Від усієї душі і з великим задоволенням хочу поділитися своєю знахідкою. Крем-чіз, приготований на основі кисломолочного сиру та вершків, виходить надзвичайно ніжним і повітряним. Таким кремом можна не тільки вирівняти торт прикрасити випічку, але і подавати його в якості самостійного десерту.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Сир сирний – 450 гр.
  • Цукрова пудра – 70 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати крем-чіз на сирному сирі і вершках для торта просто! Необхідну кількість сирного сиру хорошої якості викладіть в глибоку ємність або чашу стаціонарного міксера.

Потім додайте необхідну кількість цукрової пудри і щіпку ваніліну. Кількість цукрової пудри регулюйте в залежності від власних смакових переваг і солодощі майбутнього торта.

Скориставшись міксером на невеликій швидкості ретельно перемішайте масу до однорідної гладкої консистенції.

Потім влийте необхідну кількість попередньо охолоджених жирних вершків хорошої якості, скориставшись міксером, ретельно збийте крем до щільної повітряної консистенції, поступово збільшуючи швидкість міксера.

Приготований крем помістіть в холодильник приблизно на півтори години для того, щоб він добре загуснув, остудився і стабілізувався. Після чого використовуйте крем для прикраси або вирівнювання торта.

Приємного апетиту!

Крем з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз для медовика Крем-чіз для прикраси торта Крем-чіз з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта