Питання про те, як спекти пишний хліб вдома, рано чи пізно відвідує кожну господиню. Це не тільки спосіб харчуватися корисно, але і велике поле для експериментів. По своєму смаку ви можете додавати в хліб сухофрукти, горіхи, насіння, зелень і будь-які спеції, буде незвично і смачно.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вода – 260 мл

Процес приготування:

Приступимо до готуванні хліба в хлібопічці Панасонік 2500. Відміряйте необхідну кількість сухих інгредієнтів.

Всипте в чашу хлібопічки просіяне борошно, сіль, цукор і дріжджі.

Потім влийте воду і додайте розм’якшене вершкове масло.

Встановіть розмір випічки «М». У налаштуваннях виберіть «Середню корочку», встановіть програму «1. Основний хліб». Дочекайтеся звукового сигналу, який повідомить про готовність хліба.

Гарячий хліб акуратно вийміть з чаші, укрийте рушником і дайте йому охолонути. В теплому вигляді з хрусткою скоринкою він особливо смачний.

Приємного апетиту!

Бездріжджовий хліб в хлібопічці Білий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці Панасонік