Чудові, соковиті і смачні коржі, які ваші гості ще довго будуть згадувати. Такі коржі можна подавати як окрему страву в теплому або охолодженому вигляді.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Для тіста: –
  • Кефір – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 3,5 склянки
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Для начинки: –
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Крабові палички – 3 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати коржики з сиром і помідорами на сковороді легко! У миску налийте кефір кімнатної температури, додайте в нього соду, цукор і сіль. Поступово всипте просіяне борошно і замісіть однорідне тісто.

Приготуйте начинку. На великій тертці натріть сир, дрібно наріжте крабові палички, перекладіть інгредієнти в миску і змішайте з майонезом.

Помідори наріжте тонкими кружечками.

Тісто розділіть на 2 частини. Розкачайте 2 тонкі круглі коржі. На один корж викладіть помідори на невеликій відстані один від одного.

Поверх помідор викладіть по столовій ложці сирної начинки.

накрийте другим коржем заготовку.

З допомогою склянки чи іншої форми відповідного розміру виріжте круглі коржі.

Обсмажте коржі з двох сторін на середньому вогні на рослинній олії. Перед подачею трохи остудіть.

Приємного апетиту!

Коржі