Рецептів: 5
Вершковий крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Шоколадний крем для торта

Крем Ганаш для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото

Для додання торту респектабельного вигляду застосовується крем «ганаш». Він добре виправляє шорсткості коржів і надає торту вишуканий шоколадний смак. Готується крем завжди з шоколаду і масла або вершків і гарантією хорошої якості є правильна пропорція і якість інгредієнтів.

Вершковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта з молока, масла і цукру Масляний крем для вирівнювання торта Масляний крем для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для вирівнювання торта – рецепт приготування з покроковими фото

Готуємо крем на базі заварний суміші з яєць і молока. Також до складу входить шоколад і вершкове масло – це забезпечує характерну щільну консистенцію готової маси. Крем виходить густим і податливим, а після охолодження стабілізується і дає стійку текстуру – це дозволяє використовувати його не тільки для прошарку коржів, але і для якісного вирівнювання поверхні тортів.