Крем-чіз об’єднує в собі всі найкращі властивості крему: універсальність, легкість, стійкість, приємну текстуру і вершковий смак. До того ж, його дуже просто готувати.
Крем-чіз з білим шоколадом – рецепт приготування з покроковими фото
Білковий заварний крем з сиропом – рецепт з покроковими фото
білковий Заварний крем з сиропом дуже простий і швидкий у приготуванні. Заготівля виходить солодкої і повітряної, вона прекрасно доповнить тістечка і торти своїм смаком, а також стане їстівним прикрасою.
Білково-заварний крем на 4 білка – простий рецепт з покроковими фото
Ту красу, яку ми постійно бачимо в кондитерських відділах в магазинах, можна повторити вдома. Головний секрет – це правильний крем, який буде слухняним в роботі і добре збереже свою форму. Білково-заварний крем як раз підходить для цих цілей.
Білково-заварний крем для прикраси торта, який тримає форму – простий рецепт з покроковими фото
Прикраса святкового торта можна віднести до окремого виду мистецтва. Скільки всього гарного можна зробити за допомогою кондитерського мішка і правильно приготовленого білково-заварного крему.
Шоколадний білково-заварний крем для торта – простий рецепт з покроковими фото
Шоколад, як відомо, піднімає настрій і дарує відчуття щастя. Тому десерти і торти з шоколадним кремом користуються великою популярністю. Ми пропонуємо приготувати дуже смачний шоколадний білково-заварний крем для торта.
Білково-заварний крем з маслом для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото
Білково-заварний олійною крем відрізняється від чисто масляного своєю легкістю. До того ж, він не такий приторно солодкий і відмінно поєднується з будь-якими коржами.
Білково-заварний крем для квітів на торті – простий рецепт з покроковими фото
Білково-заварний крем дуже часто використовують для створення прикраси з квітів на тортах. Про всі тонкощі приготування цього крему в домашніх умовах, ми розповімо в цьому рецепті.
Масляний крем для торта зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото
Красиво прикрасити домашню випічку не менш важливо, ніж спекти смачний торт. Масляний крем із згущеним молоком буде самим простим і швидким. Для хорошої якості цього крему масло і згущене молоко повинні бути однакової кімнатної температури, масло повинне бути 82,5% жирності, а згущене молоко не менше 8,5% жирності.
Крем з маскарпоне і вершків для торта – простий і смачний рецепт з фото
Торт і будь-яка ваша випічка з кремом з маскарпоне і вершків буде ошатною і святковою. Ніжна і шовковиста текстура такого крему робить десерт білосніжним і легким. Крем добре зберігає форму, не розпливається і їм можна вкривати торт. Додамо в крем трохи цукрової пудри.
Крем з вершків, маскарпоне і цукрової пудри для торта – простий і смачний рецепт з фото
Білий і легкий крем з маскарпоне з вершками і цукровою пудрою чудово прикрасить ваш торт і будь-яку випічку. Крем готується просто і швидко. Важливо вершки перед приготуванням крему добре охолодити. Цукрової пудри додається трохи, так крем не буде приторно солодким.
Масляний крем без згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото
Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.
Крем Шарлотт для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Крем шарлотт – приголомшливо смачна начинка для бісквітного торта. Ніжний, повітряний, з неймовірним ароматом, він добре просочує коржі і робить десерт вишуканий і неповторний!
Йогуртовий крем з желатином для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото
Легкий, дієтичний крем з йогурту і желатину має ніжну суфлейную текстуру. Він чудово лягати на коржі, добре їх просочуємо і робить десерт неймовірно смачним. Справжню насолоду!
Білковий крем для покриття торта – рецепт приготування з покроковими фото
Щоб білковий крем можна було використовувати для покриття торта, його консистенція повинна бути досить густою і щільною. Крім того, маса повинна бути стабільною і не змінювати своєї текстури протягом усього терміну придатності десерту. Ці цілі успішно досягаються, якщо ввести білки вершкове масло. А спочатку крем потрібно збивати на водяній бані – так білки піддаються термічному впливу і помітно густішають. Приготування такого крему не забирає багато часу, але дуже важливо мати потужний міксер.
Білковий крем з цукровою пудрою для торта – рецепт приготування з покроковими фото
Цей рецепт білкового крему не включає етап заварювання кремової маси гарячим сиропом. Це суттєво економить час для його приготування. Але, треба враховувати, що білки при цьому не мають термічного впливу, і крем готується з сирого продукту. Щоб прискорити процес збивання крему, по-перше, використовуємо потужний міксер, по-друге, замість цукру додаємо цукрову пудру. Вона швидше розходиться в загальній масі і не потребує додаткового часу для збивання розчинення. Важливо додавати її вже тоді, коли білки будуть доведені до стану щільною стійкої піни, не раніше, інакше готовий крем може вийти м’якше і рідший, ніж повинен.
Білково-масляний крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото
Такий крем відмінно підходить для прикраси торта. Він бездоганно тримає форму. Можна навіть окремо відсадити об’ємні декорації, а потім помістити їх на торт у вигляді композиції. Дуже приємно, що нежирний крем і неважкий, як, наприклад, чисто масляний варіант. І що важливо, вартість такого крему дуже недорога. Білкова маса некапризная і веде себе завжди передбачувано – це може бути своєрідним гарантом того, що крем точно вийде.
Крем Шарлотт на молоці для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Переваги крему Шарлот, приготованого на молоці, в тому, що він не розтікається і відмінно тримає форму. Саме тому такий крем прекрасно підходить не тільки в якості начинки для тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Знаючи всі секрети приготування крему Шарлот на молоці, результат гарантований!
Масляний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото
Масляний крем Шарлотт – ідеальний крем для тортів. Він чудово тримає форму навіть при кімнатній температурі, тому він також відмінно підходить і для вирівнювання тортів. Межі крему виходять чіткими, таким масляним кремом можна декорувати торт різним чином.