Гриби в поєднанні з сиром – це чудове поєднання, яке стане ідеальною начинкою для тонких млинчиків. Чудові смакові якості дуету сиру і грибів – не єдине достоїнство такої начинки. Простота в приготуванні за мінімальну кількість часу, безсумнівно, порадують будь-яку господарку.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тонкі млинці – 6 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Гливи – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати млинці з грибною начинкою просто! Беремо цибулю. Очищаємо його і нарізаємо невеликими кубиками. Очищену від шкірки моркву натираємо на тертці. Подрібнені овочі обсмажуємо на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю рослинного масла.
Овочі обсмажити протягом чотирьох хвилин, не забуваючи постійно помішувати.
Займемося грибами. Їх необхідно ретельно промити, нарізати невеликим кубиком і відправити тушкуватися на сковорідку. Гасити гливи слід на повільному вогні протягом п’ятнадцяти хвилин. Потім викладаємо смажені цибулю з морквою і гриби в окрему миску і з’єднуємо всі з натертим на терці сиром, все посолити і поперчити. Залишилося лише загорніть отриману начинку на млинці. При необхідності начинені млинці можна злегка обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.
Млинці Млинці без борошна Млинці без соди Млинці без яєць Млинці з грибами Фаршировані млинці з начинкою