Скільки способів приготування курячого м’яса ви знаєте? Напевно, один з найбільш простих і смачних способів, який відразу приходить на розум, це відбивні. В цей раз ми приготуємо їх без яєць та борошна.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Мед – 40 гр.
  • Гірчиця – 20 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати курячі відбивні без кляру? Куряче філе наріжте пластами поперек волокон. Відбийте м’ясо кухонним молотком і посипте його сіллю.

Змішайте маринад для м’яса. У миску покладіть мед, гірчицю, олію, майонез і спеції, перемішайте. Покладіть м’ясо в маринад і залиште маринуватися на 30-50 хвилин.

Застеліть деко пергаментним папером і викладіть на неї відбивні.

Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте в ній відбивні 25-35 хвилин, швидкість приготування страви залежить від духовки, тому періодично перевіряйте готовність м’яса. До такого ніжного м’яса підійде будь легкий гарнір зі свіжих овочів або каш.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці