Рецептів: 35
Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем-чіз для вирівнювання торта з вершковим маслом – рецепт приготування з покроковими фото

Крем-чіз з вершковим маслом – це універсальний крем, який підходить для вирівнювання тортів, прошарку бісквітних коржів і створення повітряних шапочок від капкейків. Готувати такий крем просто і швидко, радимо спробувати.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта з сирним сиром Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-масляний крем для торта

Крем-чіз на олії для вирівнювання торта – простий рецепт з покроковими фото

Для того, щоб крему були більш пластичними і добре тримали форму, в них додають звичайне вершкове масло. Рецепт цього крему чіз на олії підійде для тих, хто хоче прокачатися у своїх вміннях з декорування тортів.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму

Білково-заварний крем з желатином – простий рецепт з покроковими фото

Білково-заварний крем з желатином може стати цікавим доповненням для ваших домашніх тортів і тістечок. За смаком і консистенцією він нагадує знамените ласощі «Пташине молоко».

Білковий крем для прикраси торта Заварний крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Торти

Білково-заварний крем з агар-агаром – простий рецепт з покроковими фото

Агар-агар – це натуральний загусник. Білково-заварний крем з агар-агаром відмінно тримає форму і не осідає, тому його часто використовують для прикраси десертів.

Білковий заварний крем для торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Заварний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта, який не тане

Білково-заварний крем для вирівнювання торта – простий рецепт з покроковими фото

Неможливо приготувати смачний торт для свята без крему. Кремом можна вирівняти краї десерту і створити унікальні прикраси. В домашніх умовах простіше всього для цього приготувати білково-заварний крем.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з вершкового сиру і вареного згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Густий, стабільний крем для тортів і не тільки. Маса відмінно тримає форму і не тече, що дозволяє використовувати її для оформлення поверхонь різних кондитерських виробів. Можна швидко і якісно відсаджувати шапочки на капкейки, різні декоративні фігури на торти і тістечка. Також крем ідеально підходить для наповнення еклерів та іншої порожнистої випічки.

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта

Масляний крем для торта під мастику – простий і смачний рецепт з фото

Сучасна кулінарія для створення унікального декору торта широко користується кондитерської мастикою. Перед нанесенням мастики важливо добре вирівняти торт. Для цього найкраще підходять масляний, білковий або шоколадний креми. У цьому рецепті вам пропонується приготувати крем під мастику на основі олії, білків і цукру. Такий крем не попливе, не розтане і добре перенесе різні барвники.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вареним згущеним молоком Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта

Масляний крем з вареним згущеним молоком для торта – простий і смачний рецепт з фото

Варена згущене молоко надає масляного крему для торта особливу густоту і стійкість. Такий крем не сідає, не розшаровується і може добре зберігатися в холодильнику. Для смачного крему виберіть якісні продукти, і важливо, щоб вони були однієї температури. Згущене молоко можете самі зварити попередньо, буде смачніше.

Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Шоколадний крем для торта

Крем Ганаш для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото

Для додання торту респектабельного вигляду застосовується крем «ганаш». Він добре виправляє шорсткості коржів і надає торту вишуканий шоколадний смак. Готується крем завжди з шоколаду і масла або вершків і гарантією хорошої якості є правильна пропорція і якість інгредієнтів.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Торти

Масляний крем без згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото

Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Масляний крем для прикраси торта Торти

Крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото

Крем Шарлотт дуже просто приготувати в домашніх умовах. З найпростіших продуктів виходить чудова начинка для тортів, тістечок та вафельних трубочок. М’який, ніжний і ароматний, з ним будь-який десерт стане ще смачніше!

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Йогуртовий крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Смачний, ніжний крем з йогурту стане чудовою прикрасою для будь-якого торта. Декоративні елементи з такого крему добре тримають форму і роблять десерт ще апетитніше. Просто смакота!

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта

Йогуртовий крем з желатином для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Легкий, дієтичний крем з йогурту і желатину має ніжну суфлейную текстуру. Він чудово лягати на коржі, добре їх просочуємо і робить десерт неймовірно смачним. Справжню насолоду!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Крем Шарлотт класичний рецепт в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Смачний і ніжний класичний крем Шарлот чудово доповнить будь-який десерт. Ароматний крем підійде для прошарку коржів, наповнення трубочок або шапочок на панкейкі. Дуже простий у приготуванні, це справжні ласощі для любителів солодкого!

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем Шарлотт для торта

Крем Шарлотт для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Крем шарлотт – дуже ніжний, оксамитовий і повітряний, з приголомшливим смаком і ароматом. Такий крем можна використовувати як для прикраси торта, так і для просочення коржів. Готувати його досить просто, з цим впорається навіть починаюча господиня!

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Шоколадний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Мало кому не подобається шоколадний крем – він додає смаку випічки і, звичайно, додає «характер» будь торту. За даним рецептом готуємо крем, яким можна не тільки змащувати коржі, але і виконувати різні прикраси на поверхні виробів: маса відмінно тримає форму, виходить хоч і повітряної, але стійкою. Рекомендуємо використовувати шоколад з відсотковим вмістом какао 50-60%. Справа в тому, що якщо вміст какао вище або нижче вказаного інтервалу, то потрібно міняти кількість вершків, щоб вийшла потрібна консистенція. Якщо немає бажання «грати» з пропорціями у процесі приготування, варто вибрати шоколад із зазначеними характеристиками.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Торти

Білковий крем з агар-агаром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Якщо потрібно просто й швидко приготувати густий крем для торта, то це ідеальний варіант. Білки збиваються в густу, щільну піну дуже швидко – достатньо п’яти хвилин роботи потужного міксера. Варіння сиропу забирає приблизно десять хвилин. Змішати ці маси в єдине займе ще пару хвилин. В цілому, поки печуться коржі для торта, можна оперативно зробити повітряний, ніжний, чимось нагадує суфле, крем. Він ідеально доповнює пористе бісквітне тісто. Спробувавши готовий десерт з таким кремом, ніколи не скажеш, що готується він, фактично, на швидку руку.

Білковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта

Білковий крем з желатином для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Щоб якісно виконати прикраса торта, крем повинен бути досить густим, щільним і тримає форму. Також важливо, щоб зберігалася стійкість відлучених декорацій при кімнатній температурі. Всім цим вимогам повністю відповідає білковий крем з желатином. Сама по собі білкова маса щільна і досить стабільна, а в поєднанні з желатином вона стає набагато стійкіше і щільніше, чимось нагадуючи суфле. Що важливо – крем некапризный в приготуванні і завжди виходить, якщо слідувати рецептурою.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для трояндочок для прикраси торта Торти

Білковий крем з цукровою пудрою для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Цей рецепт білкового крему не включає етап заварювання кремової маси гарячим сиропом. Це суттєво економить час для його приготування. Але, треба враховувати, що білки при цьому не мають термічного впливу, і крем готується з сирого продукту. Щоб прискорити процес збивання крему, по-перше, використовуємо потужний міксер, по-друге, замість цукру додаємо цукрову пудру. Вона швидше розходиться в загальній масі і не потребує додаткового часу для збивання розчинення. Важливо додавати її вже тоді, коли білки будуть доведені до стану щільною стійкої піни, не раніше, інакше готовий крем може вийти м’якше і рідший, ніж повинен.

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Масляний крем для вирівнювання торта Торти

Білковий крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото

Білковий крем відмінно підходить для бісквітних тортів. Коржі у них пористі, ніжні – виходить відмінне поєднання з гладкою ніжною білковою масою. До того ж, білковий крем добре тримає форму, а це значить, що повітряний білковий шар залишиться видимої прошарком між коржами, а не вбереться в м’якуш. У крем також додаємо трохи вершкового масла – відчутною жирності воно не дасть, але додасть вершкового післясмаку і посприяє щільною текстурою.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для трояндочок для прикраси торта

Білково-масляний крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Такий крем відмінно підходить для прикраси торта. Він бездоганно тримає форму. Можна навіть окремо відсадити об’ємні декорації, а потім помістити їх на торт у вигляді композиції. Дуже приємно, що нежирний крем і неважкий, як, наприклад, чисто масляний варіант. І що важливо, вартість такого крему дуже недорога. Білкова маса некапризная і веде себе завжди передбачувано – це може бути своєрідним гарантом того, що крем точно вийде.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для прикраси торта, який тримає форму Торти

Білковий крем для прикраси торта, який добре тримає форму – рецепт з покроковими фото

Щоб білковий крем вийшов щільним і добре тримає форму, для збивання використовуємо чистий та абсолютно суху посуд. При розбивання яєць та відділенні білки від жовтків, стежимо, щоб останні не потрапили до білків – це все зіпсує. Також помічено, що білки набагато краще збиваються, якщо яйця не ідеально свіжі і встигли полежати в холодильнику кілька днів. Важлива і технологія приготування крему – а це докладно розписано в рецепті.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Торти

Крем ганаш на білому шоколаді для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – це мікс білого шоколаду, вершків та вершкового масла в різних пропорціях. Така маса має щільну текстуру і чудово тримає форму, а це відмінні якості для крему, коли мова йде про вирівнювання торта. Як правило, після складання коржів фінальний вигляд торта має похибки, а з допомогою ганаша можна довести виріб до ідеальної форми. Шар такого крему зберігає задану товщину і не тече.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з кисломолочного сиру та збитих вершків для торта – рецепт приготування з покроковими фото

На просторах інтернету можна знайти безліч різних рецептів приготування кремів для десертів і різної випічки. Я пропоную приготувати крем на основі кисломолочного сиру та збитих вершків для прошарку торта. Такий крем надає десертів неймовірно ніжний смак і добре тримає форму.

Густий сметанний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для торта з желатином Торти

Сметанний крем з желатином для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Існує велика кількість різних рецептів сметанного крему. Я хочу запропонувати рецепт крему приготованого на основі сметани з желатином. Такий крем можна використовувати для прошарку тортів прикраси інших десертів, приготованих як з тіста, так і ягід і фруктів.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем зі сметани, масла і цукру для торта Масляний крем для прикраси торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Густий сметанний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

З великим бажанням і задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим кремом, приготовленим на основі сметани, яким часто прикрашаю торти або будь-які інші десерти і випічку. Сметанний крем виходить густим і чудово тримає форму.

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем Шарлотт для торта Торти

Крем Шарлотт за Гостом в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Крем Шарлотт, приготований за Гостом, – смачна і ніжна начинка для торта, яка змусить подивитися на масляній крем під іншим кутом завдяки своєму незвичайного смаку. Крем виходить красивим, ароматним, з приємною текстурою. Крем Шарлотт відмінно тримає форму навіть при кімнатній температурі, що робить його дуже зручним у роботі.

Білковий заварний крем для прикраси торта Заварний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем зі сметани і масла для торта Крем, пломбір для медовика Торти

Заварний крем на сметані Пломбір для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Заварний крем, пломбір, приготований на сметані, – це універсальний крем, який використовується в якості начинки для торта. За смаковими якостями приготований за цим рецептом крем нагадує морозиво пломбір – звідси і така назва. Консистенція готового крему дозволяє також і прикрашати їм торти.

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Шоколадний крем Шарлотт чудово підходить не тільки для прошарку тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Технологія приготування шоколадного крему практично ідентична класичному варіанту, єдиний момент – набір інгредієнтів доповнено шоколадом. Шоколадний крем Шарлотт – ніжний, м’який і дуже смачний!

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта

Масляний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Масляний крем Шарлотт – ідеальний крем для тортів. Він чудово тримає форму навіть при кімнатній температурі, тому він також відмінно підходить і для вирівнювання тортів. Межі крему виходять чіткими, таким масляним кремом можна декорувати торт різним чином.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта

Крем Шарлотт на жовтках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем Шарлотт – м’який, ніжний і дуже смачний крем, який підійде для прикраси або прошарку будь-яких десертів. Серед безліч варіантів приготування такого масляного крему можна виділити спосіб, який передбачає використання жовтків. Готується крем досить легко і швидко.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Масляний крем для торта

Крем Шарлотт за рецептом бабусі Емми – рецепт приготування з покроковими фото

Крем Шарлотт – ніжний масляний крем, який часто використовується в якості начинки і для прикраси різних тортів і тістечок. Крем Шарлотт, зроблений за рецептом бабусі Емми, має звичайну рецептуру, однак правильне кількісне співвідношення інгредієнтів дозволяє в підсумку отримати просто неймовірно смачний і ніжний крем!