Рецептів: 4
Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем з вершків 33% жирності для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Сирний крем на вершках для торта

Крем-чіз на вершках для прикраси торта – простий рецепт з покроковими фото

Вершковий смак крему чіз просто ідеально підходить до повітряним бісквітним коржам. А якщо додати до них трохи екзотичних фруктів, карамелі і шоколадної стружки, то у вас вийде незабутній десерт для урочистої події.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем з вершків 33% жирності для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти

Крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото

Прекрасним декором для торта буде крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока. Незважаючи на ніжну текстуру, крем добре тримає форму і надає торту респектабельний вигляд. Згущене молоко додається в крем для кращого просочування коржів, а вершки додають легкість. Для приготування хорошого крему потрібно, щоб усі інгредієнти були однакової температури холодильника, інакше крем може розшаруватися. Збивається крем на мінімальній швидкості міксера.

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Йогуртовий крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Смачний, ніжний крем з йогурту стане чудовою прикрасою для будь-якого торта. Декоративні елементи з такого крему добре тримають форму і роблять десерт ще апетитніше. Просто смакота!

Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта з вершків Крем з вершків 33% жирності для торта Торти

Шоколадний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Мало кому не подобається шоколадний крем – він додає смаку випічки і, звичайно, додає «характер» будь торту. За даним рецептом готуємо крем, яким можна не тільки змащувати коржі, але і виконувати різні прикраси на поверхні виробів: маса відмінно тримає форму, виходить хоч і повітряної, але стійкою. Рекомендуємо використовувати шоколад з відсотковим вмістом какао 50-60%. Справа в тому, що якщо вміст какао вище або нижче вказаного інтервалу, то потрібно міняти кількість вершків, щоб вийшла потрібна консистенція. Якщо немає бажання «грати» з пропорціями у процесі приготування, варто вибрати шоколад із зазначеними характеристиками.