Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масло – це одна з найпопулярніших начинок. А все тому, що такий крем завжди виходить смачним, ніжним і ароматним. Його можна використовувати не тільки для торта, але також в якості начинок для млинців, вафельних трубочок і кексів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Ванільний цукор – 1 шт.
- Лікер – 3 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати крем для торта зі згущеного молока і вершкового масла, вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі на 30 хв, щоб воно стало м’яким.
Тепер збиваємо масло за допомогою міксера.
Додаємо в масло, ванільний цукор, згущене молоко, а також лікер для особливого аромату. Продовжуємо збивати крем 7-10 хв
Порада: для цього рецепта можна використовувати як варену, так і білу згущене молоко. Також в крем часто додають какао-порошок. Якщо це какао без цукру, можна додати 25 р.
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти