Рецептів: 16
Густий сметанний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Торти

Крем-чіз з кефіру і сметани – простий рецепт з покроковими фото

Крем-чіз кондитери активно використовують у приготуванні чізкейків, тортів і капкейків. З ним зручно працювати, крем має однорідну консистенцію і ідеально тримає форму. У цьому рецепті ви освоїте, напевно, самий бюджетний варіант приготування крем чиза з кефіру і сметани.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Сирно-масляний крем для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем-чіз для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото

Один з найбільш яскравих і смачних способів покрити торт обмазати його шоколадним крем-чізом. Ласощі легко приготувати в домашніх умовах. Оцініть простий рецепт і порадуйте домашніх новим ніжним смаком.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Ще одним фаворитом серед кремів для просочення і прошарку тортів є крем з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока. Процес приготування крему до неподобства простий. Крем має неймовірно ніжну текстуру і підійде до будь-якого десерту і випічки.

Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем з кисломолочного сиру Хохланд для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Я люблю і часто готую всілякі десерти і випічку. Для прошарку тортів часто готую крем, рецептом якого хочу поділитися сьогодні з вами. Крем з кисломолочного сиру «Hochland» виходить неймовірно ніжним, легким і повітряним, чудово підійде як для прошарку, так і для прикраси ваших улюблених десертів.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта

Крем для торта з сирного сиру і 20% вершків – рецепт приготування з покроковими фото

Відомо, що креми, приготовані на основі вершків та кисломолочного сиру, виходять неймовірно повітряними, чудово тримає форму і можуть служити не тільки в якості прошарку тортів, але й самостійного десерту. Я хочу поділитися улюбленим рецептом крему, приготованого на основі кисломолочного сиру і 20 процентних вершків.

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем з кисломолочного сиру для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо при приготуванні улюблених тортів і десертів у вас виникає проблема вирівнювання випічки, тоді цей рецепт, безумовно, для вас. Я хочу поділитися простим і найбільш вдалим, на мій погляд, рецепт крему з кисломолочного сиру для вирівнювання тортів.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з сирного сиру і 33% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

З великим задоволенням і неймовірним бажанням хочу поділитися чудовим рецептом крему, приготованого з сирного сиру і 33-процентних вершків. Такий крем чудово підійде для просочення будь-якого торта, а також іншої домашньої випічки. Крем виходить з неймовірно ніжною і повітряної текстурою.

Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти

Крем-чіз на вершках, щоб не вийшов рідким рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати надзвичайно повітряний крем-чіз на основі вершків, який виходить густим, щільним і відмінно тримає форму. Такий крем можна використовувати не тільки для прикраси десертів, але і для прошарку тортів та іншої випічки, а також фруктових і ягідних десертів.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем на вершках для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем-чіз на вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Настійно рекомендую приготувати шоколадний крем-чіз на основі вершків, яким можна прикрасити не тільки торт, але і будь-яку іншу випічку, а також використовувати його в якості прошарку десертів. Крем виходить з неймовірною повітряної і ніжною текстурою і надзвичайно насиченим шоколадним смаком.

Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз на сирному сирі і вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Від усієї душі і з великим задоволенням хочу поділитися своєю знахідкою. Крем-чіз, приготований на основі кисломолочного сиру та вершків, виходить надзвичайно ніжним і повітряним. Таким кремом можна не тільки вирівняти торт прикрасити випічку, але і подавати його в якості самостійного десерту.

Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для торта з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри – рецепт з покроковими фото

Знайома якось раз поділилася рецептом неймовірно смачного і ніжного крему. Тепер я постійно користуюся цим рецептом і сьогодні хочу поділитися ним з вами. Крем-чіз на основі кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри має неймовірну текстуру, яка надає десертів запаморочливий смак.