Рецептів: 8
Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Крем-чіз на олії для торта Масляний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з вершкового сиру і вареного згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Густий, стабільний крем для тортів і не тільки. Маса відмінно тримає форму і не тече, що дозволяє використовувати її для оформлення поверхонь різних кондитерських виробів. Можна швидко і якісно відсаджувати шапочки на капкейки, різні декоративні фігури на торти і тістечка. Також крем ідеально підходить для наповнення еклерів та іншої порожнистої випічки.

Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта з сирним сиром Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем-чіз з какао для торта – простий і смачний рецепт з фото

Для того, щоб прикрасити або оригінально доповнити домашній торт можна приготувати ніжний шоколадний крем-чіз. Спробуйте простий рецепт з додаванням какао. Ви не витратите багато часу на приготування, а готове ласощі порадує своїм яскравим смаком.

Вершковий крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем з сирного сиру і вершкового масла для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Любителям домашніх тортів, десертів, а також іншої випічки настійно рекомендую приготувати крем з сирного сиру і вершкового масла. Повітряний крем можна використовувати не тільки для прошарку і просочення тортів, а також для прикраси десертів з тіста, ягід і фруктів.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для торта

Крем з кисломолочного сиру для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото

Любителям бісквітної випічки рекомендую приготувати неймовірно ніжний, повітряний і вершковий крем з кисломолочного сиру, який готується буквально за лічені хвилини. Крем з кисломолочного сиру добре тримає форму, і мають густу, щільну консистенцію.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Шоколадний крем з кисломолочного сиру для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ласунам і любителям шоколаду з великим задоволенням хочу порекомендувати шоколадний крем для улюблених десертів і тортів, приготований на основі кисломолочного сиру. Такий крем чудово тримає форму і може бути використаний не тільки в якості просочення десерту, а також для його прикраси.

Крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз з сирного сиру і масла Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем з кисломолочного сиру Хохланд для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Я люблю і часто готую всілякі десерти і випічку. Для прошарку тортів часто готую крем, рецептом якого хочу поділитися сьогодні з вами. Крем з кисломолочного сиру «Hochland» виходить неймовірно ніжним, легким і повітряним, чудово підійде як для прошарку, так і для прикраси ваших улюблених десертів.