Геркулесова каша не дарма має таку назву. Вживши її на сніданок, ви повні сил і енергії, як однойменний давньогрецький герой Геркулес. До того ж, це дуже смачно.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Вівсяні пластівці – 0,7 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Мед – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Ізюм – за смаком
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Почнемо готувати геркулесову кашу з родзинками. Вівсяні пластівці промийте водою кілька разів. Ізюм замочіть на кілька хвилин в окропі.

В каструлю відповідного розміру влийте молоко і воду. Доведіть рідину до кипіння.

Потім додайте сіль і всипте пластівці. Зменшіть вогонь до мінімального і варіть кашу 7-10 хвилин.

Далі додайте промитий ізюм і варіть ще 5 хвилин.

Коли каша буде готова, трохи охолодіть її, додайте мед і вершкове масло за смаком.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша без цукру Геркулесова каша на воді і молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі Каші