Рецептів: 15
Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем для вирівнювання торта з сирним сиром Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем-чіз з какао для торта – простий і смачний рецепт з фото

Для того, щоб прикрасити або оригінально доповнити домашній торт можна приготувати ніжний шоколадний крем-чіз. Спробуйте простий рецепт з додаванням какао. Ви не витратите багато часу на приготування, а готове ласощі порадує своїм яскравим смаком.

Заварний крем з молока для торта Класичний заварний крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем з молока, какао-порошку і масла для торта – простий і смачний рецепт з фото

Крем з молока, какао-порошку і масла для торта приготувати нескладно. Такий крем дуже добре просочує коржі і густоту його можете регулювати кількістю молока. Шоколадний крем є варіантом звичайного заварного крему.

Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта

Крем з молока і какао-порошку для торта – простий і смачний рецепт з фото

Популярність і успіх в домашній кулінарії крему з молока і порошку-какао створений дивовижним смаком цього крему, доступністю продуктів і простотою приготування. У крем яйця не додаються, що робить його повітряним і ніжним. У цьому рецепті вам пропонується приготувати такий шоколадний крем в мікрохвильовці. Крем можете доповнити горіхами і ароматизаторами.

Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Крем з рікотти для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото

Крем з сирного крему рікотти виходить приголомшливою ніжним, повітряним і неймовірно смачним. Густа, м’яка текстура, відмінно підходить для вирівнювання торта. Також крем можна використовувати як начинку. Десерт з нею просто смакота!

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Вершково-шоколадний крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото

Ще один варіант крем з шоколаду з вершками. Готуємо масу за принципом ганаша і в кінці збиваємо її до легкості. Окремо варто згадати про використовуваний шоколад. По-перше, він повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. По-друге, краще використовувати продукт з відсотком вмісту какао близько 60%. Якщо відсоток буде вище, крем вийде щільніше, і навпаки. У будь-якому випадку, одержувану щільність можна регулювати кількістю вершків, додаючи їх при необхідності у більшій чи меншій кількості.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем для торта зі згущеним молоком – рецепт приготування з покроковими фото

Дуже смачний крем з вираженою шоколадної насиченістю і вершковим смаком згущеного молока. Збивання не вимагає – його можна приготувати, маючи в арсеналі лише віночок. Крем можна використовувати для покриття торта, але вирівнюючого щільного шару він не дасть. Зате в якості прошарку коржів або начинки для пирожный підійде на ура. В кінці рецепта пропонуємо додати у готовий крем січені горішки. Це необов’язково, але любителям такого поєднання може сподобається.

Вершковий крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем Ганаш з темного шоколаду – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – це стійкий крем на основі шоколаду. Він був придуманий у Франції і швидко завоював любов кондитерів і шокоголиков всього світу. Працювати з цим кремом – одне задоволення, адже він податливий і слухняний. Щоб ганаш вийшов дійсно вдалим, шоколад для нього потрібен якісний. Неприпустимі плитки з дешевими замінниками какао-масла. Вершкове масло також не повинно містити нічого, крім вершків. Спреди та маргарин використовувати не можна. Уважно вибравши продукти для крему і дотримуючись зазначені пропорції, ви точно зможете приготувати цей чарівний крем.

Крем Ганаш для вирівнювання торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем Ганаш для торта під мастику – покроковий рецепт приготування з фото

Кондитери часто використовують ганаш для покриття торта перед укладанням мастики. Все тому, що ганаш володіє ідеальною консистенцією і щільністю, щоб бездоганно вирівняти поверхню кондитерського виробу. На рівний гладкий торт мастика лягає безпроблемно і поверхня десерту в підсумку виглядає бездоганно. В рецепт такого ганаша входять вершки, шоколад і вершкове масло. Всі етапи приготування супроводжуються покроковими фото.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з вершків і цукрової пудри Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для торта з вершками – рецепт приготування з покроковими фото

Для того, щоб крем вийшов густим і смачним, шоколад повинен бути якісним. Можна використовувати молочний або гіркий, але варто пам’ятати, що чим вище відсоток вмісту какао в продукті, тим більш щільним вийде готовий крем. Що стосується вершків, то потрібно вибирати ті, у яких відсоток жирності не менше 30% – вони легко збиваються і добре тримають текстуру. Краще, якщо вершки перед збиванням будуть добре охолоджені.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз з вершковим сиром для торта Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем-чіз для торта

Крем з кисломолочного сиру, вершків і масла для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Хочу поділитися чудовим рецептом крему для тортів і будь-якої іншої випічки з кисломолочного сиру, вершків та вершкового масла. Такий крем має неймовірно ніжну і повітряну текстуру і підійде не тільки для прошарку тортів, а також для прикраси десертів.

Крем для торта Крем з масла для бісквітного торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Сметанний крем для шоколадного бісквіта – рецепт приготування з покроковими фото

Любителям шоколаду і всім іншим ласунам рекомендую приготувати крем на основі сметани для просочення шоколадного бісквіта. Приготовлений крем за таким рецептом можна використовувати не тільки для просочення і прошарку тортів, а також для прикраси інших десертів.

Крем для торта з желатином Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанний крем з желатином для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем для торта зі сметани і желатину – покроковий рецепт з фото

Кожна господиня знає, що сметанний крем можна приготувати неймовірно великою кількістю способів. Я сьогодні хочу запропонувати рецепт крему для тортів, приготованого на основі сметани і желатину. Такий крем чудово тримає форму і не розтікається. Його можна використовувати в якості самостійного десерту або для просочення улюблених тортів.

Крем для торта Сметанний крем для торта Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем для торта зі сметани і какао – рецепт приготування з покроковими фото

Для любителів шоколаду та шоколадної випічки хочу запропонувати варіант крему для торта, приготованого на основі сметани і какао. Такий крем виходить з густою однорідною консистенцією і чудово тримає форму. Його можна використовувати не тільки в якості прошарку торта, але і для його прикраси, не боячись того, що прикраси втратять форму.

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Шоколадний крем Шарлотт чудово підходить не тільки для прошарку тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Технологія приготування шоколадного крему практично ідентична класичному варіанту, єдиний момент – набір інгредієнтів доповнено шоколадом. Шоколадний крем Шарлотт – ніжний, м’який і дуже смачний!