Кабачки в клярі з сиром і яйцем чудово підійдуть в якості закуски або перекусу. Закуска з кабачків виходить ароматною і дуже апетитною з пікантним смаком. Блюдо виходить неймовірним особливо з молодих кабачків.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 0,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт кабачків в клярі з сиром і яйцем простий у приготуванні! Кабачки ретельно вимийте і дайте обсохнути. Обріжте кінчики і очистіть шкірку за допомогою овочечистки. Очищений кабачок нарізати тонкими кружечками. Якщо кабачок молодий, чистити його не потрібно.

В глибоку ємність налийте молоко, додайте борошно пшеничне, розбийте куряче яйце і посоліть. Ретельно перемішайте. Кружечки кабачка обваляйте в клярі.

добре розігрійте Сковороду. Налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть кабачки. Обсмажте протягом декількох хвилин на середньому вогні.

Обережно, скориставшись лопаткою або двома виделками, переверніть на іншу сторону і обсмажте ще кілька хвилин.

Твердий сир натріть на дрібній тертці.

Часник очистіть від лушпиння. Пропустіть через прес і додайте до сиру разом з необхідною кількістю майонезу. Добре перемішайте.

Зелень добре промийте під проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте гострим ножем. Тарілку застелити паперовими рушниками і викладіть готові кабачки, щоб вбралося зайве масло. Кабачки перекладіть на блюдо, зверху розподіліть сирну начинку і подавайте на стіл, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки в клярі Кабачки в клярі з сиром і часником Кабачки з сиром Кабачки на вечерю Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків