Легкий, дієтичний крем з йогурту і желатину має ніжну суфлейную текстуру. Він чудово лягати на коржі, добре їх просочуємо і робить десерт неймовірно смачним. Справжню насолоду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Йогурт – 400 мл
- Желатин харчовий – 1,5 ст. л.
- Вода – 0.75 склянки
- Фруктовий сироп – 90 гр.
Процес приготування:
Рецепт йогуртовий крем з желатином для бісквітного торта простий у приготуванні! Желатин заливаємо водою і залишаємо його настоятися на 20 хв., щоб він набух.
Потім ставимо її на вогонь і даємо йому повністю розчинитися. Даємо желатину охолонути до 40 градусів.
Йогурт збиваємо міксером на швидких оборотах.
Додаємо до нього фруктовий сироп або варення, а також желатин. Знову збиваємо.
Промазуємо торт кремом і ставимо в холодильник на 2-3 години, щоб крем застиг.
Приємного апетиту!
Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта