Смажений лагман готується дуже просто і швидко. Це блюдо чимось нагадує макарони по-флотськи і в ньому гармонійно поєднується все: яскравий вигляд, аромат і чудовий смак.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Локшина рисова – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Баклажан – 0,5 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Кінза – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Часник – 3 зуб.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Бадьян – 1 зірка
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт лагмана смаженого з яловичиною гранично простий! Яловичину помийте і наріжте невеликими кубиками. Розігрійте сковороду і обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Зменшіть вогонь і додайте на сковороду цибулю, смажте, поки цибуля не стане напівпрозорим.

Помийте і наріжте кубиками баклажан, моркву і болгарський перець. Додайте овочі на сковороду, перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.

Помідори очистіть від шкірки, наріжте кубиками і також додайте на сковороду до інших інгредієнтів.

У сковороду влийте таку кількість води, щоб вона покривала всі інгредієнти. Додайте сухі спеції і тушкуйте страву 10-12 хвилин, періодично помішуючи.

Картопля очистіть, наріжте дрібними кубиками, додайте на сковороду і продовжуйте гасити лагман 7-10 хвилин. Потім натріть часник на дрібній тертці і додайте в лагман. Далі додайте рубану зелень, перемішайте і тушкуйте ще 3 хвилини.

Окремо зваріть локшину, злийте воду і розкладіть по тарілках. До локшині додайте лагман з м’ясом і овочами.

Приємного апетиту!

Лагман Лагман з яловичини Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з покупної локшиною Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки Смажений лагман