Кабачки в клярі з сиром і яйцем чудово підійдуть в якості закуски або перекусу. Закуска з кабачків виходить ароматною і дуже апетитною з пікантним смаком. Блюдо виходить неймовірним особливо з молодих кабачків.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 0,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Майонез – за смаком
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт кабачків в клярі з сиром і яйцем простий у приготуванні! Кабачки ретельно вимийте і дайте обсохнути. Обріжте кінчики і очистіть шкірку за допомогою овочечистки. Очищений кабачок нарізати тонкими кружечками. Якщо кабачок молодий, чистити його не потрібно.
В глибоку ємність налийте молоко, додайте борошно пшеничне, розбийте куряче яйце і посоліть. Ретельно перемішайте. Кружечки кабачка обваляйте в клярі.
добре розігрійте Сковороду. Налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть кабачки. Обсмажте протягом декількох хвилин на середньому вогні.
Обережно, скориставшись лопаткою або двома виделками, переверніть на іншу сторону і обсмажте ще кілька хвилин.
Твердий сир натріть на дрібній тертці.
Часник очистіть від лушпиння. Пропустіть через прес і додайте до сиру разом з необхідною кількістю майонезу. Добре перемішайте.
Зелень добре промийте під проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте гострим ножем. Тарілку застелити паперовими рушниками і викладіть готові кабачки, щоб вбралося зайве масло. Кабачки перекладіть на блюдо, зверху розподіліть сирну начинку і подавайте на стіл, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки в клярі Кабачки в клярі з сиром і часником Кабачки з сиром Кабачки на вечерю Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків