Рецептів: 4
Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Крем для торта з вершків та білого шоколаду – рецепт приготування з покроковими фото

Неймовірно ніжний, м’який крем, який прикрасить будь-яку випічку. Основа маси – суміш вершків і білого шоколаду. Важлива добавка для розпушення щільної текстури – сирний сир. Він дає легкість готового крему і не дозволяє отриманої маси залишитися нудотно. Крем може бути використаний не тільки для прошарування коржів, але і для вирівнювання поверхні торта. Також маса ідеально підходить для відсадження традиційних розеток на поверхні капкейків.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем для торта без масла – рецепт приготування з покроковими фото

Рецептів шоколадного крему величезна безліч. Властивість шоколаду застигати і забезпечувати густоту і щільність дозволяє творити з нього нескінченна кількість десертів. Звичайно, важливо дотримуватися певні моменти при роботі з шоколадом, щоб підсумковий результат не розчарував. В рецепті покроково розказано і показано, як приготувати універсальний шоколадний крем без вершкового масла. Маса виходить повітрям, що тане в роті і дуже зручною в роботі. Її стійка консистенція дозволяє легко виконувати не тільки прошарок, але і поверхневе декорування торта.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем на вершках для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем-чіз на вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Настійно рекомендую приготувати шоколадний крем-чіз на основі вершків, яким можна прикрасити не тільки торт, але і будь-яку іншу випічку, а також використовувати його в якості прошарку десертів. Крем виходить з неймовірною повітряної і ніжною текстурою і надзвичайно насиченим шоколадним смаком.