими фото

Смачний, легкий крем з йогурту і вершків. Текстура виходить щільною і густий, крем добре просочуємо коржі і робить їх соковитими і м’якими. Відмінне рішення для апетитних десертів в домашніх умовах! Порада: такий крем можна урізноманітнити по-своєму смаку. Додасть в нього улюблене варення, какао, ягоди або фрукти. Так ваш десерт придбає особливу родзинку і точно запам’ятатися гостям!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем для торта з желатином Торти

Йогуртовий крем з желатином для торта – рецепт з покроковими фото

Смачний, густий і неймовірно ніжний крем з йогурту, вершків і желатину. Він стане чудовою начинкою, а також прикрасою для будь-якого десерту. Справжня смакота!

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта

Йогуртовий крем з желатином для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Легкий, дієтичний крем з йогурту і желатину має ніжну суфлейную текстуру. Він чудово лягати на коржі, добре їх просочуємо і робить десерт неймовірно смачним. Справжню насолоду!

Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри

Йогуртовий крем з фруктами для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Ніжний, легкий йогуртний крем з фруктами – це дуже смачна начинка для бісквітного торта. Проста в приготуванні, вона зробить десерт по-справжньому неповторним.

Йогуртовий крем для торта Крем для торта Крем для торта з желатином Торти

Йогуртовий крем без вершків для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ніжний, суфлейный крем виходить на основі йогурту і желатину. Він досить низькокалорійний і не такий жирний, як крем з вершків або згущеного молока. Дуже легка, повітряна маса, добре просочує коржі і робить десерт по-справжньому смачним!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти

Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масла – покроковий рецепт приготування з фото

Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масло – це одна з найпопулярніших начинок. А все тому, що такий крем завжди виходить смачним, ніжним і ароматним. Його можна використовувати не тільки для торта, але також в якості начинок для млинців, вафельних трубочок і кексів.

Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Масляний крем для торта

Крем для торта з вареного згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Крем з вареного згущеного молока дуже проста і смачна начинка для тортів і тістечок. М’який, ніжний і в міру солодкий, він добре просочує шкіри і робить десерт по-справжньому апетитним!

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Масляний крем для прикраси торта Торти

Крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото

Крем Шарлотт дуже просто приготувати в домашніх умовах. З найпростіших продуктів виходить чудова начинка для тортів, тістечок та вафельних трубочок. М’який, ніжний і ароматний, з ним будь-який десерт стане ще смачніше!

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для торта

Крем Шарлотт для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Крем шарлотт – приголомшливо смачна начинка для бісквітного торта. Ніжний, повітряний, з неймовірним ароматом, він добре просочує коржі і робить десерт вишуканий і неповторний!

Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з масла для бісквітного торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Торти

Крем для бісквітного торта з рікотти – рецепт з покроковими фото

З італійського крему рікотти виходить приголомшлива начинка для торта. Смак рікотти відмінно доповнює бісквітні коржі. Десерт виходить дуже ніжним, м’яким і апетитним. Справжню насолоду!

Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Торти

Крем для торта з рікотти і маскарпоне – рецепт з покроковими фото

Сири рікотта та маскарпоне набувають все більшу популярність. І не випадково, адже з них можна приготувати безліч приголомшливий десертів. Так крем з цих продуктів виходить по-справжньому чудовим. Ніжний, м’який, повітряний – така начинка точно сподобатися всім!

Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Крем з рікотти для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото

Крем з сирного крему рікотти виходить приголомшливою ніжним, повітряним і неймовірно смачним. Густа, м’яка текстура, відмінно підходить для вирівнювання торта. Також крем можна використовувати як начинку. Десерт з нею просто смакота!

Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти

Крем з рікотти без вершків для торта – рецепт з покроковими фото

Приголомшливо смачний крем їх сирного сиру рікотти, з маскопоне і ванільним екстрактом! Дуже ароматний, ніжний, повітряний і апетитний. Десерт з такою начинкою перетворюється на справжній делікатес! Просто смакота!

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем Шарлотт для торта

Крем Шарлотт для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Крем шарлотт – дуже ніжний, оксамитовий і повітряний, з приголомшливим смаком і ароматом. Такий крем можна використовувати як для прикраси торта, так і для просочення коржів. Готувати його досить просто, з цим впорається навіть починаюча господиня!

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем для торта зі згущеним молоком – рецепт приготування з покроковими фото

Дуже смачний крем з вираженою шоколадної насиченістю і вершковим смаком згущеного молока. Збивання не вимагає – його можна приготувати, маючи в арсеналі лише віночок. Крем можна використовувати для покриття торта, але вирівнюючого щільного шару він не дасть. Зате в якості прошарку коржів або начинки для пирожный підійде на ура. В кінці рецепта пропонуємо додати у готовий крем січені горішки. Це необов’язково, але любителям такого поєднання може сподобається.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Вершково-шоколадний крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото

Ще один варіант крем з шоколаду з вершками. Готуємо масу за принципом ганаша і в кінці збиваємо її до легкості. Окремо варто згадати про використовуваний шоколад. По-перше, він повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. По-друге, краще використовувати продукт з відсотком вмісту какао близько 60%. Якщо відсоток буде вище, крем вийде щільніше, і навпаки. У будь-якому випадку, одержувану щільність можна регулювати кількістю вершків, додаючи їх при необхідності у більшій чи меншій кількості.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем для торта без масла – рецепт приготування з покроковими фото

Рецептів шоколадного крему величезна безліч. Властивість шоколаду застигати і забезпечувати густоту і щільність дозволяє творити з нього нескінченна кількість десертів. Звичайно, важливо дотримуватися певні моменти при роботі з шоколадом, щоб підсумковий результат не розчарував. В рецепті покроково розказано і показано, як приготувати універсальний шоколадний крем без вершкового масла. Маса виходить повітрям, що тане в роті і дуже зручною в роботі. Її стійка консистенція дозволяє легко виконувати не тільки прошарок, але і поверхневе декорування торта.

Крем для торта Торти Шоколадний крем для торта Шоколадний крем для торта з какао порошком

Шоколадний крем для торта з какао порошку – рецепт приготування з покроковими фото

Крем для любителів шоколадних десертів. Використовуючи для його приготування какао порошок, отримуємо характерний насичений смак і «зручну» для роботи з тортом консистенцію. Додатково для загущення використовуємо крохмаль – це гарантія того, що крем не вийде рідким. Цікаво, що крем можна приготувати як на плиті, так і в мікрохвильовці – це може заощадити час. Важливо гарненько вимішувати масу віночком, щоб текстура крему вийшла однорідною.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Торти

Білковий крем з агар-агаром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Якщо потрібно просто й швидко приготувати густий крем для торта, то це ідеальний варіант. Білки збиваються в густу, щільну піну дуже швидко – достатньо п’яти хвилин роботи потужного міксера. Варіння сиропу забирає приблизно десять хвилин. Змішати ці маси в єдине займе ще пару хвилин. В цілому, поки печуться коржі для торта, можна оперативно зробити повітряний, ніжний, чимось нагадує суфле, крем. Він ідеально доповнює пористе бісквітне тісто. Спробувавши готовий десерт з таким кремом, ніколи не скажеш, що готується він, фактично, на швидку руку.

Білковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта

Білковий крем з желатином для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Щоб якісно виконати прикраса торта, крем повинен бути досить густим, щільним і тримає форму. Також важливо, щоб зберігалася стійкість відлучених декорацій при кімнатній температурі. Всім цим вимогам повністю відповідає білковий крем з желатином. Сама по собі білкова маса щільна і досить стабільна, а в поєднанні з желатином вона стає набагато стійкіше і щільніше, чимось нагадуючи суфле. Що важливо – крем некапризный в приготуванні і завжди виходить, якщо слідувати рецептурою.

Білковий крем для торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Торти

Білково-вершковий крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Для тих, хто не проти поворожити над домашніми тортами, такий крем має всі шанси стати улюбленцем. Він просто готується, не вимагає багато часу і досить бюджетний. При цьому він ідеальний за своїми характеристиками: щільний, густий, відмінно тримає форму, стабільний навіть при кімнатній температурі. Смак – солодкий з вершковою ноткою. Масу можна використовувати для прошарування коржів, для прикраси поверхні торта, для наповнення тістечок і декорування капкейків. Це базовий універсальний варіант крему, який підходить чи не до всіх кондитерським виробам.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для торта Торти

Густий білковий крем для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото

Білки відмінно збиваються в щільну густу піну. Щоб зробити її стійкою і тримає форму, використовуємо гарячий цукровий сироп –заварюємо білкову масу за принципом меренги. Також вважається, що за такої технології крем безпечний навіть для дітей, оскільки сирі білки все ж піддаються термічній обробці на стадії введення киплячого сиропу. Важливо, що приготувати густий білковий крем можна на будь-якій кухні – всі інгредієнти для нього абсолютно доступні. Навіть початківці господині зможуть приготувати такий крем – процес детально описано у даному покроковому рецепті.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для торта Торти

Білковий крем для прошарку торта – рецепт приготування з покроковими фото

Якщо для вашого торта потрібен крем, який утворив би повітряну стійку прошарок – це підходящий варіант. Завдяки щільною текстурою і наявності стабілізатора у вигляді агар-агару, крем формує високий шар і тримає свій розмір навіть незважаючи на вагу покладеного зверху коржа. Смак і вигляд такого крему відразу навіває думки про суфле, зефір і маршмеллоу, при тому, що мало хто їх дегустаторів одразу здогадується, що це всього лише білки. Цікавий варіант прошарку, чи не правда?

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для прошарку торта – рецепт приготування з покроковими фото

Пропонуємо рецепт шоколадного крему для прошарку тортів. Він готується на основі заварний маси з яєць і молока, завдяки чому текстура виходить дуже гладкою і «шовкової». Шоколад для крему рекомендуємо використовувати темний, з відсотковим вмістом какао-масла близько 80%. В цьому випадку крем має достатню товщину і щільність, і прошарок тримає задану висоту між коржами.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Торти

Крем Ганаш з шоколадом і вершками – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш дуже універсальний у своєму застосуванні. Його можна використовувати і для прошарку коржів тортів, для начинки тістечок, і для відсадження декорацій на кондитерських виробах. І, звичайно, в якості шоколадної пасти для млинців або тостів він ідеально підійде. Для приготування такого крему не потрібно ні мати майстерним майстерністю, ні шукати важкодоступні інгредієнти. Всього-то й потрібно, що вершки, шоколад і вершкове масло. До речі, шоколад повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. Це ж стосується і вершкового масла. У процесі приготування важливо змішати всі інгредієнти до повної однорідності. Якщо залишаються грудочки, може допомогти занурювальний блендер.

Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для торта

Крем Ганаш на молочному шоколаді – покроковий рецепт приготування з фото

Крем ганаш на молочному шоколаді виходить більш податливим по консистенції і трохи м’якше за смаком, ніж варіант на темному шоколаді. В цілому, густоту і відтінок смаку можна регулювати кількістю доданих вершків і використовувати при цьому шоколад з будь-яким відсотком вмісту какао. У даному рецепті наводимо конкретний пропорції, які дають вдалий результат – не доведеться гадати і губитися в процесі готування.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Торти

Крем ганаш на білому шоколаді для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – це мікс білого шоколаду, вершків та вершкового масла в різних пропорціях. Така маса має щільну текстуру і чудово тримає форму, а це відмінні якості для крему, коли мова йде про вирівнювання торта. Як правило, після складання коржів фінальний вигляд торта має похибки, а з допомогою ганаша можна довести виріб до ідеальної форми. Шар такого крему зберігає задану товщину і не тече.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для торта

Крем ганаш для прошарку торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем ганаш готується на диво просто, а кінцевий результат здатний задовольнити навіть самого вимогливого ласуна. Цікавий і той факт, що немає чіткого правила, в якій пропорції змішувати шоколад і вершки. Все залежить від того, яку саме консистенцію необхідно отримати, і для якої мети потрібно використовувати отриманий ганаш. Даний рецепт вказує співвідношення інгредієнтів для приготування прошарку торта. А це означає, що шоколадна маса вийде м’якою і нетугий. Також в кінці приготування є етап збивання, щоб додати ганашу легкості.

Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Масляний крем для торта

Шоколадний крем ганаш для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – дуже «зручний» крем для торта. Він володіє прекрасним властивістю за рахунок входить до складу шоколаду – стійко тримати форму. Ще одна цікава особливість – це можливість регулювати щільність ганаша шляхом додавання різної кількості вершків. Для вирівнювання торта, як правило, потрібен більш щільний крем. Саме на цей варіант розраховані зазначені в рецепті пропорції. Якщо ж потрібен ганаш «легше», для прошарку коржів, можна збільшити кількість вершків і отримати менш щільну текстуру.

Крем Ганаш для торта Крем для торта Торти Шоколадний крем для торта

Крем Ганаш на білому шоколаді для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем ганаш відмінно підходить для покриття торта. Він щільний, густий і дуже добре тримає форму. Важливо знати, що перед використанням такого крему потрібно охолоджувати його досить довго – близько семи годин. За цей час він стабілізується до потрібної консистенції. Зручно зробити заготовку на ніч, а вранці продовжити приготування з вже охолодженим кремом.

Вершково-сирний крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Шоколадний крем-чіз для торта

Крем ганаш з крем-чізом – покроковий рецепт приготування з фото

На приготування такого крему не потрібно багато часу. Рецепт нескладний, і з ним впорається навіть початківець кулінар. Важливо серйозно поставитися до вибору продуктів: всі інгредієнти повинні бути якісними. Шоколад не повинен включати в себе замінники какао-масла. У складі вершкового сиру шукаємо тільки вершки – ніяких рослинних аналогів. Вершкове масло не можна замінювати на маргарин або спред. Ось і всі правила, інші подробиці приготування вказані в рецепті.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Торти

Крем ганаш для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Пропонуємо простий рецепт шоколадного ганаша для вирівнювання торта. Шоколад розтоплюємо на плиті прямо в вершках – це виключає проблему перегріву і розшарування шоколадної маси, якщо робити нагрів компонентів окремо. А на результат таке «спрощення» ніяк не впливає. Перед використанням у роботу ганаш потрібно витримати в холодильнику кілька годин, щоб він оформився в густу масу. До речі, якщо відсоток вмісту какао-масла у використовуваному шоколаді був високий, то ганаш швидше стабілізується і буде щільніше. Рекомендується брати темний шоколад з 60-70% вмісту какао.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем, Пломбір для торта Шоколадний крем для торта

пломбір Шоколадний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем не даремно названий на честь знаменитого морозива. Поєднання інгредієнтів в його складі і справді дає смак, дуже нагадує вершковий пломбір. Крім відмінних смакових якостей, крем володіє і приємною гладкістю, і хорошою густотою, і досить щільною сумішей. Він ідеальний для начинки і оздоблення кондитерських виробів і дуже зручний в роботі. Готуємо крем поетапно, оскільки потрібно проміжне охолодження суміші.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз з вершковим сиром для торта Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем-чіз для торта

Крем з кисломолочного сиру, вершків і масла для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Хочу поділитися чудовим рецептом крему для тортів і будь-якої іншої випічки з кисломолочного сиру, вершків та вершкового масла. Такий крем має неймовірно ніжну і повітряну текстуру і підійде не тільки для прошарку тортів, а також для прикраси десертів.

Вершково-сирний крем для торта Крем для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем для торта з вершків, кисломолочного сиру і цукрової пудри – покроковий рецепт приготування з фото

З великим задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим кремом, який часто використовую при приготуванні тортів і різних десертів. Крем виходить густої консистенції, відмінно тримає свою форму і чудово підійде як для бісквітних, так і для пісочних тортів.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Торти

Крем з сільської сметани для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Сметанний крем, на мій погляд, самий простий в приготуванні і надзвичайно смачний. Процес приготування не вимагає багато часу. Крем виходить ніжним і підійде для просочення будь-яких тортів і десертів. Я пропоную приготувати сметанний крем з сільської сметани.

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем з кисломолочного сиру для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо при приготуванні улюблених тортів і десертів у вас виникає проблема вирівнювання випічки, тоді цей рецепт, безумовно, для вас. Я хочу поділитися простим і найбільш вдалим, на мій погляд, рецепт крему з кисломолочного сиру для вирівнювання тортів.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для торта

Крем з кисломолочного сиру для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото

Любителям бісквітної випічки рекомендую приготувати неймовірно ніжний, повітряний і вершковий крем з кисломолочного сиру, який готується буквально за лічені хвилини. Крем з кисломолочного сиру добре тримає форму, і мають густу, щільну консистенцію.

Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем з кисломолочного сиру Хохланд для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Я люблю і часто готую всілякі десерти і випічку. Для прошарку тортів часто готую крем, рецептом якого хочу поділитися сьогодні з вами. Крем з кисломолочного сиру «Hochland» виходить неймовірно ніжним, легким і повітряним, чудово підійде як для прошарку, так і для прикраси ваших улюблених десертів.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта

Крем для торта з сирного сиру і 20% вершків – рецепт приготування з покроковими фото

Відомо, що креми, приготовані на основі вершків та кисломолочного сиру, виходять неймовірно повітряними, чудово тримає форму і можуть служити не тільки в якості прошарку тортів, але й самостійного десерту. Я хочу поділитися улюбленим рецептом крему, приготованого на основі кисломолочного сиру і 20 процентних вершків.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Торти

Сметанний крем для торта з 15% сметаною – рецепт приготування з покроковими фото

Хочу поділитися рецептом простого і недорогостоящего крему, приготовленого на основі сметани 15 відсоткової жирності. Такий крем можна приготувати не тільки з цукровою пудрою, але і з цукровим піском. Крем виходить ніжним і досить апетитним.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти

Сметанний крем з цукровою пудрою для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я часто використовую для приготування домашніх десертів сметанний крем. В моїй кулінарній книзі мається велика кількість варіацій кремів, приготованих на основі сметани. Сьогодні хочу поділитися одним з рецептів, який часто використовую для прошарку тортів, приготованих в домашніх умовах.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем зі сметани, масла і цукру для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Крем сметанний з цукром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами, якими прослаиваю торти або прикрашаю улюблені десерти. Сьогодні хочу поділитися надзвичайно вдалим, на мій погляд, рецептом сметанного крему з цукром. Такий крем я часто використовую для просочення улюбленої випічки.

Густий сметанний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Сирний крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанно-сирний крем для торта

Сметанно-сирний крем для бісквіта – рецепт приготування з покроковими фото

З неймовірним задоволенням хочу поділитися рецептом надзвичайно ніжного, смачного і ароматного крему, приготованого на основі сметани та сиру. Таким кремом можна не тільки просочувати бісквіт або коржі з пісочного тіста, але й подавати його в якості самостійного десерту.

Крем для торта Крем з масла для бісквітного торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Сметанний крем для шоколадного бісквіта – рецепт приготування з покроковими фото

Любителям шоколаду і всім іншим ласунам рекомендую приготувати крем на основі сметани для просочення шоколадного бісквіта. Приготовлений крем за таким рецептом можна використовувати не тільки для просочення і прошарку тортів, а також для прикраси інших десертів.

Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Торти

Сметанно-банановий крем для бісквіта – рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати крем на основі сметани і бананів для просочення бісквітних тортів та іншої домашньої випічки. Процес приготування такого крему займе буквально 5-10 хвилин. Крем, приготований таким способом, надає десертів неймовірно ніжний смак, легкість і легкість. Такий крем можна використовувати в якості самостійного десерту або прикрашати будь-яку домашню випічку.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і сметани для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта

Крем зі сметани і маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я люблю і часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами для прикраси і просочення смачних десертів. Сьогодні з великим задоволенням хочу поділитися кремом, приготовленим на основі сметани та сиру «Маскарпоне», який часто використовую для прошарку улюблених тортів.

Крем для торта Медовик Медовик без яєць Медовик зі сметанним кремом Сметанний крем для медовика

Крем з магазинної сметани для медовика – рецепт приготування з покроковими фото

Медовик один з найулюбленіших тортів в нашій родині. Для того, щоб просочити «Медовик» в моїй кулінарній книзі є кілька рецептів кремів, як на масляній, так і на сметанною основі. Я сьогодні хочу поділитися рецептом крему, приготованого на основі магазинної сметани. Такий крем чудово просочує торт і він, немов, тане в роті.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і сметани для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з 20% сметани для торта

Крем з сирного сиру і сметани для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Для просочення домашньої випічки, тортів і різних десертів з великим задоволенням хочу порекомендувати крем, приготований на основі кисломолочного сиру і сметани. Неймовірно смачний крем, приготований з такого простого рецепту, відмінно тримає форму і виходить неймовірно ніжним і повітряним.

Крем для медовика Крем для медовика з магазинної сметани Крем для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Медовик Сметанний крем для медовика Сметанно-масляний крем для торта

Сметанний крем для торта Медовик – рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати сметанний крем для медового торта. Крем, приготований за цим рецептом, виходить досить густим, ніжним і з щільною консистенцією. Таким кремом найчастіше я пропитываю «Медовик» на бисквитном тесті. Повітряний крем надає торту неймовірний вишуканий смак.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Торти

Сметанний крем для торта з фруктами – рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати цікавий і не зовсім звичайний крем на основі сметани та фруктів, яким можна просочити торт або прикрасити будь-яку іншу домашню випічку. Рецептом цього крему зі мною поділилася моя мама. Я була шокована смаковим поєднанням інгредієнтів. В цей раз я використовувала персики.

Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта

Сметанний крем для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Існує помилкова думка, що сметанний крем виходить рідким і непридатний для вирівнювання тортів. Я хочу розвіяти сумніви і поділитися з вами рецептом неймовірно ніжного густого крему на основі сметани, яким чудово вирівнюють торти, а також прикрашають будь-яку випічку і десерти з фруктів і ягід.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти

Крем зі сметани і варення для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати крем на основі сметани і варення. Цей рецепт я дізналася від своєї бабусі. Крем виходить неймовірно ніжним, ароматним за рахунок варення, який хочеться просто так їсти ложкою. Таким кремом добре просочувати торти або прикрашати будь-яку іншу випічку.

Крем для торта Сметанний крем для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем для торта зі сметани і какао – рецепт приготування з покроковими фото

Для любителів шоколаду та шоколадної випічки хочу запропонувати варіант крему для торта, приготованого на основі сметани і какао. Такий крем виходить з густою однорідною консистенцією і чудово тримає форму. Його можна використовувати не тільки в якості прошарку торта, але і для його прикраси, не боячись того, що прикраси втратять форму.

Крем для торта Крем для торта з вареним згущеним молоком Крем зі сметани і згущеного молока для торта Сирний крем для торта Сметанний крем із згущеним молоком для торта Сметанно-сирний крем для торта

Крем для бісквітного торта з сметани і вареного згущеного молока – рецепт приготування з покроковими фото

Сьогодні хочу поділитися рецептом цікавого, на мій погляд, і не зовсім звичайного крему для бісквітного торта, приготованого на основі сметани і вареного згущеного молока. Такий крем має неймовірний смак і незвичайне поєднання інгредієнтів. Я вважаю, що його можна просто так їсти ложкою

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі сметани і згущеного молока для торта Сметанний крем для торта

Крем для торта зі сметани і вареного згущеного молока – рецепт приготування з покроковими фото

Я велика ласун, і часто готую різну випічку в домашніх умовах. В якості крему зазвичай використовую сметану. На мій погляд, це самий ніжний і смачний крем. Кожен раз я використовую різні добавки. Цього разу хочу поділитися кремом для торта, приготованого на основі сметани і вареного згущеного молока.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Торти

Сметанний крем з агар-агаром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Щоб сметанний крем вийшов напевно густим, щільним і відмінно тримав форму, використовують різні загусники. Як загусник можуть використовувати крохмаль, спеціальний кондитерський загусник, вершкове масло, а також желатин або агар-агар. Я хочу поділитися рецептом сметанного крему з використанням агар-агару.

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Торти

Сметанний крем без згущувача для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я впевнена, що багато господинь користуються при приготуванні тортів улюбленим сметанним кремом. Я сьогодні хочу поділитися рецептом сметанного крему без використання згущувача. Крем виходить неймовірно ніжним і прекрасно тримає свою форму.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Сметанний крем з крохмалем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

З великим задоволенням хочу поділитися ще одним рецептом крему, який є фаворитом серед кремів для просочення улюблених тортів. Такий крем можна використовувати не тільки для прошарку тортів і будь-якої іншої домашньої випічки, але і в якості самостійного десерту, якщо прикрасити його фруктами і ягодами.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру

Крем, Пломбір для торта «Молочна дівчинка» – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, пломбір відмінно підходить для різного типу тортів, в тому числі і для торта «Молочна дівчинка». Смачні коржі на основі згущеного молока чудово поєднуються з кремом пломбір. Такий крем виходить дуже смачним і ніжним, роблячи торт «Молочна дівчинка» ідеальним смаком!

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Масляний крем для вирівнювання торта Сметанний крем для торта

Крем, Пломбір для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Щоб торт вийшов красивим і рівним зовні, часто потрібно приготування спеціального крему для вирівнювання. Цей рецепт описує один з варіантів приготування такого крему – крему пломбір. Кожен з існуючих рецептів передбачає використання якийсь основи для крему, в основі приготування цього крему – сметана.

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти

Крем, Пломбір на вершках для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо ви в пошуках ідеального крему для вирівнювання торта, це цей рецепт буде знахідкою! Готується крем, пломбір на вершках в два етапи – спочатку необхідно зробити заварную основу, потім змішати зі збитими вершками. Звучить складно, але на практиці все просто і зрозуміло! Смачний і ніжний крем, пломбір на вершках зробить будь торт ідеальним!

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Крем, Пломбір для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем на сметані Пломбір – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачний, легкий по текстурі. Шоколадний крем, пломбір, в основі якого сметана, чудово тримає форму. Саме тому такий крем підійде не тільки для прошарку, але й для вирівнювання тортів, а також прикраси різних кондитерських виробів.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта

Крем Шарлотт на жовтках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем Шарлотт – м’який, ніжний і дуже смачний крем, який підійде для прикраси або прошарку будь-яких десертів. Серед безліч варіантів приготування такого масляного крему можна виділити спосіб, який передбачає використання жовтків. Готується крем досить легко і швидко.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Масляний крем для торта

Крем Шарлотт за рецептом бабусі Емми – рецепт приготування з покроковими фото

Крем Шарлотт – ніжний масляний крем, який часто використовується в якості начинки і для прикраси різних тортів і тістечок. Крем Шарлотт, зроблений за рецептом бабусі Емми, має звичайну рецептуру, однак правильне кількісне співвідношення інгредієнтів дозволяє в підсумку отримати просто неймовірно смачний і ніжний крем!

Вершковий крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем для млинцевого торта з маскарпоне – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем відмінно підійде для млинцевого торта, зробивши його неймовірно смачним! Приготувати в домашніх умовах крем з маскарпоне нескладно. Ніжний і повітряний вершковий крем просто тане у роті. Домашній десерт – млинцевий торт з кремом з маскарпоне – безсумнівно викличе захват і подарує гастрономічне задоволення!

Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти

Вершковий крем для млинцевого торта – рецепт приготування з покроковими фото

Вершковий крем – ніжна начинка, яка зробить млинцевий торт чудовим смаком! Такий крем зазвичай використовують у приготуванні кондитерських виробів, його використання в якості начинки для млинцевого торта є незвичайним. Проте спробувати варто! Від приготованого десерту – млинцевого торта з вершковим кремом – в захваті будуть всі!

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Сметанно-сирний крем для торта

Сирний крем для млинцевого торта – рецепт приготування з покроковими фото

Хочете зробити млинцевий торт оригінальним і незвичайним смаком? Приготуйте сирний крем! Кілька простих інгредієнтів, які вдало поєднуються між собою, зроблять торт із млинців дуже смачним і ніжним. Млинцевий торт з сирним кремом сподобається і дорослим, і дітям. Готується крем швидко і просто, не вимагаючи спеціального умінь.

Густий сметанний крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Торти

Сметанний крем для млинцевого торта – рецепт приготування з покроковими фото

Коли млинці вже готові, необхідно змастити їх спеціально приготованим кремом. Даний рецепт описує швидкий і простий процес приготування сметанного крему для млинцевого торта. Всього два інгредієнти, а який смачний виходить крем! Також важливо, що такий крем ідеально підходить для приготування торта з млинців.

Заварний крем з молока і борошна для торта Класичний заварний крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з молока, борошна і яєць Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта

Заварний крем для млинцевого торта – покроковий рецепт приготування з фото

Заварний крем – універсальна начинка для будь-яких тортів. Млинцевий торт, приготований в домашніх умовах з заварним кремом, заграє новими смаковими фарбами! Крем виходить ніжним, в міру солодким. Він дуже добре просочує млинці, тим самим роблячи млинцевий торт гармонійним смаком.

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем Шарлотт для торта Торти

Крем Шарлотт за Гостом в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Крем Шарлотт, приготований за Гостом, – смачна і ніжна начинка для торта, яка змусить подивитися на масляній крем під іншим кутом завдяки своєму незвичайного смаку. Крем виходить красивим, ароматним, з приємною текстурою. Крем Шарлотт відмінно тримає форму навіть при кімнатній температурі, що робить його дуже зручним у роботі.