Рецептів: 15
Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем-чіз для вирівнювання торта з вершковим маслом – рецепт приготування з покроковими фото

Крем-чіз з вершковим маслом – це універсальний крем, який підходить для вирівнювання тортів, прошарку бісквітних коржів і створення повітряних шапочок від капкейків. Готувати такий крем просто і швидко, радимо спробувати.

Вершковий крем для прикраси торта Вершково-сирний крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для прикраси торта, який тримає форму Крем для торта Крем-чіз для медовика Сирно-масляний крем для торта Торти

Крем-чіз на олії для прикраси торта – рецепт приготування з покроковими фото

Хочемо познайомити вас чудовим, легким і повітряним кремом чіз. Це геніальне і водночас просте кондитерське рішення для прикраси тортів і тістечок. Крем-чіз, приготований на основі олії більш пластичний, добре тримає форму, тому з нього легко робити прикраси на десертах.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта Крем-чіз без вершків для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Крем-чіз на олії з білим шоколадом – простий рецепт з покроковими фото

Крем-чіз з білим шоколадом чудово підходить для вирівнювання торта, він робить його краю рівними, а поверхня вийде гладка і сяюча. Спробуйте приготувати крем з цього нескладного рецепта і переконайтеся самі.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз на олії для вирівнювання торта Сирно-масляний крем для торта Шоколадний крем для торта

Шоколадний крем-чіз для покриття торта – простий і смачний рецепт з фото

Один з найбільш яскравих і смачних способів покрити торт обмазати його шоколадним крем-чізом. Ласощі легко приготувати в домашніх умовах. Оцініть простий рецепт і порадуйте домашніх новим ніжним смаком.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Крем-чіз на вершках для торта

Крем з маскарпоне і вершків для бісквітного торта – простий і смачний рецепт з фото

Цей рецепт приготування крему для бісквітного торта з маскарпоне з вершками визнано базовим. На його основі, додавши або ягоди з фруктами, або шоколад, ви отримаєте інші смакові якості десерту. Такий крем добре просочує коржі, що важливо в приготуванні бісквітної випічки.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Торти

Крем з маскарпоне і масла для торта – простий і смачний рецепт з фото

Хоча сир маскарпоне і містить до 75% жиру, але в тандемі з вершковим маслом буде хорошим кремом для декору і змазування коржів для торта. Такий крем не потрібно довго збивати, тільки до однорідної текстури, інакше він може розшаруватися. У крем додається цукрова пудра замість цукру, що робить крем гладким.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта з маскарпоне Крем з вершків 33% жирності для торта Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз на вершках для торта Торти

Крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока для торта – простий і смачний рецепт з фото

Прекрасним декором для торта буде крем з вершків, маскарпоне і згущеного молока. Незважаючи на ніжну текстуру, крем добре тримає форму і надає торту респектабельний вигляд. Згущене молоко додається в крем для кращого просочування коржів, а вершки додають легкість. Для приготування хорошого крему потрібно, щоб усі інгредієнти були однакової температури холодильника, інакше крем може розшаруватися. Збивається крем на мінімальній швидкості міксера.

Вершковий крем для торта Вершково-сирний крем для торта Крем для торта з вершків і цукрової пудри Крем з вершкового сиру для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта

Сирний крем з рікотти для торта – рецепт з покроковими фото

Крем з кисломолочного сиру рікотта – одна з найбільш смачних начинок не тільки для торта, але і для інших десертів. Ніжний, повітряних і неймовірно смачний, він добре просочує коржі і пом’якшує коржі. Справжня насолода для ласунів!

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем для торта з вершків Крем з вершкового сиру та вершків для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Сирно-вершковий крем для торта

Шоколадний крем з маскарпоне для торта – рецепт приготування з покроковими фото

Шоколадний крем по даному рецепту має дуже ніжним смаком і вираженою вершковою ноткою. Все завдяки вершків і маскарпоне. Приємно, що крем виходить досить густим і тримає форму, але при цьому нежирним. Але для вищевказаних характеристик крему важливо дотримуватися умова при виборі шоколаду – він повинен мати відсоток вмісту какао не менше 60%. У цьому випадку консистенція крему буде ідеальною для прошарування коржів, так і для виконання якісного покриття випічки.

Вершково-сирний крем для торта Крем Ганаш для торта Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Шоколадний крем-чіз для торта

Крем ганаш з крем-чізом – покроковий рецепт приготування з фото

На приготування такого крему не потрібно багато часу. Рецепт нескладний, і з ним впорається навіть початківець кулінар. Важливо серйозно поставитися до вибору продуктів: всі інгредієнти повинні бути якісними. Шоколад не повинен включати в себе замінники какао-масла. У складі вершкового сиру шукаємо тільки вершки – ніяких рослинних аналогів. Вершкове масло не можна замінювати на маргарин або спред. Ось і всі правила, інші подробиці приготування вказані в рецепті.

Вершково-сирний крем для торта Крем для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем для торта з вершків, кисломолочного сиру і цукрової пудри – покроковий рецепт приготування з фото

З великим задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим кремом, який часто використовую при приготуванні тортів і різних десертів. Крем виходить густої консистенції, відмінно тримає свою форму і чудово підійде як для бісквітних, так і для пісочних тортів.

Вершково-сирний крем для торта Вершково-шоколадний крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Торти Шоколадний крем-чіз на олії для торта

Шоколадний крем з кисломолочного сиру для торта – покроковий рецепт приготування з фото

Ласунам і любителям шоколаду з великим задоволенням хочу порекомендувати шоколадний крем для улюблених десертів і тортів, приготований на основі кисломолочного сиру. Такий крем чудово тримає форму і може бути використаний не тільки в якості просочення десерту, а також для його прикраси.

Вершково-сирний крем для торта Крем для вирівнювання торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем-чіз для торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Сирний крем для торта Сирно-вершковий крем для торта Торти

Крем-чіз для вирівнювання торта на вершках – рецепт приготування з покроковими фото

Крем для торта можна приготувати практично з усіх кисломолочних продуктів. Питання полягає в тому, який консистенції крем ви хочете отримати. Сьогодні я пропоную приготувати крем-чіз на основі вершків для вирівнювання торта. Консистенція такого крему виходить щільною і добре тримає форму.

Вершково-сирний крем для торта Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для вирівнювання торта Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для торта Сирний крем на вершках для торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта

Крем-чіз для торта з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри – рецепт з покроковими фото

Знайома якось раз поділилася рецептом неймовірно смачного і ніжного крему. Тепер я постійно користуюся цим рецептом і сьогодні хочу поділитися ним з вами. Крем-чіз на основі кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри має неймовірну текстуру, яка надає десертів запаморочливий смак.