Рецептів: 94
Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Масляний крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Сметанно-масляний крем для торта

Сметанний крем з маслом для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото

Сметанний крем з м’яким вершковим маслом виходить ще смачніше і апетитніше. Неймовірно ніжна, повітряна текстура відмінно просочуємо коржі і просто тане в роті! Від такого десерту неможливо відірватися!

Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Класичний заварний крем для торта Крем з вершків 20% жирності для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Заварний сирний крем для торта – покроковий рецепт з фото

Заварний крем на основі сиру – дуже апетитний рецепт начинок для домашніх тортів. Простий у приготуванні, він зробить десерт приголомшливо смачним і ароматним. Ніжна, м’яка текстура просто тане в роті!

Вершковий крем для торта Заварний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем з масла для бісквітного торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Торти

Заварний крем з вареним згущеним молоком для бісквіта – покроковий рецепт з фото

Серед безлічі варіантів заварного крему, рецепт з вареним згущеним молоком по-справжньому особливе ласощі. Ніжна текстура і неймовірний аромат ідеально доповнять будь-яку страву. Бісквітні торти з них виходять приголомшливими!

Вершковий крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на олії для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-масляний крем для торта

Крем з мяким сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото

Так! З сиру можна приготувати дуже смачний крем-чіз для торта. Але сир підійде не будь, а м’який сирний сир. Такий крем дуже легко і швидко приготувати, а у зверненні він досить невибагливий.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем з сиром рікотта для торта – простий рецепт з покроковими фото

Сирний крем на основі сиру рікотта підійде для прикраси будь-якого торта. Він чудово поєднується з різними продуктами: шоколадом, горіхами, фруктами, ягодами, конфитюрами, тому наповнення ваших десертів буде залежати тільки від вашої фантазії.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з масла для бісквітного торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Сметанний крем з какао для бісквіта – покроковий рецепт з фото

Сметанний крем з какао – дуже смачний крем, який просто приготувати в домашніх умовах. Для цього знадобитися кілька хвилин, а десерт з такою начинкою заграє новими фарбами! Дуже апетитний, насичений смак точно сподобається гостям і вашим близьким!

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем зі сметани і масла для торта Сметанний крем для бісквітного торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта

Сметанно-масляний крем для бісквітного торта – покроковий рецепт з фото

Сметанно-масляної крем для бісквітних тортів – дуже простий, але дуже смачний рецепт домашньої начинки. Торти з нею виходять неймовірно смачними, ароматними і сочними. Так і проситися, щоб її спробували!

Вершковий крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на олії для торта Торти

Крем-чіз на олії з маскарпоне – простий рецепт з покроковими фото

Маскарпоне – м’який вершковий сир, який крім усього іншого використовується в приготуванні пишного крему чіз. Цей крем володіє приємним вершковим ароматом і чудовим ніжним смаком. Готувати і є десерти з ним – одне задоволення.

Вершковий крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для медовика Сирний крем без вершків для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем-чіз на сирному сир і масло – простий рецепт з покроковими фото

У побуті будь-якого кондитера є кілька перевірених рецептів ідеального крему чіз, він просто незамінний в приготуванні домашніх тортів і тістечок. Одним з таких простих рецептів ми і хочемо з вами поділитися.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз для торта Крем-чіз на вершках для торта

Крем з плавленим сиром для торта – простий рецепт з покроковими фото

Крем з плавленого сиру виходить дуже смачним, без нудотно солодощі з легкої солонуватою ноткою. Його зазвичай використовують для промазування коржів.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти

Крем з сиром філадельфія для торта – простий рецепт з покроковими фото

Вершковий крем-чіз можна віднести до класики кондитерського справи. Він заслужив це звання завдяки своїй універсальності і піддатливості в роботі.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершків 20% жирності для торта Масляний крем для торта Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта Торти

Вершково-білковий заварний крем з маслом – рецепт з покроковими фото

Ідеальним доповненням для домашніх десертів стане вершково-білковий заварний крем з маслом. Приготувати її не складно, солодка заготівля здивує рідних своїм ніжним і в міру солодким смаком.

Вершковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Наполеон Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молока для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру

Заварний крем з кукурудзяним крохмалем для Наполеона – рецепт з покроковими фото

Швидко приготувати густий заварний крем для «наполеона» допоможе додавання в рецепт кукурудзяного крохмалю. Ласощі вийде навіть у початківців кондитерів. Готуйте домашні десерти з задоволенням!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта

Крем для торта з 10% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

Любителі домашньої кондитерки часто стикаються з ситуацією, коли хороші вершки з високим відсотком жирності в магазині знайти складно. А саме такі й потрібні, щоб домогтися густий і стійкої консистенції крему. Пропонуємо альтернативу жирних вершків: взяти доступні 10-відсоткові вершки і додати вершкове масло. Таким чином жирність і щільність вершків збільшується. Важливо добре охолодити отриману суміш і якісно збити її потужним міксером. Для вирівнювання поверхні тортів і виконання декорацій маса не підійде, оскільки недостатньо стійка, а ось для начинки і прошарування коржів згодиться ідеально.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Сирно-масляний крем для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем-чіз для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото

Один з найбільш яскравих і смачних способів покрити торт обмазати його шоколадним крем-чізом. Ласощі легко приготувати в домашніх умовах. Оцініть простий рецепт і порадуйте домашніх новим ніжним смаком.

Білковий заварний крем для торта Вершковий крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для торта

Заварний крем на молоці з маслом та цукром для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Заварний крем відмінно підходить для просочення коржів, наповнення трубочок, еклерів або слойок, його навіть можна їсти ложкою з чаєм. А медовик з цим кремом виходить просто чудовим, в міру солодким і дуже соковитим.

Бісквітний медовик Вершковий крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру

Класичний заварний крем для Медівника, Наполеона, еклерів – простий і смачний рецепт з фото

Класичний рецепт заварного крему простий, швидкий так і найсмачніший. Він ідеально підходить для прошарку медівника, «Наполеона» та для наповнення еклерів. В класиці можна, підключивши фантазію, трохи змінити інгредієнти і приготувати щось нове і незвичайне. Готуємо заварний крем на молоці, яйцях і маслі.

Вершковий крем для торта Крем для медовика зі сметаною і вершками Медовик без яєць Медовик з вершками Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта

Крем з вершками для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Вершки – популярний продукт для багатьох домашніх ласощів. На цей раз використовуйте інгредієнт для приготування ніжного крему, який відмінно підійде для змащування коржів медовика.

Вершковий крем для торта Крем для медовика зі згущеним молоком Крем для торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Медовик Медовик зі згущеним молоком класичний Медовик класичний зі згущеним молоком і маслом Торти

Класичний крем для медовика зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото

Простий в приготуванні і бездоганний за смаком крем для медовика можна приготувати з додаванням згущеного молока за відомим класичним рецептом. Домашнє ласощі добре просочить навіть самі щільні коржі. Спробуйте!

Вершковий крем для торта Крем для медовика Крем для медовика без сметани Крем для медовика з вареним згущеним молоком Крем для торта з вершків Медовик з вареним згущеним молоком Медовик з вершками Торти

Крем для медовика зі згущеним молоком і вершками – простий і смачний рецепт з фото

Для отримання пишного і ніжного крему для медовика використовуйте вершки та згущене молоко. Простий рецепт дозволить приготувати яскравий і смачний продукт, який відмінно просочить коржі.

Вершковий крем для торта Крем для медовика без яєць Крем для медовика з магазинної сметани Крем зі сметани, масла і цукру для торта Медовик без яєць Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта

Олійно-сметанний крем для медовика – простий і смачний рецепт з фото

Простий варіант крему для домашнього медовика – з вершкового масла і сметани. Продукт порадує вас простотою приготування, а також ніжним і приємним смаком. Візьміть рецепт на замітку!

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для трояндочок для прикраси торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти

Масляний крем для торта зі згущеним молоком – простий і смачний рецепт з фото

Красиво прикрасити домашню випічку не менш важливо, ніж спекти смачний торт. Масляний крем із згущеним молоком буде самим простим і швидким. Для хорошої якості цього крему масло і згущене молоко повинні бути однакової кімнатної температури, масло повинне бути 82,5% жирності, а згущене молоко не менше 8,5% жирності.

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта

Масляний крем для торта під мастику – простий і смачний рецепт з фото

Сучасна кулінарія для створення унікального декору торта широко користується кондитерської мастикою. Перед нанесенням мастики важливо добре вирівняти торт. Для цього найкраще підходять масляний, білковий або шоколадний креми. У цьому рецепті вам пропонується приготувати крем під мастику на основі олії, білків і цукру. Такий крем не попливе, не розтане і добре перенесе різні барвники.

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти

Класичний масляний крем для торта – простий і смачний рецепт з фото

Крем для торта на основі вершкового масла і згущеного молока готується швидко і має високу стабільність, що дозволяє робити різні рельєфні візерунки на тортах. За ці властивості масляний крем відносять до класики кондитерського справи. Смакота крему безпосередньо залежить від жирності олії. Доповнивши класичний крем різними добавками, ви кожен раз отримаєте новий смак десерту. Готуємо крем з додаванням коньяку і ванілі.

Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем з масла для бісквітного торта Масляний крем для торта Торти

Крем на молоці і маслі для бісквітного торта – простий і смачний рецепт з фото

Для бісквітного торта ідеально підходить крем з молока і масла. Важливою умовою його приготування є тривале збивання міксером до білосніжної маси. По консистенції і смаку такий крем схожий на радянський крем, але він ніжніший і вираженого масляного смаку в ньому немає, адже готуємо з допомогою сучасних кухонних гаджетів.

Білковий заварний крем для торта Вершковий крем для торта Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Масляний крем для торта Торти

Крем для торта з яєць, молока, масла, борошна і цукру – простий і смачний рецепт з фото

Щоб приготувати смачний і з правильною консистенцією крем з яєць, масла, молока, борошна і цукру, потрібно досконально знати рецептуру і тонкощі його приготування. Крем потрібно в процесі готування постійно перемішувати і витримати на вогні до загусання. Важливі також свіжі та якісні інгредієнти.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз на вершках для торта

Крем з маскарпоне і вершків для бісквітного торта – простий і смачний рецепт з фото

Цей рецепт приготування крему для бісквітного торта з маскарпоне з вершками визнано базовим. На його основі, додавши або ягоди з фруктами, або шоколад, ви отримаєте інші смакові якості десерту. Такий крем добре просочує коржі, що важливо в приготуванні бісквітної випічки.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти

Крем, Пломбір на молоці і крохмалі для торта – простий і смачний рецепт з фото

Смачний і простий у приготуванні крем, пломбір ідеально доповнює домашні торти та інші десерти. Ніжне ласощі додасть незабутній смак вашої страви. Рідні і гості не залишаться байдужими.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта Торти

Крем, Пломбір на кукурудзяному крохмалі для торта – простий і смачний рецепт з фото

Кукурудзяний крохмаль зробить знаменитий крем, пломбір ще більш пишним і повітряним. Приготуйте ласощі по простому рецептом і доповніть ваш домашній десерт.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта

Крем для торта з вершків і рікотти – рецепт з покроковими фото

Зараз особливо популярні крему на основі сирних сирів. Крем з вершків і рікотти виходить особливо смачною! Ніжний, легкий, в міру солодкий, це просто незамінна начинка для десертів!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта зі згущеним молоком

Йогуртовий крем для торта Молочна дівчинка – рецепт з покроковими фото

Смачний, легкий, дієтичний крем з йогурту, вершків і згущеного молока. Десерт з такою начинкою виходить дуже ніжним і м’яким. Даний ласощі для святкового столу!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем для торта з желатином

Йогуртовий крем для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото

Йогуртний крем один з найбільш смачних і простих у приготуванні. Його можна зробити всього за кілька хвилин! Крем виходить дуже повітряним, ніжним і при цьому низькокалорійним. Справжні ласощі для ласунів!

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри

Йогуртовий крем для бісквітного торта з вершками – рецепт з покроковими фото

Смачний, легкий крем з йогурту і вершків. Текстура виходить щільною і густий, крем добре просочуємо коржі і робить їх соковитими і м’якими. Відмінне рішення для апетитних десертів в домашніх умовах! Порада: такий крем можна урізноманітнити по-своєму смаку. Додасть в нього улюблене варення, какао, ягоди або фрукти. Так ваш десерт придбає особливу родзинку і точно запам’ятатися гостям!

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем для торта з желатином Торти

Йогуртовий крем з желатином для торта – рецепт з покроковими фото

Смачний, густий і неймовірно ніжний крем з йогурту, вершків і желатину. Він стане чудовою начинкою, а також прикрасою для будь-якого десерту. Справжня смакота!

Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри

Йогуртовий крем з фруктами для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Ніжний, легкий йогуртний крем з фруктами – це дуже смачна начинка для бісквітного торта. Проста в приготуванні, вона зробить десерт по-справжньому неповторним.

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з желатином Торти

Йогуртовий крем для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото

М’яка, ніжна начинка – основа будь-якого хорошого десерту. А начинка з йогурту виходить особливо смачною і ароматною. Гості будуть в захваті від такого ласощі!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти

Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масла – покроковий рецепт приготування з фото

Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масло – це одна з найпопулярніших начинок. А все тому, що такий крем завжди виходить смачним, ніжним і ароматним. Його можна використовувати не тільки для торта, але також в якості начинок для млинців, вафельних трубочок і кексів.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта

Крем Шарлотт класичний рецепт в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Смачний і ніжний класичний крем Шарлот чудово доповнить будь-який десерт. Ароматний крем підійде для прошарку коржів, наповнення трубочок або шапочок на панкейкі. Дуже простий у приготуванні, це справжні ласощі для любителів солодкого!

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Масляний крем для прикраси торта Торти

Крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото

Крем Шарлотт дуже просто приготувати в домашніх умовах. З найпростіших продуктів виходить чудова начинка для тортів, тістечок та вафельних трубочок. М’який, ніжний і ароматний, з ним будь-який десерт стане ще смачніше!

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для торта

Крем Шарлотт для бісквітного торта – рецепт з покроковими фото

Крем шарлотт – приголомшливо смачна начинка для бісквітного торта. Ніжний, повітряний, з неймовірним ароматом, він добре просочує коржі і робить десерт вишуканий і неповторний!

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта

Сирний крем з рікотти для торта – рецепт з покроковими фото

Крем з кисломолочного сиру рікотта – одна з найбільш смачних начинок не тільки для торта, але і для інших десертів. Ніжний, повітряних і неймовірно смачний, він добре просочує коржі і пом’якшує коржі. Справжня насолода для ласунів!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока, яєць і цукру Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для прошарку торта – рецепт приготування з покроковими фото

Пропонуємо рецепт шоколадного крему для прошарку тортів. Він готується на основі заварний маси з яєць і молока, завдяки чому текстура виходить дуже гладкою і «шовкової». Шоколад для крему рекомендуємо використовувати темний, з відсотковим вмістом какао-масла близько 80%. В цьому випадку крем має достатню товщину і щільність, і прошарок тримає задану висоту між коржами.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Крем для торта з вершків та білого шоколаду – рецепт приготування з покроковими фото

Неймовірно ніжний, м’який крем, який прикрасить будь-яку випічку. Основа маси – суміш вершків і білого шоколаду. Важлива добавка для розпушення щільної текстури – сирний сир. Він дає легкість готового крему і не дозволяє отриманої маси залишитися нудотно. Крем може бути використаний не тільки для прошарування коржів, але і для вирівнювання поверхні торта. Також маса ідеально підходить для відсадження традиційних розеток на поверхні капкейків.

Вершковий крем для торта Торти Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем з молока і какао для торта

Шоколадний крем для торта з какао порошку і молока з маслом – рецепт приготування з покроковими фото

Продукти для такого крему знайдуться на кожній кухні. Його можна використовувати для тортів, тістечок, подати до млинців або сирників. Для вирівнювання поверхонь маса не годиться, так як не тримає форму, а в якості прошарку або супроводжуючого соусу підходить ідеально. В кінці приготування пропонуємо опціональний крок – додавання подрібнених горіхів. Це зробить текстуру крему цікавіше і підкреслить шоколадний смак. Втім, і без горіхів маса також смачна.

Вершковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Готуємо крем на базі заварний суміші з яєць і молока. Також до складу входить шоколад і вершкове масло – це забезпечує характерну щільну консистенцію готової маси. Крем виходить густим і податливим, а після охолодження стабілізується і дає стійку текстуру – це дозволяє використовувати його не тільки для прошарку коржів, але і для якісного вирівнювання поверхні тортів.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для бісквітного торта Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для торта Шоколадний крем з молока і какао для торта

Шоколадний крем для бісквітного торта з какао – рецепт приготування з покроковими фото

Консистенція шоколадного крему з какао виходить досить густий. Для цього до складу вводимо борошно і вершкове масло. Маса вдало підходить для прошарку коржів бісквітного торта – пористе тісто без праці вбирає частину крему. Також приготовлений крем можна використовувати в якості шоколадної пасти для бутербродів або млинчиків – це просто смачно! Щоб десертна маса вийшла повністю однорідною, без грудочок, в процесі приготування обов’язково використовуємо віночок.

Білковий крем для торта Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Торти

Білково-вершковий крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Для тих, хто не проти поворожити над домашніми тортами, такий крем має всі шанси стати улюбленцем. Він просто готується, не вимагає багато часу і досить бюджетний. При цьому він ідеальний за своїми характеристиками: щільний, густий, відмінно тримає форму, стабільний навіть при кімнатній температурі. Смак – солодкий з вершковою ноткою. Масу можна використовувати для прошарування коржів, для прикраси поверхні торта, для наповнення тістечок і декорування капкейків. Це базовий універсальний варіант крему, який підходить чи не до всіх кондитерським виробам.

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Масляний крем для вирівнювання торта Торти

Білковий крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото

Білковий крем відмінно підходить для бісквітних тортів. Коржі у них пористі, ніжні – виходить відмінне поєднання з гладкою ніжною білковою масою. До того ж, білковий крем добре тримає форму, а це значить, що повітряний білковий шар залишиться видимої прошарком між коржами, а не вбереться в м’якуш. У крем також додаємо трохи вершкового масла – відчутною жирності воно не дасть, але додасть вершкового післясмаку і посприяє щільною текстурою.

Білковий крем для вирівнювання торта Білковий крем для торта Білково-масляний крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Торти

Білково-масляний крем для вирівнювання торта – рецепт з покроковими фото

Крем має дуже приємну шовковисту текстуру. Завдяки інтенсивному взбиванню також він досить повітряний. Цукор в крем додається у вигляді гарячого сиропу – це забезпечує характерну м’якість, податливість готового крему, але в той же час і щільність. Поєднання білків, приготованих за такий заварний технології, з вершковим маслом гарантує хорошу стабільність і стійкість крему, що дозволяє успішно використовувати його для вирівнювання тортів.

Вершковий крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Крем Ганаш з темного шоколаду – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш – це стійкий крем на основі шоколаду. Він був придуманий у Франції і швидко завоював любов кондитерів і шокоголиков всього світу. Працювати з цим кремом – одне задоволення, адже він податливий і слухняний. Щоб ганаш вийшов дійсно вдалим, шоколад для нього потрібен якісний. Неприпустимі плитки з дешевими замінниками какао-масла. Вершкове масло також не повинно містити нічого, крім вершків. Спреди та маргарин використовувати не можна. Уважно вибравши продукти для крему і дотримуючись зазначені пропорції, ви точно зможете приготувати цей чарівний крем.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Торти

Крем ганаш для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Пропонуємо простий рецепт шоколадного ганаша для вирівнювання торта. Шоколад розтоплюємо на плиті прямо в вершках – це виключає проблему перегріву і розшарування шоколадної маси, якщо робити нагрів компонентів окремо. А на результат таке «спрощення» ніяк не впливає. Перед використанням у роботу ганаш потрібно витримати в холодильнику кілька годин, щоб він оформився в густу масу. До речі, якщо відсоток вмісту какао-масла у використовуваному шоколаді був високий, то ганаш швидше стабілізується і буде щільніше. Рекомендується брати темний шоколад з 60-70% вмісту какао.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем, Пломбір для торта Шоколадний крем для торта

пломбір Шоколадний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем не даремно названий на честь знаменитого морозива. Поєднання інгредієнтів в його складі і справді дає смак, дуже нагадує вершковий пломбір. Крім відмінних смакових якостей, крем володіє і приємною гладкістю, і хорошою густотою, і досить щільною сумішей. Він ідеальний для начинки і оздоблення кондитерських виробів і дуже зручний в роботі. Готуємо крем поетапно, оскільки потрібно проміжне охолодження суміші.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з вершків і цукрової пудри Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для торта з вершками – рецепт приготування з покроковими фото

Для того, щоб крем вийшов густим і смачним, шоколад повинен бути якісним. Можна використовувати молочний або гіркий, але варто пам’ятати, що чим вище відсоток вмісту какао в продукті, тим більш щільним вийде готовий крем. Що стосується вершків, то потрібно вибирати ті, у яких відсоток жирності не менше 30% – вони легко збиваються і добре тримають текстуру. Краще, якщо вершки перед збиванням будуть добре охолоджені.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем із згущеним молоком для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока – покроковий рецепт приготування з фото

Ще одним фаворитом серед кремів для просочення і прошарку тортів є крем з кисломолочного сиру, вершків і згущеного молока. Процес приготування крему до неподобства простий. Крем має неймовірно ніжну текстуру і підійде до будь-якого десерту і випічки.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз з вершковим сиром для торта Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта з какао порошком Шоколадний крем-чіз для торта

Крем з кисломолочного сиру, вершків і масла для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Хочу поділитися чудовим рецептом крему для тортів і будь-якої іншої випічки з кисломолочного сиру, вершків та вершкового масла. Такий крем має неймовірно ніжну і повітряну текстуру і підійде не тільки для прошарку тортів, а також для прикраси десертів.

Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта квітами Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем з кисломолочного сиру та збитих вершків для торта – рецепт приготування з покроковими фото

На просторах інтернету можна знайти безліч різних рецептів приготування кремів для десертів і різної випічки. Я пропоную приготувати крем на основі кисломолочного сиру та збитих вершків для прошарку торта. Такий крем надає десертів неймовірно ніжний смак і добре тримає форму.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Крем зі сметани, масла і цукру для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Крем сметанний з цукром для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я часто готую всіляку домашню випічку, а також експериментую з різними кремами, якими прослаиваю торти або прикрашаю улюблені десерти. Сьогодні хочу поділитися надзвичайно вдалим, на мій погляд, рецептом сметанного крему з цукром. Такий крем я часто використовую для просочення улюбленої випічки.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта з вершків Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Торти

Вершково-сметанний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Серед моїх фаворитів різних кремів є крем, приготований на основі сметани та вершків. Таким кремом добре просочувати торти, а також прикрашати улюблені десерти, приготовані з тіста, а також фруктів і ягід.

Вершковий крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем зі сметани і згущеного молока для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Сметанно-вершковий крем для торта

Сметанний крем із згущеним молоком для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Все моє оточення і я – великі ласуни. Я часто готую домашню випічку на будь-який випадок життя. Щоб десерт напевно вдався потрібно добре постаратися. Крем відіграє важливу роль. Сьогодні я хочу поділитися рецептом надзвичайно смачного і ніжного крему, приготованого на основі сметани і згущеного молока.

Вершковий крем для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта

Сирно-сметанний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Я дуже люблю готувати домашню випічку на сімейні застілля і святкові урочистості. Щоб десерти виходили ніжними, соковитими і неймовірно смачними, вони потребують додаткової просочення або прошарку кремами. Сьогодні я хочу поділитися рецептом цікавого і смачного крему, приготованого на основі сметани та сиру. Крем виходить повітряним і надає легкість вашим десертів.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта з вершків Сметанний крем з 20% сметани для торта

Крем зі сметани, вершків і цукрової пудри для торта – рецепт приготування з покроковими фото

З великим задоволенням хочу поділитися рецептом крему, приготованого на основі сметани, вершків і цукрової пудри. Такий крем використовують для прошарку улюблених тортів або десертів з тіста. Крем, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно ніжним і повітряним, чудово просочує як бісквітні коржі, так і пісочний.

Вершковий крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем з сирного сиру і вершкового масла для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Любителям домашніх тортів, десертів, а також іншої випічки настійно рекомендую приготувати крем з сирного сиру і вершкового масла. Повітряний крем можна використовувати не тільки для прошарку і просочення тортів, а також для прикраси десертів з тіста, ягід і фруктів.

Вершковий крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Крем з кисломолочного сиру та вершків для торта Крем-чіз для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта

Крем для торта з сирного сиру і 33% вершків – покроковий рецепт приготування з фото

З великим задоволенням і неймовірним бажанням хочу поділитися чудовим рецептом крему, приготованого з сирного сиру і 33-процентних вершків. Такий крем чудово підійде для просочення будь-якого торта, а також іншої домашньої випічки. Крем виходить з неймовірно ніжною і повітряної текстурою.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем без вершків для торта Сирний крем для торта

Крем з кисломолочного сиру для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото

Любителям бісквітної випічки рекомендую приготувати неймовірно ніжний, повітряний і вершковий крем з кисломолочного сиру, який готується буквально за лічені хвилини. Крем з кисломолочного сиру добре тримає форму, і мають густу, щільну консистенцію.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Сметанний крем з крохмалем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

З великим задоволенням хочу поділитися ще одним рецептом крему, який є фаворитом серед кремів для просочення улюблених тортів. Такий крем можна використовувати не тільки для прошарку тортів і будь-якої іншої домашньої випічки, але і в якості самостійного десерту, якщо прикрасити його фруктами і ягодами.

Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Крем для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Торти

Сметанний крем для торта з фруктами – рецепт приготування з покроковими фото

Пропоную приготувати цікавий і не зовсім звичайний крем на основі сметани та фруктів, яким можна просочити торт або прикрасити будь-яку іншу домашню випічку. Рецептом цього крему зі мною поділилася моя мама. Я була шокована смаковим поєднанням інгредієнтів. В цей раз я використовувала персики.

Вершковий крем для торта Класичний заварний крем для торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем Шарлотт для торта Масляний крем для торта

Заварний крем Шарлотт для торта в домашніх умовах – рецепт приготування з покроковими фото

Вирішили приготувати торт і перебуваєте в пошуках смачного крему для нього? Крем Шарлотт стане відмінним рішенням! З його приготуванням впорається навіть початківець кулінар, так як зробити його зовсім нескладно. Уважно читайте рецепт і дотримуйтесь описаним кроків.

Вершковий крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем-чіз з маскарпоне для торта

Крем для млинцевого торта з маскарпоне – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем відмінно підійде для млинцевого торта, зробивши його неймовірно смачним! Приготувати в домашніх умовах крем з маскарпоне нескладно. Ніжний і повітряний вершковий крем просто тане у роті. Домашній десерт – млинцевий торт з кремом з маскарпоне – безсумнівно викличе захват і подарує гастрономічне задоволення!

Вершковий крем для торта Крем для млинцевого торта Крем для торта з молока і масла Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Масляний крем для торта Торти

Крем для млинцевого торта зі згущеним молоком – рецепт приготування з покроковими фото

найпростіший спосіб приготувати крем для млинцевого торта – зробити його з згущеного молока. Такий крем стане паличкою-виручалочкою для кожної господині, адже він готується за лічені хвилини. Млинцевий торт з кремом із згущеного молока вийде дуже смачним, солодким та ніжним! Порадуйте себе і близьких таким десертом!

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Крем Шарлотт для торта Торти

Крем Шарлотт за Гостом в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування з фото

Крем Шарлотт, приготований за Гостом, – смачна і ніжна начинка для торта, яка змусить подивитися на масляній крем під іншим кутом завдяки своєму незвичайного смаку. Крем виходить красивим, ароматним, з приємною текстурою. Крем Шарлотт відмінно тримає форму навіть при кімнатній температурі, що робить його дуже зручним у роботі.

Вершковий крем для торта Йогуртовий крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з вершків Крем для торта з желатином Торти

Вершково-йогуртовий крем для бісквітного торта – покроковий рецепт приготування з фото

Вершково-йогуртовий крем відмінно підходить для бісквітного торта. Він виходить легким і ніжним, тому він чудово поєднується з бісквітними коржами. Вершково-йогуртовий крем дозволяє зробити повітряний, освіжаючий і ніжний торт. Такий крем часто використовується для приготування дитячих тортів.

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру

Крем, Пломбір для торта «Молочна дівчинка» – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, пломбір відмінно підходить для різного типу тортів, в тому числі і для торта «Молочна дівчинка». Смачні коржі на основі згущеного молока чудово поєднуються з кремом пломбір. Такий крем виходить дуже смачним і ніжним, роблячи торт «Молочна дівчинка» ідеальним смаком!

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Масляний крем для вирівнювання торта Сметанний крем для торта

Крем, Пломбір для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Щоб торт вийшов красивим і рівним зовні, часто потрібно приготування спеціального крему для вирівнювання. Цей рецепт описує один з варіантів приготування такого крему – крему пломбір. Кожен з існуючих рецептів передбачає використання якийсь основи для крему, в основі приготування цього крему – сметана.

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти

Крем, Пломбір на вершках для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Якщо ви в пошуках ідеального крему для вирівнювання торта, це цей рецепт буде знахідкою! Готується крем, пломбір на вершках в два етапи – спочатку необхідно зробити заварную основу, потім змішати зі збитими вершками. Звучить складно, але на практиці все просто і зрозуміло! Смачний і ніжний крем, пломбір на вершках зробить будь торт ідеальним!

Вершковий крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, пломбір для медовика Масляний крем для торта

Крем, Пломбір на вершках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, пломбір для торта, приготований на вершках, відрізняється повітряної текстурою, ніжним і приємним смаком, що нагадує морозиво пломбір. М’який, вершковий і солодкий крем чудово підійде для прошарку тортів. У приготуванні такого крему немає нічого складного, все інгредієнти доступні.

Вершковий крем для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Торти

Заварний крем, Пломбір на вершках для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Заварний крем для торта, приготований на вершках за даним рецептом, за смаком нагадує морозиво пломбір. Звідси і така назва крему. Приємний вершковий смак, ніжна текстура – саме так можна описати даний крем. Готується такий заварний крем у два етапу – приготування заварний основи, потім її з’єднання зі збитими вершками.

Білково-масляний крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем зі сметани і масла для торта Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти

Крем, Пломбір на сметані для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Вашій увазі представлений рецепт приготування крему, який відмінно підійде для вирівнювання торта. Мова йде про кремі пломбір, приготованому на сметані. Крем виходить ніжним, смачним і дуже зручним в роботі завдяки своїй консистенції. З таким кремом вирівняти торт вийде швидко і просто!

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Масляний крем для торта Торти

Крем Шарлотт на молоці для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Переваги крему Шарлот, приготованого на молоці, в тому, що він не розтікається і відмінно тримає форму. Саме тому такий крем прекрасно підходить не тільки в якості начинки для тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Знаючи всі секрети приготування крему Шарлот на молоці, результат гарантований!

Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Шоколадний крем Шарлотт чудово підходить не тільки для прошарку тортів, але і для прикраси кондитерських виробів. Технологія приготування шоколадного крему практично ідентична класичному варіанту, єдиний момент – набір інгредієнтів доповнено шоколадом. Шоколадний крем Шарлотт – ніжний, м’який і дуже смачний!

Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта

Масляний крем Шарлотт для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Масляний крем Шарлотт – ідеальний крем для тортів. Він чудово тримає форму навіть при кімнатній температурі, тому він також відмінно підходить і для вирівнювання тортів. Межі крему виходять чіткими, таким масляним кремом можна декорувати торт різним чином.