Чудові, соковиті і смачні коржі, які ваші гості ще довго будуть згадувати. Такі коржі можна подавати як окрему страву в теплому або охолодженому вигляді.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Для тіста: –
- Кефір – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 3,5 склянки
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Для начинки: –
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Крабові палички – 3 шт.
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати коржики з сиром і помідорами на сковороді легко! У миску налийте кефір кімнатної температури, додайте в нього соду, цукор і сіль. Поступово всипте просіяне борошно і замісіть однорідне тісто.
Приготуйте начинку. На великій тертці натріть сир, дрібно наріжте крабові палички, перекладіть інгредієнти в миску і змішайте з майонезом.
Помідори наріжте тонкими кружечками.
Тісто розділіть на 2 частини. Розкачайте 2 тонкі круглі коржі. На один корж викладіть помідори на невеликій відстані один від одного.
Поверх помідор викладіть по столовій ложці сирної начинки.
накрийте другим коржем заготовку.
З допомогою склянки чи іншої форми відповідного розміру виріжте круглі коржі.
Обсмажте коржі з двох сторін на середньому вогні на рослинній олії. Перед подачею трохи остудіть.
Приємного апетиту!
Коржі