Рецептів: 4
Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Крем-чіз на вершках для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем-чіз на олії – простий рецепт з покроковими фото

Любителі шоколаду завдяки цьому нехитрому рецептом зможуть побалувати себе найніжнішим шоколадним кремом чіз. Такий крем підходить для всіляких десертів: кошичків, торти, тістечка, еклерів і капкейків.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем для торта без масла – рецепт приготування з покроковими фото

Рецептів шоколадного крему величезна безліч. Властивість шоколаду застигати і забезпечувати густоту і щільність дозволяє творити з нього нескінченна кількість десертів. Звичайно, важливо дотримуватися певні моменти при роботі з шоколадом, щоб підсумковий результат не розчарував. В рецепті покроково розказано і показано, як приготувати універсальний шоколадний крем без вершкового масла. Маса виходить повітрям, що тане в роті і дуже зручною в роботі. Її стійка консистенція дозволяє легко виконувати не тільки прошарок, але і поверхневе декорування торта.

Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем з кисломолочного сиру маскарпоне і вершків для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Для любителів ніжних легких кремів для десертів і домашньої випічки хочу порекомендувати один з найулюбленіших рецептів крему, приготованого на основі кисломолочного сиру «Маскарпоне» і вершків. Крем виходить неймовірно легким, ніжним і повітряним, надає десертів незабутній смак.