Легкий, дієтичний крем з йогурту і желатину має ніжну суфлейную текстуру. Він чудово лягати на коржі, добре їх просочуємо і робить десерт неймовірно смачним. Справжню насолоду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Йогурт – 400 мл
  • Желатин харчовий – 1,5 ст. л.
  • Вода – 0.75 склянки
  • Фруктовий сироп – 90 гр.

Процес приготування:

Рецепт йогуртовий крем з желатином для бісквітного торта простий у приготуванні! Желатин заливаємо водою і залишаємо його настоятися на 20 хв., щоб він набух.

Потім ставимо її на вогонь і даємо йому повністю розчинитися. Даємо желатину охолонути до 40 градусів.

Йогурт збиваємо міксером на швидких оборотах.

Додаємо до нього фруктовий сироп або варення, а також желатин. Знову збиваємо.

Промазуємо торт кремом і ставимо в холодильник на 2-3 години, щоб крем застиг.

Приємного апетиту!

Йогуртовий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для прикраси торта квітами Крем для торта Крем для трояндочок для прикраси торта