Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.
Крем-чіз на вершках для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото
Крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото
Прекрасним декором для торта буде крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока. Незважаючи на ніжну текстуру, крем добре тримає форму і надає торту респектабельний вигляд. Згущене молоко додається в крем для кращого просочування коржів, а вершки додають легкість. Для приготування хорошого крему потрібно, щоб усі інгредієнти були однакової температури холодильника, інакше крем може розшаруватися. Збивається крем на мінімальній швидкості міксера.
Йогуртовий крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото
Смачний, ніжний крем з йогурту стане чудовою прикрасою для будь-якого торта. Декоративні елементи з такого крему добре тримають форму і роблять десерт ще апетитніше. Просто смакота!
Шоколадний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото
Мало кому не подобається шоколадний крем – він додає смаку випічки і, звичайно, додає «характер» будь торту. За даним рецептом готуємо крем, яким можна не тільки змащувати коржі, але і виконувати різні прикраси на поверхні виробів: маса відмінно тримає форму, виходить хоч і повітряної, але стійкою. Рекомендуємо використовувати шоколад з відсотковим вмістом какао 50-60%. Справа в тому, що якщо вміст какао вище або нижче вказаного інтервалу, то потрібно міняти кількість вершків, щоб вийшла потрібна консистенція. Якщо немає бажання «грати» з пропорціями у процесі приготування, варто вибрати шоколад із зазначеними характеристиками.