Крем Шарлотт дуже просто приготувати в домашніх умовах. З найпростіших продуктів виходить чудова начинка для тортів, тістечок та вафельних трубочок. М’який, ніжний і ароматний, з ним будь-який десерт стане ще смачніше!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Цукор-пісок – 1,5 склянки
- Масло вершкове – 500 гр.
- Ванільний цукор – 1 пакет
Процес приготування:
Готувати крем Шарлотт для торта в домашніх умовах просто! В каструлю, заливаємо молоко і додаємо цукровий пісок і ванільний цукор.
Яйця збиваємо з допомогою віночка і додаємо поступово помішуючи. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 2-3 хв. Потім охолоджуємо суміш до кімнатної температури.
Вершкове масло збиваємо з допомогою міксера.
Додаємо яєчну масу в вершкове масло і збиваємо крем на швидких оборотах до однорідного складу 3-5 хв
Приємного апетитна!
Білковий крем для прикраси торта Вершковий крем для прикраси торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для прикраси торта зі шприца Крем для торта Масляний крем для прикраси торта Торти