Рецептів: 17
Вершковий крем для прикраси торта Вершково-сирний крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем-чіз для медовика Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем-чіз на олії для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта

Крем для торта з вершкового сиру, згущеного молока і масла – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо ви в пошуку ніжного вершкового крему, який не розтікається, добре тримає форму і дозволяє виконати якісне вирівнювання поверхонь, зверніть увагу на цей рецепт. В складі всього три інгредієнти: вершкове масло, згущене молоко і вершковий сир. Баланс смаку виходить ідеальний: крем в міру солодкий, вершковий, просто тане в роті. Також потрібно потужний міксер і трохи вашого часу.

Вершковий крем для прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Масляний крем для прикраси торта

Крем для прикраси торта з кондитерського мішка – простий і смачний рецепт з фото

Спекти коржі для торта – це тільки половина справи, ще потрібно цей торт прикрасити. Для прикраси домашніх тортів вам потрібно густий крем на основі маскарпоне, кондитерський мішок і трохи фантазії.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Торти

Сирний крем для прикраси торта – простий і смачний рецепт з фото

Приготувати крем для прикраси домашніх тортів можна з ніжного сиру. Продукт виходить неймовірно легким і повітряним, тому він не тільки додасть яскравості вашого десерту, але і додасть особливий смак і аромат.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Торти

Масляний крем без згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото

Масляний крем із згущеним молоком готується просто, але часто розшаровується, що бентежить господинь. У цьому рецепті вам пропонується приготувати його без згущеного молока і на основі масла, яєчних жовтків і цукру. Він буде добре тримати форму і легко осаживаться через насадки, формуючи на торті різні рельєфні візерунки.

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Масляний крем для прикраси торта Торти

Крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото

Крем Шарлотт дуже просто приготувати в домашніх умовах. З найпростіших продуктів виходить чудова начинка для тортів, тістечок та вафельних трубочок. М’який, ніжний і ароматний, з ним будь-який десерт стане ще смачніше!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем для торта з желатином Торти

Йогуртовий крем з желатином для торта – рецепт з покроковими фото

Смачний, густий і неймовірно ніжний крем з йогурту, вершків і желатину. Він стане чудовою начинкою, а також прикрасою для будь-якого десерту. Справжня смакота!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Крем Шарлотт класичний рецепт в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Смачний і ніжний класичний крем Шарлот чудово доповнить будь-який десерт. Ароматний крем підійде для прошарку коржів, наповнення трубочок або шапочок на панкейкі. Дуже простий у приготуванні, це справжні ласощі для любителів солодкого!

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем Шарлотт для торта

Крем Шарлотт для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Крем шарлотт – дуже ніжний, оксамитовий і повітряний, з приголомшливим смаком і ароматом. Такий крем можна використовувати як для прикраси торта, так і для просочення коржів. Готувати його досить просто, з цим впорається навіть починаюча господиня!

Вершковий крем для прикраси торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з молока і масла Масляний крем для торта

Шоколадний крем для покриття торта – рецепт приготування з покроковими фото

Для покриття тортів потрібні креми з густою консистенцією і стійкі. Якщо маса недостатньо добре тримає форму, то зовнішній кремовий шар на торті може поплисти і зіпсувати весь вигляд. Крем по даному рецепту приготований на основі вершкового масла з додаванням згущеного молока і порошку какао. Маса відмінно тримає форму і виходить досить повітряної – для цього важливо приділити увагу якісному взбиванню. Після охолодження крем стає ще щільніше і абсолютно не тече.

Білковий крем для торта Білковий крем, який тримає форму для прикраси тортів Вершковий крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта квітами Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для прикраси торта

Білковий крем для покриття торта – рецепт приготування з покроковими фото

Щоб білковий крем можна було використовувати для покриття торта, його консистенція повинна бути досить густою і щільною. Крім того, маса повинна бути стабільною і не змінювати своєї текстури протягом усього терміну придатності десерту. Ці цілі успішно досягаються, якщо ввести білки вершкове масло. А спочатку крем потрібно збивати на водяній бані – так білки піддаються термічному впливу і помітно густішають. Приготування такого крему не забирає багато часу, але дуже важливо мати потужний міксер.

Білковий крем для прикраси торта Білковий крем для торта Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для трояндочок для прикраси торта

Білково-масляний крем для прикраси торта – рецепт з покроковими фото

Такий крем відмінно підходить для прикраси торта. Він бездоганно тримає форму. Можна навіть окремо відсадити об’ємні декорації, а потім помістити їх на торт у вигляді композиції. Дуже приємно, що нежирний крем і неважкий, як, наприклад, чисто масляний варіант. І що важливо, вартість такого крему дуже недорога. Білкова маса некапризная і веде себе завжди передбачувано – це може бути своєрідним гарантом того, що крем точно вийде.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з кисломолочного сиру та збитих вершків для торта – рецепт приготування з покроковими фото

На просторах інтернету можна знайти безліч різних рецептів приготування кремів для десертів і різної випічки. Я пропоную приготувати крем на основі кисломолочного сиру та збитих вершків для прошарку торта. Такий крем надає десертів неймовірно ніжний смак і добре тримає форму.

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем зі сметани, масла і цукру для торта Масляний крем для прикраси торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Густий сметанний крем для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

З великим бажанням і задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим кремом, приготовленим на основі сметани, яким часто прикрашаю торти або будь-які інші десерти і випічку. Сметанний крем виходить густим і чудово тримає форму.

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Шоколадний крем Шарлотт чудово підходить не тільки для прошарку тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Технологія приготування шоколадного крему практично ідентична класичному варіанту, єдиний момент – набір інгредієнтів доповнено шоколадом. Шоколадний крем Шарлотт – ніжний, м’який і дуже смачний!

Вершковий крем для прикраси торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Масляний крем для торта

Крем Шарлотт за рецептом бабусі Емми – рецепт приготування з покроковими фото

Крем Шарлотт – ніжний масляний крем, який часто використовується в якості начинки і для прикраси різних тортів і тістечок. Крем Шарлотт, зроблений за рецептом бабусі Емми, має звичайну рецептуру, однак правильне кількісне співвідношення інгредієнтів дозволяє в підсумку отримати просто неймовірно смачний і ніжний крем!