Рецептів: 4
Білковий заварний крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем з молока, яєць та борошна для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта

Заварний шоколадний крем для торта з какао – покроковий рецепт з фото

Заварний шоколадний крем дуже просто приготувати вдома. Продукти для нього завжди є під рукою. Для особливого смаку додамо какао-порошок. Так крем вийде ще смачніше й пахучіше. Ніжна і легка, це найкраща начинка для ваших десертів!

Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта

Крем з молока і какао-порошку для торта – простий і смачний рецепт з фото

Популярність і успіх в домашній кулінарії крему з молока і порошку-какао створений дивовижним смаком цього крему, доступністю продуктів і простотою приготування. У крем яйця не додаються, що робить його повітряним і ніжним. У цьому рецепті вам пропонується приготувати такий шоколадний крем в мікрохвильовці. Крем можете доповнити горіхами і ароматизаторами.

Вершковий крем для торта Торти Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта

Шоколадний крем для торта з какао порошку і молока з маслом – рецепт приготування з покроковими фото

Продукти для такого крему знайдуться на кожній кухні. Його можна використовувати для тортів, тістечок, подати до млинців або сирників. Для вирівнювання поверхонь маса не годиться, так як не тримає форму, а в якості прошарку або супроводжуючого соусу підходить ідеально. В кінці приготування пропонуємо опціональний крок – додавання подрібнених горіхів. Це зробить текстуру крему цікавіше і підкреслить шоколадний смак. Втім, і без горіхів маса також смачна.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для бісквітного торта Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для торта Шоколадний крем з молока і какао для торта

Шоколадний крем для бісквітного торта з какао – рецепт приготування з покроковими фото

Консистенція шоколадного крему з какао виходить досить густий. Для цього до складу вводимо борошно і вершкове масло. Маса вдало підходить для прошарку коржів бісквітного торта – пористе тісто без праці вбирає частину крему. Також приготовлений крем можна використовувати в якості шоколадної пасти для бутербродів або млинчиків – це просто смачно! Щоб десертна маса вийшла повністю однорідною, без грудочок, в процесі приготування обов’язково використовуємо віночок.