Рецептів: 15
Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для вирівнювання торта Шоколадний крем для торта

Крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Вишуканий і ніжний крем-чіз можна приготувати з м’якого вершкового сиру і білого шоколаду. Він ідеальний для капкейків, добре поєднується з мастикою на тортах і може стати альтернативою масляного крему у створенні квітів для тортів.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта

Крем для торта з вершкового сиру, згущеного молока і масла – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо ви в пошуку ніжного вершкового крему, який не розтікається, добре тримає форму і дозволяє виконати якісне вирівнювання поверхонь, зверніть увагу на цей рецепт. В складі всього три інгредієнти: вершкове масло, згущене молоко і вершковий сир. Баланс смаку виходить ідеальний: крем в міру солодкий, вершковий, просто тане в роті. Також потрібно потужний міксер і трохи вашого часу.

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта

Масляний крем для торта під мастику – простий і смачний рецепт з фото

Сучасна кулінарія для створення унікального декору торта широко користується кондитерської мастикою. Перед нанесенням мастики важливо добре вирівняти торт. Для цього найкраще підходять масляний, білковий або шоколадний креми. У цьому рецепті вам пропонується приготувати крем під мастику на основі олії, білків і цукру. Такий крем не попливе, не розтане і добре перенесе різні барвники.

Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Шоколадний крем для торта

Крем Ганаш для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото

Для додання торту респектабельного вигляду застосовується крем «ганаш». Він добре виправляє шорсткості коржів і надає торту вишуканий шоколадний смак. Готується крем завжди з шоколаду і масла або вершків і гарантією хорошої якості є правильна пропорція і якість інгредієнтів.

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з вареним згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для медовика Сирний крем із згущеним молоком для торта

Крем з маскарпоне для торта без вершків – простий і смачний рецепт з фото

Крем для торта, приготований на основі маскарпоне, додасть вашому торту зовсім інший насичений смак. На відміну від масляних кремів виходить не дуже жирним і нудотним, а також не дуже щільним. Приготуємо його зі згущеним молоком.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Торти

Крем з маскарпоне і масла для торта – простий і смачний рецепт з фото

Хоча сир маскарпоне і містить до 75% жиру, але в тандемі з вершковим маслом буде хорошим кремом для декору і змазування коржів для торта. Такий крем не потрібно довго збивати, тільки до однорідної текстури, інакше він може розшаруватися. У крем додається цукрова пудра замість цукру, що робить крем гладким.

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем для торта з желатином

Йогуртовий крем для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото

Йогуртний крем один з найбільш смачних і простих у приготуванні. Його можна зробити всього за кілька хвилин! Крем виходить дуже повітряним, ніжним і при цьому низькокалорійним. Справжні ласощі для ласунів!

Вершковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Готуємо крем на базі заварний суміші з яєць і молока. Також до складу входить шоколад і вершкове масло – це забезпечує характерну щільну консистенцію готової маси. Крем виходить густим і податливим, а після охолодження стабілізується і дає стійку текстуру – це дозволяє використовувати його не тільки для прошарку коржів, але і для якісного вирівнювання поверхні тортів.

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Масляний крем для вирівнювання торта Торти

Білковий крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото

Білковий крем відмінно підходить для бісквітних тортів. Коржі у них пористі, ніжні – виходить відмінне поєднання з гладкою ніжною білковою масою. До того ж, білковий крем добре тримає форму, а це значить, що повітряний білковий шар залишиться видимої прошарком між коржами, а не вбереться в м’якуш. У крем також додаємо трохи вершкового масла – відчутною жирності воно не дасть, але додасть вершкового післясмаку і посприяє щільною текстурою.

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Торти

Крем ганаш на білому шоколаді для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – це мікс білого шоколаду, вершків та вершкового масла в різних пропорціях. Така маса має щільну текстуру і чудово тримає форму, а це відмінні якості для крему, коли мова йде про вирівнювання торта. Як правило, після складання коржів фінальний вигляд торта має похибки, а з допомогою ганаша можна довести виріб до ідеальної форми. Шар такого крему зберігає задану товщину і не тече.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Торти

Крем ганаш для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Пропонуємо простий рецепт шоколадного ганаша для вирівнювання торта. Шоколад розтоплюємо на плиті прямо в вершках – це виключає проблему перегріву і розшарування шоколадної маси, якщо робити нагрів компонентів окремо. А на результат таке «спрощення» ніяк не впливає. Перед використанням у роботу ганаш потрібно витримати в холодильнику кілька годин, щоб він оформився в густу масу. До речі, якщо відсоток вмісту какао-масла у використовуваному шоколаді був високий, то ганаш швидше стабілізується і буде щільніше. Рекомендується брати темний шоколад з 60-70% вмісту какао.

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем з кисломолочного сиру для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо при приготуванні улюблених тортів і десертів у вас виникає проблема вирівнювання випічки, тоді цей рецепт, безумовно, для вас. Я хочу поділитися простим і найбільш вдалим, на мій погляд, рецепт крему з кисломолочного сиру для вирівнювання тортів.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем-чіз для вирівнювання торта на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Крем для торта можна приготувати практично з усіх кисломолочних продуктів. Питання полягає в тому, який консистенції крем ви хочете отримати. Сьогодні я пропоную приготувати крем-чіз на основі вершків для вирівнювання торта. Консистенція такого крему виходить щільною і добре тримає форму.