Апетитні біляші на молоці, з соковитою м’ясною начинкою стане хорошою закускою для всієї родини. Ситна, смачна, її зручно брати з собою в дорогу або на роботу. Просто смакота!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко коров’яче – 430 мл
  • Борошно пшеничне – 700 гр.
  • Сухі дріжджі – 3 ч. л.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати біляші на молоці з м’ясом на сковороді? Розігріваємо молоко до 40 градусів, щоб дріжджі краще почали бродити.

Засипаємо дріжджі, цукор, сіль і борошно. Замішуємо тісто і відправляємо його в тепло на 1 годину.

Обминаємо тісто і ділимо його на шматочки однакового розміру. Формуємо з них коржі круглої форми.

Тепер ріжемо цибулю невеликими квадратиками.

Додаємо її в фарш, солимо і приправляємо його перцем.

На кожен коржик в центр кладемо начинку і прищипываем краю, формуючи своєрідний горщик.

Тепер розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо біляші, обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Біляші Біляші з м'ясом Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші зі свинячим фаршем Біляші на молоці з дріжджами