Це поживне, і смачне м’ясне блюдо високо цінують чоловіки. Свинину беруть будь-яку: реберця, грудинку або рульку, але тоді час готування збільшується. У цьому рецепті вам пропонується використовувати свинячу м’якоть, нарізавши її на шматочки і обсмаживши разом з овочами і будь копченою ковбасою. Горох для супу бажано розварити до стану пюре.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горох колотий – 200 гр.
- Копчена ковбаса – 100 гр.
- Свинина – 100 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Морква – 0.5 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – за смаком
- Вода – 1.5 л
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт горохового супу з копченою ковбасою і свининою простий у приготуванні! Попередньо замочений горох добре промийте, покладіть в каструлю для варіння супу і зваріть його до стану пюре. Якщо горох не розварився, пюрируйте його блендером або залиште невеликими шматочками, як вам більше до смаку.
Почистіть і промийте картоплю, наріжте невеликими кубиками, перекладіть до звареному гороху, долийте воду до об’єму 1,5 літра і варіть його до повної готовності.
Поки вариться картопля, почистіть цибулю і моркву наріжте їх на маленькі кубики. Ковбасу очистити від оболонки. Шматочок свинини і ковбаси наріжте на такі ж кубики, як і овочі.
У сковорідці розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте в ньому до легкого золотистого кольору всі нарізані інгредієнти.
Потім засмажку перекладіть в киплячий суп і варіть до повної готовності картоплі. До кінця варіння суп по своєму смаку посипте сіллю і чорним перцем і зніміть пробу. Дайте супу 10-15 хвилин настоятися при вимкненому вогні і під закритою кришкою.
Гороховий суп зі свининою і копченою ковбасою готовий. Можете розливати його в порційні тарілки, додавши в кожну трохи дрібно нарізаного кропу.
Приємного апетиту!
Гороховий суп без м'яса Гороховий суп з ковбасою Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі