Апетитні біляші на молоці, з соковитою м’ясною начинкою стане хорошою закускою для всієї родини. Ситна, смачна, її зручно брати з собою в дорогу або на роботу. Просто смакота!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко коров’яче – 430 мл
- Борошно пшеничне – 700 гр.
- Сухі дріжджі – 3 ч. л.
- Масло рослинне – 40 мл
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати біляші на молоці з м’ясом на сковороді? Розігріваємо молоко до 40 градусів, щоб дріжджі краще почали бродити.
Засипаємо дріжджі, цукор, сіль і борошно. Замішуємо тісто і відправляємо його в тепло на 1 годину.
Обминаємо тісто і ділимо його на шматочки однакового розміру. Формуємо з них коржі круглої форми.
Тепер ріжемо цибулю невеликими квадратиками.
Додаємо її в фарш, солимо і приправляємо його перцем.
На кожен коржик в центр кладемо начинку і прищипываем краю, формуючи своєрідний горщик.
Тепер розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо біляші, обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Біляші Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші зі свинячим фаршем Біляші на молоці з дріжджами