Скільки способів приготування курячого м’яса ви знаєте? Напевно, один з найбільш простих і смачних способів, який відразу приходить на розум, це відбивні. В цей раз ми приготуємо їх без яєць та борошна.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Мед – 40 гр.
- Гірчиця – 20 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Приправа для курки – за смаком
- Сіль – за смаком
- Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати курячі відбивні без кляру? Куряче філе наріжте пластами поперек волокон. Відбийте м’ясо кухонним молотком і посипте його сіллю.
Змішайте маринад для м’яса. У миску покладіть мед, гірчицю, олію, майонез і спеції, перемішайте. Покладіть м’ясо в маринад і залиште маринуватися на 30-50 хвилин.
Застеліть деко пергаментним папером і викладіть на неї відбивні.
Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте в ній відбивні 25-35 хвилин, швидкість приготування страви залежить від духовки, тому періодично перевіряйте готовність м’яса. До такого ніжного м’яса підійде будь легкий гарнір зі свіжих овочів або каш.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці