Якщо ви хочете приготувати ситний і смачний обід для своїх домашніх, пропоную скористатися апетитним рецептом горохового супу з куркою, приготованого в мультиварці. Суп виходить легким і запашним. Обов’язково приготуйте, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 4 шт.
- Кріп для прикраси
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 2,5 л.
- Сіль – за смаком
- Куряче філе – 300 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування горохового супу з куркою в мультиварці Редмонд? Морква вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння.
Моркву натріть на крупній тертці.
Ріпчасту цибулю подрібніть ножем.
В чашу мультиварки налийте олію, викладіть подрібнену цибулю та моркву. Обсмажте до м’якості, встановивши програму «Смаження».
Куряче філе вимити, обсушити паперовими рушниками і дрібно наріжте. Додайте до обсмаженою овочам.
Обсмажте 5-7 хвилин до зміни кольору, періодично помішуючи. Додайте картоплю, попередньо очищений від шкірки і нарізану кубиком.
Горох ретельно промийте, а потім додайте в чашу мультиварки.
Додайте сіль і чорний мелений перець. Залийте холодною водою. Закрийте кришку приладу. Встановіть програму «Суп», час приготування – 1 годину. Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 30 хвилин.
Кріп ретельно промийте, струсіть зайву вологу і подрібніть.
Подавайте гарячий гороховий суп з куркою порційно на обідній стіл, прикрасивши подрібненим кропом.
Насолоджуйтеся апетитним гороховим супом!
Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Редмонд Гороховий суп з картоплею