Рецептів: 10
Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з маскарпоне для торта

Ідеальний крем-чіз для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Крем-чіз має щільну і пластичну структуру, завдяки чому він ідеально підходить для оформлення тортів. До того ж, він має приємний вершковий смак і відмінно поєднується з багатьма видами начинок і коржів.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз на вершках для торта

Крем з маскарпоне і вершків для бісквітного торта – простий і смачний рецепт з фото

Цей рецепт приготування крему для бісквітного торта з маскарпоне з вершками визнано базовим. На його основі, додавши або ягоди з фруктами, або шоколад, ви отримаєте інші смакові якості десерту. Такий крем добре просочує коржі, що важливо в приготуванні бісквітної випічки.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем з вершків 33% жирності для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти

Крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото

Прекрасним декором для торта буде крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока. Незважаючи на ніжну текстуру, крем добре тримає форму і надає торту респектабельний вигляд. Згущене молоко додається в крем для кращого просочування коржів, а вершки додають легкість. Для приготування хорошого крему потрібно, щоб усі інгредієнти були однакової температури холодильника, інакше крем може розшаруватися. Збивається крем на мінімальній швидкості міксера.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем з маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Шоколадний крем по даному рецепту має дуже ніжним смаком і вираженою вершковою ноткою. Все завдяки вершків і маскарпоне. Приємно, що крем виходить досить густим і тримає форму, але при цьому нежирним. Але для вищевказаних характеристик крему важливо дотримуватися умова при виборі шоколаду – він повинен мати відсоток вмісту какао не менше 60%. У цьому випадку консистенція крему буде ідеальною для прошарування коржів, так і для виконання якісного покриття випічки.

Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем з кисломолочного сиру маскарпоне і вершків для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Для любителів ніжних легких кремів для десертів і домашньої випічки хочу порекомендувати один з найулюбленіших рецептів крему, приготованого на основі кисломолочного сиру «Маскарпоне» і вершків. Крем виходить неймовірно легким, ніжним і повітряним, надає десертів незабутній смак.