Приголомшливо смачний крем їх сирного сиру рікотти, з маскопоне і ванільним екстрактом! Дуже ароматний, ніжний, повітряний і апетитний. Десерт з такою начинкою перетворюється на справжній делікатес! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Рікотта – 300 гр.
- Сир Маскарпоне – 250 гр.
- Цукрова пудра – 150 гр.
- Ванільна есенція – 10 мл
Процес приготування:
Як приготувати крем з рікотти без вершків для торта? Змішуємо сирний сир рікотта та маскарпоне.
Додаємо до них цукрову пудру і ванільний екстракт.
З допомогою міксера збиваємо крем 3-4 хв. на швидких оборотах.
Ставимо крем в холодильник на 2 години, щоб він остудився.
Потім промазуємо коржі кремом і відправляємо готовий торт на холод, просочитися кремом на 3 години.
Приємного апетиту!
Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти