З вірменського лавашу, як не містить дріжджі і є малокалорійним, ви можете приготувати смачні роли з начинкою з курки, овочів і соусом з йогурту. Це блюдо зробить ваше дієтичне меню більш різноманітним і цікавим.
Дієтичний рол з лаваша – простий рецепт з покроковими фото
Шаурма з куркою і корейською морквою в лаваші – рецепт з покроковими фото
Це дуже ситний і смачний рецепт шаурми! Приготована з соковитою куркою і апетитною морквою по-корейськи в лаваші, вона нікого не залишимо байдужим! Просто смакота!
Шаурма в лаваші з куркою і капустою в домашніх умовах – рецепт з покроковими фото
Шаурма – це приголомшливе блюдо з лаваша з апетитною начинкою з ніжною курки і капусти. Її просто приготувати вдома або ж на пікніку. Соковите, ситне і смачне блюдо прикрасить будь-яке свято і підійде для перекушування під час обідньої перерви! Просто смакота!
Шаурма в лаваші з куркою, помідорами та огірками – рецепт з покроковими фото
Шаурма в лаваші з куркою, помідорами та огірками – це популярне блюдо східної кухні, яке дуже просто приготувати вдома. Для неї можна вибрати будь-яке м’ясо, але смачніше всього виходить шаурма з куркою. Все це заправляємо соусом і загортаємо в лаваш. Ідеальне блюдо для ситного перекусу!
Лаваш з куркою і корейською морквою і плавленим сиром – рецепт з покроковими фото
Якщо традиційний обід із супом, м’ясом і гарнірами набрид, і хочеться чого-небудь незвичайного, чому б не приготувати лаваш з ситної начинкою? Таке блюдо також відмінно підійде для пікніка на свіжому повітрі. В лаваш загортаємо обсмажену зі спеціями курку, шматочки овочів і пікантну корейську моркву. А соус для прошарку готуємо на основі плавленого сиру – він дає ніжну вершкову нотку, яка дуже добре поєднується з усіма інгредієнтами.
Лаваш з куркою, корейською морквою і огірком – рецепт з покроковими фото
Дуже соковите яскраве страва, схожа за видом і складом з шаурмою. Не вимагає складного підходу і дорогих інгредієнтів, але стовідсотково порадує вас об’ємним і насиченим смаком. Для начинки обсмажуємо курку шматочками разом зі спеціями – це зробить м’ясо птиці соковитим і пряним. Обов’язково прослаиваем лист лаваша соусами, щоб пом’якшити його і створити яскраві пікантні нотки. Як не можна більш до речі сюди вписуються корейська морквина і огірок – хрумкі, соковиті, вони розбавлять ситну начинку своєю свіжістю.