Смажений лагман готується дуже просто і швидко. Це блюдо чимось нагадує макарони по-флотськи і в ньому гармонійно поєднується все: яскравий вигляд, аромат і чудовий смак.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яловичина – 300 гр.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Локшина рисова – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Баклажан – 0,5 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Кінза – за смаком
- Петрушка – за смаком
- Часник – 3 зуб.
- Коріандр мелений – 1 ч. л.
- Зіра – 1 ч. л.
- Бадьян – 1 зірка
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт лагмана смаженого з яловичиною гранично простий! Яловичину помийте і наріжте невеликими кубиками. Розігрійте сковороду і обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду цибулю, смажте, поки цибуля не стане напівпрозорим.
Помийте і наріжте кубиками баклажан, моркву і болгарський перець. Додайте овочі на сковороду, перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.
Помідори очистіть від шкірки, наріжте кубиками і також додайте на сковороду до інших інгредієнтів.
У сковороду влийте таку кількість води, щоб вона покривала всі інгредієнти. Додайте сухі спеції і тушкуйте страву 10-12 хвилин, періодично помішуючи.
Картопля очистіть, наріжте дрібними кубиками, додайте на сковороду і продовжуйте гасити лагман 7-10 хвилин. Потім натріть часник на дрібній тертці і додайте в лагман. Далі додайте рубану зелень, перемішайте і тушкуйте ще 3 хвилини.
Окремо зваріть локшину, злийте воду і розкладіть по тарілках. До локшині додайте лагман з м’ясом і овочами.
Приємного апетиту!
Лагман Лагман з яловичини Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки Смажений лагман