Рецептів: 6
Крем для торта Крем для торта зі згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта

Крем з сиру маскарпоне зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото

Для прошарку бісквітних коржів і декору будь-яких тортів готують крем з маскарпоне зі згущеним молоком, адже саме вона добре просочує. Цей крем добре тримає форму, не пливе і намазується на коржі рівним шаром. Рецепт простий і швидкий. Якщо хочете, що крем не був білим, згущене молоко попередньо зваріть, що зробить крем більш густим.

Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з вареним згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для медовика Сирний крем із згущеним молоком для торта

Крем з маскарпоне для торта без вершків – простий і смачний рецепт з фото

Крем для торта, приготований на основі маскарпоне, додасть вашому торту зовсім інший насичений смак. На відміну від масляних кремів виходить не дуже жирним і нудотним, а також не дуже щільним. Приготуємо його зі згущеним молоком.

Крем для торта зі згущеним молоком Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Торти

Крем для торта з рікотти і згущеного молока – рецепт з покроковими фото

Крем з кисломолочного сиру рікотти і згущеного молока виходить дуже смачним! М’який, ніжний, ароматний, він добре просочує коржі і робить їх м’якими і апетитними! Приготувати його можна дуже швидко! А десерт виходить просто приголомшливим! Порада: для крему краще всього вибрати варену згущенку. Так крем вийде більш густим, з яскравим, насиченим смаком.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Ще одним фаворитом серед кремів для просочення і прошарку тортів є крем з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока. Процес приготування крему до неподобства простий. Крем має неймовірно ніжну текстуру і підійде до будь-якого десерту і випічки.

Крем для торта зі згущеним молоком Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Торти

Крем з сирного сиру і вареного згущеного молока для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Настійно рекомендую приготувати крем на основі кисломолочного сиру і вареного згущеного молока. Такий крем я часто використовую для просочення тортів, як бісквітних, так і пісочного. Крем, приготований таким способом, чудово тримає форму і може служити не тільки в якості прошарку, а також і прикраси десертів.