Геркулесова каша не дарма має таку назву. Вживши її на сніданок, ви повні сил і енергії, як однойменний давньогрецький герой Геркулес. До того ж, це дуже смачно.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Вівсяні пластівці – 0,7 склянки
- Вода – 1 склянка
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Мед – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Ізюм – за смаком
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Почнемо готувати геркулесову кашу з родзинками. Вівсяні пластівці промийте водою кілька разів. Ізюм замочіть на кілька хвилин в окропі.
В каструлю відповідного розміру влийте молоко і воду. Доведіть рідину до кипіння.
Потім додайте сіль і всипте пластівці. Зменшіть вогонь до мінімального і варіть кашу 7-10 хвилин.
Далі додайте промитий ізюм і варіть ще 5 хвилин.
Коли каша буде готова, трохи охолодіть її, додайте мед і вершкове масло за смаком.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша без цукру Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі Каші