Піца – прекрасне кулінарне винахід, що зручно їсти і легко готувати. Таке блюдо завжди можна приготувати з тих продуктів, які є в холодильнику.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 450 – 500 гр.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Цукор-пісок – 1 – 1.5 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – 0,3 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування дріжджового тіста для піци на молоці з яйцями. Дріжджі змішати з теплим молоком і цукром, залиште на 15 хвилин. Після закінчення цього часу на поверхні молока повинна з’явиться шапочка з піни.
Потім додайте яйця, сіль і оливкове масло.
Добре перемішайте.
Борошно просійте через сито.
Частинами вводите її до рідких компонентів.
Починайте замішувати тісто, воно повинно вийде м’яким і не занадто липким.
Потім накрийте миску чистим рушником або харчовою плівкою і залишити на 30-50 хвилин в теплому місці.
За цей час тісто збільшиться в об’ємі в кілька разів, його можна діставати з миски і розкачувати основу для піци.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто на молоці для піци на сухих дріжджах Тонке тісто для піци на молоці як у піцерії