Рецептів: 15
Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем з вершків 20% жирності для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Заварний сирний крем для торта – покроковий рецепт з фото

Заварний крем на основі сиру – дуже апетитний рецепт начинок для домашніх тортів. Простий у приготуванні, він зробить десерт приголомшливо смачним і ароматним. Ніжна, м’яка текстура просто тане в роті!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем з сиром рікотта для торта – простий рецепт з покроковими фото

Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.

Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем з маскарпоне і вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з маскарпоне і вершків для торта – простий і смачний рецепт з фото

Торт і будь-яка ваша випічка з кремом з маскарпоне і вершків буде ошатною і святковою. Ніжна і шовковиста текстура такого крему робить десерт білосніжним і легким. Крем добре зберігає форму, не розпливається і їм можна вкривати торт. Додамо в крем трохи цукрової пудри.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем з маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Шоколадний крем по даному рецепту має дуже ніжним смаком і вираженою вершковою ноткою. Все завдяки вершків і маскарпоне. Приємно, що крем виходить досить густим і тримає форму, але при цьому нежирним. Але для вищевказаних характеристик крему важливо дотримуватися умова при виборі шоколаду – він повинен мати відсоток вмісту какао не менше 60%. У цьому випадку консистенція крему буде ідеальною для прошарування коржів, так і для виконання якісного покриття випічки.

Вершково-сирний крем для торта Крем для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем для торта з вершків, кисломолочного сиру і цукрової пудри – покроковий рецепт приготування з фото

З великим задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим кремом, який часто використовую при приготуванні тортів і різних десертів. Крем виходить густої консистенції, відмінно тримає свою форму і чудово підійде як для бісквітних, так і для пісочних тортів.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для капкейків на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з кисломолочного сиру та збитих вершків для торта – рецепт приготування з покроковими фото

На просторах інтернету можна знайти безліч різних рецептів приготування кремів для десертів і різної випічки. Я пропоную приготувати крем на основі кисломолочного сиру та збитих вершків для прошарку торта. Такий крем надає десертів неймовірно ніжний смак і добре тримає форму.

Вершковий крем для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта

Сирно-сметанний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я дуже люблю готувати домашню випічку на сімейні застілля і святкові урочистості. Щоб десерти виходили ніжними, соковитими і неймовірно смачними, вони потребують додаткової просочення або прошарку кремами. Сьогодні я хочу поділитися рецептом цікавого і смачного крему, приготованого на основі сметани та сиру. Крем виходить повітряним і надає легкість вашим десертів.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем-чіз для вирівнювання торта на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Крем для торта можна приготувати практично з усіх кисломолочних продуктів. Питання полягає в тому, який консистенції крем ви хочете отримати. Сьогодні я пропоную приготувати крем-чіз на основі вершків для вирівнювання торта. Консистенція такого крему виходить щільною і добре тримає форму.

Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз на сирному сирі і вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Від усієї душі і з великим задоволенням хочу поділитися своєю знахідкою. Крем-чіз, приготований на основі кисломолочного сиру та вершків, виходить надзвичайно ніжним і повітряним. Таким кремом можна не тільки вирівняти торт прикрасити випічку, але і подавати його в якості самостійного десерту.

Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для торта з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри – рецепт з покроковими фото

Знайома якось раз поділилася рецептом неймовірно смачного і ніжного крему. Тепер я постійно користуюся цим рецептом і сьогодні хочу поділитися ним з вами. Крем-чіз на основі кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри має неймовірну текстуру, яка надає десертів запаморочливий смак.