Рецептів: 16
Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Крем-чіз на олії з білим шоколадом – простий рецепт з покроковими фото

Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем з маслом і згущеним молоком для Наполеона Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Шоколадний крем для бісквітного торта

Шоколадний крем для торта зі згущеним молоком – рецепт приготування з покроковими фото

Дуже смачний крем з вираженою шоколадної насиченістю і вершковим смаком згущеного молока. Збивання не вимагає – його можна приготувати, маючи в арсеналі лише віночок. Крем можна використовувати для покриття торта, але вирівнюючого щільного шару він не дасть. Зате в якості прошарку коржів або начинки для пирожный підійде на ура. В кінці рецепта пропонуємо додати у готовий крем січені горішки. Це необов’язково, але любителям такого поєднання може сподобається.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для бісквітного торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для бісквітного торта

Вершково-шоколадний крем для бісквітного торта – рецепт приготування з покроковими фото

Ще один варіант крем з шоколаду з вершками. Готуємо масу за принципом ганаша і в кінці збиваємо її до легкості. Окремо варто згадати про використовуваний шоколад. По-перше, він повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. По-друге, краще використовувати продукт з відсотком вмісту какао близько 60%. Якщо відсоток буде вище, крем вийде щільніше, і навпаки. У будь-якому випадку, одержувану щільність можна регулювати кількістю вершків, додаючи їх при необхідності у більшій чи меншій кількості.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Крем для торта з вершків та білого шоколаду – рецепт приготування з покроковими фото

Неймовірно ніжний, м’який крем, який прикрасить будь-яку випічку. Основа маси – суміш вершків і білого шоколаду. Важлива добавка для розпушення щільної текстури – сирний сир. Він дає легкість готового крему і не дозволяє отриманої маси залишитися нудотно. Крем може бути використаний не тільки для прошарування коржів, але і для вирівнювання поверхні торта. Також маса ідеально підходить для відсадження традиційних розеток на поверхні капкейків.

Вершковий крем для прикраси торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з молока і масла Масляний крем для торта

Шоколадний крем для покриття торта – рецепт приготування з покроковими фото

Для покриття тортів потрібні креми з густою консистенцією і стійкі. Якщо маса недостатньо добре тримає форму, то зовнішній кремовий шар на торті може поплисти і зіпсувати весь вигляд. Крем по даному рецепту приготований на основі вершкового масла з додаванням згущеного молока і порошку какао. Маса відмінно тримає форму і виходить досить повітряної – для цього важливо приділити увагу якісному взбиванню. Після охолодження крем стає ще щільніше і абсолютно не тече.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем з маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Шоколадний крем по даному рецепту має дуже ніжним смаком і вираженою вершковою ноткою. Все завдяки вершків і маскарпоне. Приємно, що крем виходить досить густим і тримає форму, але при цьому нежирним. Але для вищевказаних характеристик крему важливо дотримуватися умова при виборі шоколаду – він повинен мати відсоток вмісту какао не менше 60%. У цьому випадку консистенція крему буде ідеальною для прошарування коржів, так і для виконання якісного покриття випічки.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для бісквітного торта Масляний крем для торта Торти Шоколадний крем для торта Шоколадний крем з молока і какао для торта

Шоколадний крем для бісквітного торта з какао – рецепт приготування з покроковими фото

Консистенція шоколадного крему з какао виходить досить густий. Для цього до складу вводимо борошно і вершкове масло. Маса вдало підходить для прошарку коржів бісквітного торта – пористе тісто без праці вбирає частину крему. Також приготовлений крем можна використовувати в якості шоколадної пасти для бутербродів або млинчиків – це просто смачно! Щоб десертна маса вийшла повністю однорідною, без грудочок, в процесі приготування обов’язково використовуємо віночок.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Масляний крем для торта Торти

Крем Ганаш з шоколадом і вершками – покроковий рецепт приготування з фото

Ганаш дуже універсальний у своєму застосуванні. Його можна використовувати і для прошарку коржів тортів, для начинки тістечок, і для відсадження декорацій на кондитерських виробах. І, звичайно, в якості шоколадної пасти для млинців або тостів він ідеально підійде. Для приготування такого крему не потрібно ні мати майстерним майстерністю, ні шукати важкодоступні інгредієнти. Всього-то й потрібно, що вершки, шоколад і вершкове масло. До речі, шоколад повинен бути якісним і не включати в себе замінники какао-масла. Це ж стосується і вершкового масла. У процесі приготування важливо змішати всі інгредієнти до повної однорідності. Якщо залишаються грудочки, може допомогти занурювальний блендер.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем для торта з вершків Торти Шоколадний крем для торта

Крем ганаш для прошарку торта – покроковий рецепт приготування з фото

Крем ганаш готується на диво просто, а кінцевий результат здатний задовольнити навіть самого вимогливого ласуна. Цікавий і той факт, що немає чіткого правила, в якій пропорції змішувати шоколад і вершки. Все залежить від того, яку саме консистенцію необхідно отримати, і для якої мети потрібно використовувати отриманий ганаш. Даний рецепт вказує співвідношення інгредієнтів для приготування прошарку торта. А це означає, що шоколадна маса вийде м’якою і нетугий. Також в кінці приготування є етап збивання, щоб додати ганашу легкості.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Масляний крем для вирівнювання торта Торти

Крем ганаш для вирівнювання торта – покроковий рецепт приготування з фото

Пропонуємо простий рецепт шоколадного ганаша для вирівнювання торта. Шоколад розтоплюємо на плиті прямо в вершках – це виключає проблему перегріву і розшарування шоколадної маси, якщо робити нагрів компонентів окремо. А на результат таке «спрощення» ніяк не впливає. Перед використанням у роботу ганаш потрібно витримати в холодильнику кілька годин, щоб він оформився в густу масу. До речі, якщо відсоток вмісту какао-масла у використовуваному шоколаді був високий, то ганаш швидше стабілізується і буде щільніше. Рекомендується брати темний шоколад з 60-70% вмісту какао.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем, Пломбір для торта Шоколадний крем для торта

пломбір Шоколадний крем для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Такий крем не даремно названий на честь знаменитого морозива. Поєднання інгредієнтів в його складі і справді дає смак, дуже нагадує вершковий пломбір. Крім відмінних смакових якостей, крем володіє і приємною гладкістю, і хорошою густотою, і досить щільною сумішей. Він ідеальний для начинки і оздоблення кондитерських виробів і дуже зручний в роботі. Готуємо крем поетапно, оскільки потрібно проміжне охолодження суміші.

Вершковий крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з вершків і цукрової пудри Торти Шоколадний крем для бісквітного торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем для торта з вершками – рецепт приготування з покроковими фото

Для того, щоб крем вийшов густим і смачним, шоколад повинен бути якісним. Можна використовувати молочний або гіркий, але варто пам’ятати, що чим вище відсоток вмісту какао в продукті, тим більш щільним вийде готовий крем. Що стосується вершків, то потрібно вибирати ті, у яких відсоток жирності не менше 30% – вони легко збиваються і добре тримають текстуру. Краще, якщо вершки перед збиванням будуть добре охолоджені.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Шоколадний крем з кисломолочного сиру для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ласунам і любителям шоколаду з великим задоволенням хочу порекомендувати шоколадний крем для улюблених десертів і тортів, приготований на основі кисломолочного сиру. Такий крем чудово тримає форму і може бути використаний не тільки в якості просочення десерту, а також для його прикраси.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирний крем на вершках для торта Шоколадний крем-чіз для торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта

Шоколадний крем-чіз на вершках для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Настійно рекомендую приготувати шоколадний крем-чіз на основі вершків, яким можна прикрасити не тільки торт, але і будь-яку іншу випічку, а також використовувати його в якості прошарку десертів. Крем виходить з неймовірною повітряної і ніжною текстурою і надзвичайно насиченим шоколадним смаком.

Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем зі сметани і масла для торта Крем, Пломбір для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Сметанно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем на сметані Пломбір – покроковий рецепт приготування з фото

Крем, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачний, легкий по текстурі. Шоколадний крем, пломбір, в основі якого сметана, чудово тримає форму. Саме тому такий крем підійде не тільки для прошарку, але й для вирівнювання тортів, а також прикраси різних кондитерських виробів.