Якщо ви хочете приготувати ситний і смачний обід для своїх домашніх, пропоную скористатися апетитним рецептом горохового супу з куркою, приготованого в мультиварці. Суп виходить легким і запашним. Обов’язково приготуйте, і ви не пошкодуєте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Картопля – 4 шт.
  • Кріп для прикраси
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 2,5 л.
  • Сіль – за смаком
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування горохового супу з куркою в мультиварці Редмонд? Морква вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння.

Моркву натріть на крупній тертці.

Ріпчасту цибулю подрібніть ножем.

В чашу мультиварки налийте олію, викладіть подрібнену цибулю та моркву. Обсмажте до м’якості, встановивши програму «Смаження».

Куряче філе вимити, обсушити паперовими рушниками і дрібно наріжте. Додайте до обсмаженою овочам.

Обсмажте 5-7 хвилин до зміни кольору, періодично помішуючи. Додайте картоплю, попередньо очищений від шкірки і нарізану кубиком.

Горох ретельно промийте, а потім додайте в чашу мультиварки.

Додайте сіль і чорний мелений перець. Залийте холодною водою. Закрийте кришку приладу. Встановіть програму «Суп», час приготування – 1 годину. Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 30 хвилин.

Кріп ретельно промийте, струсіть зайву вологу і подрібніть.

Подавайте гарячий гороховий суп з куркою порційно на обідній стіл, прикрасивши подрібненим кропом.

Насолоджуйтеся апетитним гороховим супом!

Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Редмонд Гороховий суп з картоплею